Dyskusja na temat różnych odmian maku i ich działaniu psychoaktywnym.
Więcej informacji: Mak lekarski w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 459 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: Roni Regan »
Cypress i ty też będziesz się wbijał na działki po maki? :-p
Prawda, której nikt nie chce nawet za darmo.

Skręt jak tlen i browarków pare na prześwicie
Kolorowsze staje się szare życie
  • 87 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: whitewidow »
Owszem tylko ze pod folią. Jakbys sobie posadził maki w szklarni to nawet w grudniu by ci kwitły.
  • 678 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Cypress »
[quote="Roni Regan"]
Cypress i ty też będziesz się wbijał na działki po maki? ]

Neeee, zabiorę się tyklo za te co rosną pod ręką.
  • 223 / 5 / 0
cypress całe pole maku lekarskiego znalazłeś? wjebieesz się :D jak sie skończy to Cie sraka przegoni. jeszcze przypomnisz sobie te słowa :D
Uwaga! Użytkownik filip.z.konopii nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 678 / 2 / 0
Sraka to mnie już nie raz przegoniła:). A poza tym i tak już jestem wjebany, tyle że w kodę, a skoro wiosna daje takie możliwości, to chcę ulżyć trochę portfelowi i skorzystać z tego co dała nam natura.
Co do tego pola to są to niestety maki polne, a szkoda, bo było by ćpania na cały rok, a może i więcej. Mleczko niby gorzkie, ale czytałem, że to nic nie znaczy. Ale tam gdzie rosną te maki, to chyba jest miejscówka ćpunów:D. Znalazłem pusty blister po klonach:D, pewnie bytomianin tam był:).

Jak ktoś jest zainteresowany to tutaj mała dokumentacja z krótkiej wycieczki:).
http://picasaweb.duckduckgo.com/hajperrealowicz/Maki
Ostatnio zmieniony 14 czerwca 2008 przez Cypress, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 1213 / 18 / 0
Nieprzeczytany post autor: xxxzzzxxx »
Polnych jest od chuja, a lekarskiego ani jednego :/

[ external image ]
Ostatnio zmieniony 16 czerwca 2008 przez xxxzzzxxx, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik xxxzzzxxx jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 678 / 2 / 0
To po co je zbierasz?:D
Podobno okres kwitnienia lekarskich to połowa czerwca, więc okres się dopiero zaczyna.
  • 3523 / 51 / 0
Nieprzeczytany post autor: WildMonkey »
[ external image ]
[ external image ]
[ external image ]
[ external image ]
wysokość ok 70 cm , średnica główki ok 3 cm
Dobre czy słabe ?
GG 11510053
Piszcie kiedykolwiek

Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
  • 1213 / 18 / 0
Nieprzeczytany post autor: xxxzzzxxx »
Jak na moje oko to polne.
Cypress pisze:
To po co je zbierasz?]
Chce readyne przetestować. Czytałem, że zatrucie readyną przypomina zatrucie opium.
Rano się przekonam.

[ external image ]
Ostatnio zmieniony 16 czerwca 2008 przez xxxzzzxxx, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik xxxzzzxxx jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 678 / 2 / 0
@WildMonkey, polne na 90%.
Zablokowany
Newsy
Ulubiona muzyka uruchamia układ opioidowy mózgu

Słuchając ulubionej muzyki odczuwamy przyjemność, niejednokrotnie wiąże się to z przeżywaniem różnych emocji. Teraz, dzięki pracy naukowców z fińskiego Uniwersytetu w Turku dowiadujemy się, w jaki sposób muzyka na nas działa. Uczeni puszczali ochotnikom ich ulubioną muzykę, badając jednocześnie ich mózgi za pomocą pozytonowej tomografii emisyjnej (PET). Okazało się, że ulubione dźwięki aktywują układ opioidowy mózgu.

Przemycają narkotyki w ciałach żywych jałówek. Eksport bydła z Meksyku do USA kwitnie

Meksykańskie kartele wykorzystują żywe bydło do przemycania narkotyków przez granicę USA. Narkotyki zaszywają wewnątrz zwierząt.

Profesor znów za kratami. Spec od narkotyków zwany także Chemikiem zatrzymany w Skarżysku

Na pięć lat trafi za kraty 73-letni mężczyzna w półświatku znany niegdyś jako Chemik lub Profesor czyli człowiek wielokrotnie notowany za przestępstwa narkotykowe, między innymi za wyprodukowanie na początku lat 2000 w laboratorium w Bliżynie dziesiątek tysięcy tabletek ecstasy.