Zablokowany
  • 1071 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: newbe »
I NA LITOŚĆ BOSKĄ KTO W TYCH CZASACH DORZUCA KÓŁKA !!
np ja. jak bym zjadl na start 5 to chyba bym umarł :-D
The World Needs Truthfulness, Compassion, and Forbearance
  • 74 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Cannabisek »
[quote="Buhaj"]
pożarłem 5 na wjazd i była jazda ]

to chyba lipne te koła były jak musiałeś 5 naraz zarzucić.

A co do dorzucania- ja tak jak większość moich znajomych wolimy zarzucić 2 a później dojadać, żeby przedłużyć ten stan euforii i wydłużyć czas działania dropów.
Psychodelik, Psychodeliczny Styl, On Zaczyna Być Mną, Ja Zaczynam Być Nim....
  • 16 / / 0
Nieprzeczytany post autor: KaMiLa_THC »
Buhaj to to ja wiem ze i nawet kupuja po 1.20, zalezy to od ilosci ile biora. Ale mi sie wydaje ze kazdy ma w swoim otoczeniu znajomego dilla, co taniej mu opchnie ale widze ze duzo pazernych
Poczuj ten smak fikcji i iluzji wszystko dzieje sie na niby
Choc na chwile zamknij oczy teraz widzisz ta roznice
Tutaj zycie zupelnie inaczej sie toczy
Nie przekroczysz tej granicy wloczac sie za wlasnym cieniem
Kiedy wygladasz za okno mowisz ze to nie twoj swiat to wiezienie
  • 350 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: Flashback »
Mam pytanko ile te słynne teraz BYCZKi trzepią ??
Uwaga! Użytkownik Flashback nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 74 / 2 / 0
Flashback pisze:
Mam pytanko ile te słynne teraz BYCZKi trzepią ??
jak ja zarzucałem, to jak mnie zaczął czesać około 10 to tak o 12:50 zaczął powoli schodzić, ale tak jeszcze godzinke fajnie było :cool:
  • 189 / / 0
Nieprzeczytany post autor: TECHNOPOWER »
panowie ostatnie pytanie.. biale ptaki chyba sie te groszki nazywaja.. biale i jako logo chocby taki golab jest wyryty... lokalizacja to gorny slask.. mial ktos z tym stycznosc?bo na pill reports nic nie ma.. :(
  • 2 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Buhaj »
to chyba lipne te koła były jak musiałeś 5 naraz zarzucić.
normalnie zjadam po 10 :) bo organizm nie ten sam co na początq musze sobie chyba zrobić przerwe a tak w ogóle to niektórzy piszą że dropsy ich nie czeszą już tak jak kiedyś powód jest prosty braki serotoniny w organiźmie proponuje troche poczytać np. jeśli masz spory zapas serotoniny w organiźmie to najsłapsze kółko ci zrobi jazde a jeśli bierzesz co sobote to niedzw się że koła na ciebie nie działają :) owszem niektóre koła są napakowane ścierwem ja np. jak koło jest gorzkie bardzo to dziękuję za przyjemność najlepsze jakie jadłem były kwaśno słodkie mniam kumpel z angli przemycił a mianowicie były to :):

Nazwa:Strzałki
Kolor: kolorów na tym było od zajebania :P
Kształt:okrągły
Logo:Strzała taka jak z łuku czy coś
Gdzie kupione: Londyn
Kiedy kupione: Początkiem wakacji je zarzuciłem
Sposób przyjęcia: doustnie
Opis działania:szybki wjazd trzymały mnie chyba z 6 godzin a zjadłem tylko 3 jak siedziałem to takie ogólne rozluźnienie wszystko jest takie miłe i przyjemne :D a jak wszedłem na parkiet to Moc była straszna :D
Uwaga! Użytkownik Buhaj nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 74 / 2 / 0
yh 10- jeszcze lepiej, ale Ty haŁdkoŁowy jesteś :-/ Fak czemu ludzie nie mogą z tym wyhamować i zarzucać raz albo dwa w miesiącu toć to szkoda kasy na te 5-10 kół co tydzień. Nie lepiej przerwe zrobić i dojść do stanu 3-4 koła na całą noc? He zapomniałem, Ty nie dorzucasz kół, więc to retoryczne pytanie raczej nie do Ciebie. No, ale kto co lubi i jak kto woli. Ja dziękuję za łykanie dropsów w ilości większej jak pięć. Wolę mniej i delikatniej, żeby nie mieć takiej zjebny na następny dzień i żeby nie być takim zdziwionym > :huh: :huh: 8-( 8-(
  • 1071 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: newbe »
panowie ostatnie pytanie.. biale ptaki chyba sie te groszki nazywaja.. biale i jako logo chocby taki golab jest wyryty... lokalizacja to gorny slask.. mial ktos z tym stycznosc?bo na pill reports nic nie ma.. :(
hehe znam gostka ktory to rozprowadza :D, pokazywal mi z 50 tych tablet i mowil ze dobrze czeszą aczkolwiek na sobie nie probowalem gdyz mialem inne :)
The World Needs Truthfulness, Compassion, and Forbearance
  • 189 / / 0
Nieprzeczytany post autor: TECHNOPOWER »
newbe z okolic gliwic/zabrza pewnie jestes co ? :P
Zablokowany
Artykuły
Newsy
Fenomen euforii biegacza – to nie endorfiny, tylko naturalna marihuana

Tajemniczy stan euforii, którego doświadcza blisko 75% biegaczy. Tak zwana „euforia biegacza” redukuje ból, wyostrza zmysły i daje uczucie podobne do działania marihuany. Najnowsze badania naukowe tłumaczą, dlaczego „runner’s high” to nie mit, a ewolucyjny mechanizm przetrwania – i jak go uruchomić nawet początkującym. W tym artykule dowiesz się, co to jest runner’s high, jak działa i jak go wywołać nawet jeśli dopiero zaczynasz biegać.

1 na 50 przewoźników był karany za narkotyki – nietypowe badanie z Holandii

Holenderski urząd statystyczny CBS (Centraal Bureau voor de Statistiek) opublikował wyniki nietypowego badania, mogącego wskazywać na powiązania między branża narkotykową a innymi, legalnymi sektorami gospodarki. Skupiono się przy tym na właścicielach firm oraz prezesach, a na szczycie rankingu pojawili się między innymi przewoźnicy.

Żeby nie dostać mandatu za piwo, próbował przekupić policjantów 70 euro i kokainą

Przyłapany na piciu piwa na peronie sopockiego dworca 33-latek, by nie dostać mandatu, zaoferował policjantom łapówkę: 70 euro i... kokainę.