Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 321 / 4 / 0
A ja mam powidoki %-D Oskarżam dxm, bo psychodelików nie biorę, więc od czego innego miałabym je mieć?
Meow.
  • 60 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Pani-Ka »
nie bierzesz psychodelików, tylko DXM, ta?

w przeciwnym razie nie rozumiem - bierzesz czy nie?

powidoki mam po benzie, ale to też max. 2 dni.
Uwaga! Użytkownik Pani-Ka nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 321 / 4 / 0
"Biorę" to nieodpowiednie słowo, bo zdarza mi się to raz na miesiąc, jak nie rzadziej (chyba, ze liczą sie tez dawki 150-200 do kody).
Nie wiem skąd te powidoki. Wcześniej nie zauważałam takich rzeczy, bo to normalne, że czasem może komus jakas plamka mignąc czy cuś, ale ostatnio to ja takie plamki i smugi mam coraz częściej i więcej %-D
Meow.
  • 3250 / 355 / 2
Nieprzeczytany post autor: jogurt »
Szczerze wam powiem, że wydaje mi sie z w własnego doświadczenia, że kłopoty z pamiecią i koncentracją same znikaja. Nie wiem dokładnie kiedy sie u mnie skończyły, po prostu znikneły.
L-8a - blog neurofarmakologiczno-empiryczny
SAMURAJOGURT.BLOGSPOT.COM

Pozdrawiam %-D
  • 459 / 3 / 0
Właśnie najgorszymi skutkami ubocznymi brania DXM jest problem z koncentracją i zawiechy :blush: %-D
Uwaga! Użytkownik Piotrunio nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 319 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Piroman »
A ja miewam krótkie ataki dysocjacji - ide po ulicy i wszystko wydaje się nierzeczywiste jak jakiś sen czy matriks. :rolleyes:
Uwaga! Użytkownik Piroman nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 53 / 5 / 0
wczorajsza jazda na DXM zakończyła się dość mocnym "odrealnieniem" od "rzeczywistości". co przez to rozumiem? świat przez cały dzień wydawał mi się fikcją. i chyba na tym poprzestanę wyjaśnienia. nie powiem - już nie raz po Aco czułem dość wyraźne, aczkolwiek krótkotrwałe zmiany postrzegania rzeczywistości, ale teraz cały dzień nie mogłem się otrząsnąć z tej sennej otoczki świata dxm. ile was najdłużej trzymało w takim stanie zawiechy?

[Watek juz istnieje wiec przenosze.]
Ostatnio zmieniony 06 maja 2008 przez inmda, łącznie zmieniany 1 raz.
Real lives are the reason why
We want to live another life
We want to feel another time
Another time...
  • 762 / 37 / 0
tak dłużej to jeden jedyny raz. było to pierwsze dekszenie zjadłem około ~21 -375mg, poszedłem spać itp. o godzinie 9 wstałem, czułem ten bajkowy świat jeszcze mocno do godziny 18 : - ), teraz już mi się to nie zdarza nawet na dawkach ~900
Uwaga! Użytkownik lolek555 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 36 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Ganzes »
ja mam tak wlasnie bardzo czesto. Tyle, ze przy duzych dawkach (1350). Caly nastepny dzień jest strasznie odrealniony, ze tak to ujme, jakby wyciety z bajki i dziwnie "patrzy" mi sieę oczami :-) Tak wszystko jakby skakalo.. myslenie tez jest troche zaburzone, ale tylko nieznacznie, dziwne to. Najdluzej tak mialem okolo 3 dni, ale to po ostrym ciagu.
  • 913 / 39 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kazik »
ja mam tak wlasnie bardzo czesto. Tyle, ze przy duzych dawkach (1350). Caly nastepny dzień jest strasznie odrealniony, ze tak to ujme, jakby wyciety z bajki i dziwnie "patrzy" mi sieę oczami :-) Tak wszystko jakby skakalo.. myslenie tez jest troche zaburzone, ale tylko nieznacznie, dziwne to.
Ale dlaczego dziwne? Po takiej konskiej dawce następnego dnia jesteś wciąż na dobrych kilku setkach deksa. Trochę się adaptujesz, bo właśnie przeżyłeś kilkanaście godzin hardkoru, więc w porównaniu na tych kilku setkach jakoś funkcjonujesz. Świat jest odrealniony, bo dxm to dysocjant. Dziwnie się patrzy i "skakało", bo masz nystagmus i rozsynchronizowane oczy, sztandarowy objaw dxm.

Trochę jak najebać się krową wódki i dziwić się że o ósmej rano następnego dnia świat trochę wiruje i rzygać się chce. ;]

Zawieszenia liczyłbym od "nie ustąpiło po tygodniu od ostatniego zjedzenia".
Your circuit's dead, there's something wrong, can you hear me, major Tom?
ODPOWIEDZ
Newsy
Narkotyki w bloku rysunkowym dla dzieci. Z piłkarzami reprezentacji Polski na okładce

Wrocławskie służby znalazły je w paczkach kurierskich

Wpadli w trakcie transakcji

Piaseczyńscy kryminalni zatrzymali narkotykowy duet. Mężczyźni wpadli w trakcie transakcji, która odbywała się na jednym z parkingów w Wólce Kosowskiej. Na posesji 49-letniego obywatela Ukrainy, policjanci znaleźli uprawę marihuany. Krzaki konopi indyjskiej zostały zabezpieczone. 44 i 49-latek usłyszeli zarzuty karne oraz zostali objęci policyjnymi dozorami.

Narkopandemia w Niemczech. Umiera coraz więcej młodych ludzi

Liczba zgonów spowodowanych zażywaniem narkotyków utrzymuje się w Niemczech na wysokim poziomie. W ubiegłym roku 2137 osób zmarło z powodu konsumpcji narkotyków. To o 90 niż rok wcześniej – przekazał Hendrik Streeck, pełnomocnik niemieckiego rządu ds. uzależnień i narkotyków.