Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 523 / 4 / 0
Kazik pisze:
Plankton pisze:
[...] to 150mg wcześniej zarzucone oddziałuje jakoś na późniejsza zarzucana dawke?
Oczywiście, że oddziałuje (moim zdaniem negatywnie), wałkowaliśmy już to w jakimś innym wątku. Enzym 2D6 się wysyca po pierwszej dawce i w dalszej fazie jest więcej DXM a mniej DXO niż przy tradycyjnym zarzucaniu. FAQ.
Czyli sposób okazał się zły, najlepiej po prostu zarzucić tak żeby smaku nie poczuć i już ;-)
Uwaga! Użytkownik Plankton nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 577 / 3 / 0
@Plankton
Faza jest trochę inna jak walniesz 150mg na rozgrzewkę a zmiejszone mdłości to efekt uboczny. Oczywiście jest to bardziej szkodliwe dla mózu itp, ale to wiadomo :-)

@Kazik
Bełtać się chce na samą myśl picia acodinu :moody:
[b]JEDZ KWAS![/b] - mądrzejszy ani zdrowszy psychicznie nie będziesz, ale i tak ludzi z Ciebie nie będzie (skoro przeglądasz te forum) więc co Ci szkodzi? :)
[b]JEDZ GAŁKĘ![/b] - bo jest tania i dobra X)
[i]Chwała Bogu że się nie ujawnia! Jakbyśmy wtedy mogli filozować?[/i] - Twilight
  • 3247 / 354 / 2
Nieprzeczytany post autor: jogurt »
Rozpuszczony acodin nie powoduje mdlosci tak mocno jak zwykly ale ten smak
L-8a - blog neurofarmakologiczno-empiryczny
SAMURAJOGURT.BLOGSPOT.COM

Pozdrawiam %-D
  • 577 / 3 / 0
Trzeba by być masochistą aby sobie takie drinki strzelać :nuts:
Jakoś nie widzę jak miałbym się po takim czymś lepiej czuć :-O Smak zostałby mi w ustach i pamięci :-/

Zostaje tylko kupienie tussidexu jak ktoś nie lubi kaszlodynu...
[b]JEDZ KWAS![/b] - mądrzejszy ani zdrowszy psychicznie nie będziesz, ale i tak ludzi z Ciebie nie będzie (skoro przeglądasz te forum) więc co Ci szkodzi? :)
[b]JEDZ GAŁKĘ![/b] - bo jest tania i dobra X)
[i]Chwała Bogu że się nie ujawnia! Jakbyśmy wtedy mogli filozować?[/i] - Twilight
  • 913 / 38 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kazik »
[quote="Twilight"]
Trzeba by być masochistą aby sobie takie drinki strzelać ]

Co kto lubi. Nie jest to drink, tylko shot. Pijesz jak tanią ciepłą wódkę albo niesmaczne lekarstwo - szybko i bez celebrowania. Zapijasz od razu.

[quote="Twilight"]
Smak zostałby mi w ustach i pamięci ]

Wystarczy guma do żucia i po dwóch minutach nie czujesz smaku. A przyglądanie się parudziesięciu tabletkom i połykanie po kilka - mnie masakruje, skręca.
Your circuit's dead, there's something wrong, can you hear me, major Tom?
  • 61 / / 0
zarzucić nieczując smaku jest proste, ale zarzucić tak, aby nie mieć pięknego bełta jest dla mnie cholernie trudne - a pieniędzy na aviomarin czy apap noc nie ma zazwyczaj XD.
Uwaga! Użytkownik helloihateu nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 913 / 38 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kazik »
helloihateu pisze:
zarzucić nieczując smaku jest proste, ale zarzucić tak, aby nie mieć pięknego bełta jest dla mnie cholernie trudne -
Racja.
helloihateu pisze:
a pieniędzy na aviomarin czy apap noc nie ma zazwyczaj XD.
Apap noc = 0.5g paracetamolu na tabletkę -> w mieszance z deksem szkoda wątroby.
Your circuit's dead, there's something wrong, can you hear me, major Tom?
  • 11 / / 0
Nieprzeczytany post autor: nikt »
Ja mam swój sposób którym łykam dxm od roku i ani razu nie puściłem pawia:
biorę po 15 tabletek wsypuje do kieliszka i po prostu łykam zapijając wodą z kranu (znaczy z kubka)
kieliszek jest tylko dlatego, że tabletki potrafią utkwić pomiędzy palcami jak się łyka bezpośrednio z łapy.
Zazwyczaj (raz w tygodniu) łykam tak 900-1350mg bez żadnego problemu %-D ma się ten przełyk :cool:
nikt potrafi wszystko :)
  • 47 / / 0
za starych, dobrych czasów, kiedy trzepało mnie 300mg potrafiłam owe 20 tabletek wsypać do buzi, pogryźć i zapić sokiem. teraz sobie tego nie potrafię wyobrazić. abstrakcja. %-D
Uwaga! Użytkownik queenofoberschlesien nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3247 / 354 / 2
Nieprzeczytany post autor: jogurt »
queenofoberschlesien pisze:
pogryźć
LOL, po co? Dla smaku?
L-8a - blog neurofarmakologiczno-empiryczny
SAMURAJOGURT.BLOGSPOT.COM

Pozdrawiam %-D
Zablokowany
Artykuły
Newsy
Nowa nadzieja dla pacjentów ze schizofrenią. Opracowano przełomowy lek inspirowany LSD

Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego w Davis stworzyli nową cząsteczkę o nazwie JRT, która może zrewolucjonizować leczenie schizofrenii i innych chorób mózgu. Lek działa podobnie do LSD, ale nie wywołuje halucynacji. Dodatkowo, wykazuje silniejsze działanie niż stosowana obecnie ketamina.

W Sejmie dyskutowano o depenalizacji marihuany. Co wynika z najnowszego raportu?

W Sejmie odbyło się posiedzenie Parlamentarnego Zespołu ds. Depenalizacji Marihuany. Podczas spotkania zaprezentowano raport „Między potrzebą a kontrolą” dotyczący aktywnych użytkowników marihuany w Polsce. Temat wywołał sporo emocji.

Ulubiona muzyka uruchamia układ opioidowy mózgu

Słuchając ulubionej muzyki odczuwamy przyjemność, niejednokrotnie wiąże się to z przeżywaniem różnych emocji. Teraz, dzięki pracy naukowców z fińskiego Uniwersytetu w Turku dowiadujemy się, w jaki sposób muzyka na nas działa. Uczeni puszczali ochotnikom ich ulubioną muzykę, badając jednocześnie ich mózgi za pomocą pozytonowej tomografii emisyjnej (PET). Okazało się, że ulubione dźwięki aktywują układ opioidowy mózgu.