Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
Zablokowany
  • 913 / 39 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kazik »
jaitylkoja pisze:
nie opalam. Mniejsza z syfem, chodzi o temperaturę utleniania samego krzemu...
No do spontanicznego utlenienia, to generalnie okolo 900 stopni potrzeba. Masz taką zapalniczkę może? Jak tak, to sprzedaj, do szałwii jak znalazł. :)
jaitylkoja pisze:
wszystkie ząbki zdrowe? ;-)
A co ma krzem do zębów? Nie ma krzemu w zębach, nie ma krzemu w paleniu, krzem w szkle lufki jest już utleniony, więc hmmm.
Your circuit's dead, there's something wrong, can you hear me, major Tom?
  • 173 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: malitakatana »
jaitylkoja, 19.01.2008, 22:08:
wszystkie ząbki zdrowe? ;-)
nie krzem do zębów tylko wysoka temperatura niszczy szkliwo, jak opalasz i ogólnie palisz z fifki to często wciągasz gorące powietrze do ust
Psyc[H]oaktywni
  • 168 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: virtual_high »
ja czesto opalam lufy, zeby mam ogolnie w rodzinie slabe.. eh takie geny, mam ladne biale zabki, ale strasznie duzo plomb, zeby mi sie czesto krusza , bola non stop.. eh przejebane, ale to chyba nie od opalania luf :scared:
Uwaga! Użytkownik virtual_high nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 173 / 1 / 0
raczej nie, od opalania możesz zniszczyć sobie szkliwo na przednich zębach
Psyc[H]oaktywni
  • 755 / 19 / 0
Nieprzeczytany post autor: rysiekzklanu »
trzeba wufczas wciagac goracy dym powietrze i nie wiem sam co jeszcze w ten sposob, zeby pierwsza przeszkoda jaka spotyka na swojej drodze byl jezyk a nie zeby.
jeżeli wysyaeś mi pm [od początku do zeszłego tygodnia], to nic nie doszło.
  • 137 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: iwil »
Skfierczenie z rana jak smietana. Tłusta, dobra ;)
Przy opalaniu bongo rządzi, miecie, rozpierala. A kiedy opalić to każdy wie, to się czuje. Bardziej niż instynkt macierzyński wręcz.
  • 173 / 1 / 0
rysiekzklanu pisze:
trzeba wufczas wciagac goracy dym powietrze i nie wiem sam co jeszcze w ten sposob, zeby pierwsza przeszkoda jaka spotyka na swojej drodze byl jezyk a nie zeby.
tak właśnie zawsze robię rysiu, co by zachować śliczny uśmiech do osiemdziesiątki :)
Psyc[H]oaktywni
  • 8 / / 0
Nieprzeczytany post autor: waldziu »
Pan Prezes pisze:
pierdolicie z typi roztapiajacymi sie szklami po 30 groszy. kupujcie te z wyzszej polki za 50 groszy i problem z glowy
A Ty jak kupujesz lufke ze 50 i za 30 gr. to jaką widzisz między nimi różnice? we wielkości? gróbości szkła? czy tylko cenie i dajesz sie wyruchać przez starą kioskarke? %-D

http://img186.imageshack.us/my.php?image=lufa800na6.jpg

Różnicy pod względem jakości dzieląc szkła na kategorie cenowe nie widzę. Stąd mój żarcik, bo pierdolę wszystkie teorie o roztapiających się szkłach podczas przepalania. Aha. Zawsze możecie palić z gaz rurki lub kranu, może nie stopicie ;).
Uwaga! Użytkownik waldziu nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 93 / 1 / 0
Przed chwilą z braku innego zajęcia opaliłem szkło zapalniczką żarową, i przypomniał mi sie ten temat. Próbowałem grzać dłużej szkło zapalarą i sie nie topiło. Przerzuciłem sie na kuchenke gazowa, też dość długo grzałem i również sie nie stopiła :'( . Co robie źle? Czy może po prostu jak wchodze do sklepu i mówie "prosze lufke...ale ze sportowym cybuchem" :) to dają mi jakieś z wyższej półki :D .
a 25 groszy pi pi ma?
  • 17 / / 0
Nieprzeczytany post autor: bOoolek »
Jak przycisnie to zrobic robaka ew. opalic jest dobrze. Najlepiej przepchac strzelbe bonkiem czysciutkim, bo od tytoniu nie dobrze sie robi. [;
Uwaga! Użytkownik bOoolek nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
Zablokowany
Newsy
Farmaceuta skazany za pomoc w produkcji narkotyków

Właściciel apteki został skazany na 3,5 roku więzienia za sprzedaż leków służących do produkcji metaamfetaminy i pomoc w jej wytworzeniu. W produkcji i handlu nie działał sam. Według prokuratury leki posłużyły do produkcji narkotyków o wartości niemal 7,5 miliona złotych.

Badania dowiodły, że marihuana opóźnia rozwój nastolatków

Badanie przeprowadzone na ponad 11 tys. nastolatków wykazało, że zażywanie marihuany wiąże się z wolniejszym rozwojem poznawczym (zapamiętywaniem, koncentracją i szybkością myślenia), a także z gorszą pamięcią w kluczowych latach rozwoju mózgu.

Narkotyki schował w atrapie Biblii. Wpadł po policyjnym pościgu

W trakcie ucieczki uszkodził swój pojazd, a badania wykazały, że mógł być pod wpływem alkoholu i narkotyków. W jego aucie policjanci znaleźli atrapę stylizowaną na Biblię z ukrytymi narkotykami, w tym mefedronem i kokainą. Mężczyzna trafił do policyjnego aresztu i usłyszał już zarzuty.