Dział poświęcony wszystkim izomerom efedryny, także pseudoefedrynie.
Więcej informacji: Efedryna w Narkopedii [H]yperreala, Pseudoefedryna w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 329 / 9 / 0
tak,donosowo po rozdrobnieniu,oczywiście bez otoczki.
Według ostatnich sondaży CBOSu 25% polskich nastolatków optymistycznie patrzy w przyszłość.Pozostałe 75% nie ma pieniędzy na narkotyki

/Pogłoski o moim permie są stanowczo przesadzone/
  • 221 / 2 / 0
wczoraj o 17 zaaplikowalem sobie 10 tab. sudafedu. Zajebiste pobudzenie,humor i ciarki.do negatywnych objawow napewno mozna zaliczyc bol glowy, pocenie sie umiarkowane, no i zjazd tragiczny.
trzymalo mnie tak fest 12 godzin, potem cala noc jeszcze nie spalem, nawet 60mg mianseryny wiele nie zdzialalo.Polepszona koncentracja i reakcja jak po fecie, zarowno ta umyslowa jak i fizyczna.W csie same banie wchodzily %-D Polecam jak ktos siupa fete i nie boi sie masakrycznych zjazdow.

aha no i jeszcze mozna dolaczyc do objawow dziwne paranoje i drgawki, lezac sama mi reka walnela o sciane %-D
Uwaga! Użytkownik Operator jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 329 / 9 / 0
[quote="Operator".Polepszona koncentracja i reakcja jak po fecie, zarowno ta umyslowa jak i fizyczna..[/quote]

Chyba nigdy fety nie brales albo jakąs mega słabą.

ja często jem sudafed,ale tylko z braku laku, ze tak powiem,kiedy nie jestem na lekach.Pobudzenie fizyczne lekkie a umysłowe wcale.Ogolnie 5 tabletek sudafedu dziennie teraz (raz na ruski rok wezme wiecej, ale nie ma potrzeby ani sensu i tak nic to nie da) plus red bule yerba mate, by jakoś przetrwać kolejny dzień.

Działa tylko z dużą ilością kofeiny.
Według ostatnich sondaży CBOSu 25% polskich nastolatków optymistycznie patrzy w przyszłość.Pozostałe 75% nie ma pieniędzy na narkotyki

• 221 / 2 / 0
no zapomnialem dopisac ze do malych dawek zenionej fety, na kazdego roznie moze dzialac, ja ogolnie podatny na leki jestem :-D chvjowo sie czulem dopiero niedawno zeszlo ze mnie, dopisywac musialem pare razy tekst.

Na spacery nawet ujdzie, mieciutko sie chodzi a jak idzie sie pod wiatr to ciarki sa non stop na glowie jak wieje we wlosy :-D
Uwaga! Użytkownik Operator jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1 / / 0
A czemu modafen taki zły?
wogóle zła jestem, bo wycofali dawny akatar forte, który miał najwiecej pseudo'... wycofano go wogóle z rynku i został tylko w kroplach, co jest do dupy. próbuje sie ratować modafenem bo jest najtańszy z tego wszystkiego. czekam na efekty.
when i grow up there will be a day
when everybody has to do what i say
  • 291 / 3 / 0
Swain pisze:
A czemu modafen taki zły?
wogóle zła jestem, bo wycofali dawny akatar forte, który miał najwiecej pseudo'... wycofano go wogóle z rynku i został tylko w kroplach, co jest do dupy. próbuje sie ratować modafenem bo jest najtańszy z tego wszystkiego. czekam na efekty.
Bo zabiera ibuprofen.Co z tego,że najtańszy?Jak zawiera w pizdu mało pseudo-efedryny i w chuj dużo ibuprofenu....Pozdrów wątrobę.
Ostatnio zmieniony 07 października 2011 przez Szczaw999, łącznie zmieniany 1 raz.
:
  • 329 / 9 / 0
Modafen to mega shit.ja sama mam go całe opakowanie (kupiłam kiedyś bo zabrakło mi 2 zl w aptece) i zjadłam kiedys dwie tabletki-i dałam sobie spokój po co sie niepotrzebnie truć.do tej pory nie ruszyłam i lezy sobie...Jak chce mi się pseudoefedryny to kupuje sudafed zawiera tylko pseudoefedrynę i to w dużej dawce..Ludzie szkoda wam 2 złotych wiecej? ibuprom zatoki czy modafen to wszystko zawiera ibuprofen! -dużą dawkę i minimalną dawkę pseudoefedryny.Jakaś dziewczyna pisała tutaj że zjadła ileś tam tabletek ibuprom zatoki ,co za bezsens,szkoda mi cię dziewczyno.Przecież Ibuprofen w tak duzych dawkach jest toksyczny dla wątroby, niszczy błonę śluzową żołądka nawet nerki dostają po dupie,to na pewno nie jest bezpieczne.Leki przeciwbolowe to nie cukierki choc niektórym się tak chyba wydaje.

• 2 / / 0
Ja ostatnio lubie sobie uprzyjemniac dzien pseudoefedrynka. Sudafed w aptece obok po 12zl. Przy 4tabsach mozna sie milo zrelaksowac, przy 6 jest naprawde fajnie. Przy 8 niestety zaczynaja mi sie pojawiac nieprzyjemne efekty.
Ogolnie ostatniowale sobie na sniadanko 3 tabsy do swiezo wycisnietego soku z grefruta. Po godzinie czuje pierwsze fajne mrowienie, przyspieszone odruchy, wyostrzone zmysly. Biore kolejne 3, popijam mocna kawa z ekspresu i biore sie za cokolwiek. W moim przypadku pseudoefedrynka bajecznie dziala mi na koncentracje i wyobraznie. W pracy zapieprzam jak krolik-nimfoman przy okazji zachowujac 100% trzezwosc umyslu. W wolne dni lubie na takiejfazie czytac albo pisac. Niesamowicie rozwinieta wyobraznia i wlasciwie idealna trzezwosc zachowan.
Ogolnie niezle drza rece, mocno bije serce, zrenice wariuja, pojawiaja sie mimowolne tiki (ja sie bezprzerwy majtam i bujam jak osierocone dziecko). No i suszyostro, wiec dobrze jest sobie jakiegos energetyka z tauryna popijac. Co zabawne mam rozwalone kompletnie zatoki co skutkuje katarem i zapchanym nosem przez 10 miesiecy w roku. Sudafed jest najlepszym lekiem na katar, jak kiedykolwiek probowalem ;P a probowalem wielu ;)
Przy 8 tabsach nie moglem zasnac, mimo 16 godzin od wziecia. Serce dudnilo jak cholera, pojawil sienieprzyjemny bol glowy i irytujace mnie jazdy z cisnieniem w uszach (jak w samolocie).
Jakby co, to waze 60kg, wiec dawki moga wydawac sie male, ale mam niesamowita podatnosc na leki i serio dobrze sie bawie po tym Sudafedzie.

I tak totalnie OT - mam ostatnio faze na pisanie i potrzebuje czegos na odblokowanie. W pizdu duzo wyobrazni i 100% koncentracja. Jakies pomysly?
  • 291 / 3 / 0
Jeśli szukasz substancji która ci w tym pomoże to zachęcam do przeczytania działu o beta ketonach.
:
  • 260 / 5 / 0
antman zalatwisz sobie pompke i uklad krwionsny.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Musk zażywał narkotyki w Białym Domu? Trump "ma nadzieję, że nie"

Donald Trump, komentując doniesienia "New York Timesa", wyraził nadzieję, że Elon Musk nie zażywał narkotyków w Białym Domu. Amerykański przywódca zdradził także, co zrobi z zakupioną od miliardera teslą. Od momentu odejścia Muska z administracji pomiędzy prezydentem a jego byłym doradcą trwa spór.

Jak służby rozbiły kokainowy szlak z Kostaryki do Europy?

Międzynarodowa operacja o kryptonimie „Purga-Calipso Guanacaste”, koordynowana w Europie przez Europol i prowadzona równolegle przez kostarykańską Policía de Control de Drogas, hiszpańską Guardia Civil oraz portugalską Polícia Judiciária, zlikwidowała szlak przerzutowy, którym od 2019 roku trafiały do Europy setki kilogramów kokainy ukrytej w mrożonym proszku juki i kontenerach z owocami.

Powracająca moda na dopalacze. RPD apeluje o sprawną interwencję

W sprawie edukacji dzieci i młodzieży na temat substancji psychoaktywnych zwróciła się Rzeczniczka Praw Dziecka do Ministry Edukacji. – Z rosnącym niepokojem odnotowuję kolejne doniesienia medialne alarmujące o powracającej wśród dzieci i młodzieży modzie na dopalacze. Prawdopodobnie szeroka dostępność tych nielegalnych substancji – sprzedawanych m.in. poprzez Internet – oraz ich relatywnie niska cena sprawiają, że środki zastępcze oraz nowe substancje psychoaktywne zyskują coraz większą popularność, także wśród młodych ludzi – wskazała Monika Horna-Cieślak w piśmie do MEN z 2 czerwca.