Spodobało mi się jak kiedyś 1 tabs apapu noc ułatwił mi sen, gdy miałem grypę.
Działanie nasenne działa przeciez na tej samej zasadzie, co u takiej mianseryny, mirtazepiny, doksepiny czy amitryptyliny (antagonizm receptorów histaminowych H1)
Difenhydramina wykazuje tez działanie blokujące wychwyt serotoniny. Odkrycie to doprowadziło do poszukiwania substancji o podobnej budowie i mniejszej liczbie efektów ubocznych, czego owocem zostałą fluoksetyna
gzyp pisze:Wątpię, że sprzedaż leków na ebay'u jest legalna :huh:
http://www.ebay.pl/sch/i.html?LH_AvailT ... 3D1&_rdc=1
Kiedyś były dostępne przeróżne RC'ki. Rok temu zamawiałem z powodzeniem fenazepam.
Ostatnio jednak portal sam decyduje co można a czego juz nie. Do wielu OTC nie ma zastrzezeń.
ale apropo Ebay i tego co wysłał DHVD znalażłem coś takiego " http://www.ebay.pl/itm/CODEIN-PHOSPHORI ... 500wt_1156 " są gdzies informacje co , jaki skład itd?
Eeee poprawka, jeśli chcesz 150mg DFH to proponuję mniej dexa, jako że DFH z tego co czytałem jest:
a) 2 razy silniejsze
b) 4 razy silniejsze
Która wersja prawdziwa? Nie wiem.
Zrezygnowałam ostatecznie z tego miksu, przeczytałam że silnie upośledza pamięć, a ja mam problemy ze spamiętaniem czegoś nawet po samym deksie i dlatego zawsze piszę na bieżąco co się ze mną dzieje. Jak nie będę sobie zdawać sprawy że to trip i trzeba coś zapisać, to obudzę się rano z czarną dziurą w głowie i zerowymi korzyściami z podróży :-/
Ale dzięki za odpis :-)
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany zawiesza prace
Rok temu politycy obozu rządzącego ogłosili wielki, historyczny projekt: pierwszy w Polsce Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany. Miało być nowocześnie, postępowo, europejsko. Miał być projekt, miał być progres, miało być „po wyborach ruszamy pełną parą”.
Elitarna funkcjonariuszka wpadła po klubowej nocy. Ale to wyrok zaskoczył najbardziej
Dorota K., szerzej znana jako "Doris", była sierżantem w jednym z najbardziej tajnych wydziałów Komendy Stołecznej Policji. Dziś nie łapie już przestępców, teraz bije się w klatkach freak fightowych. Ale to nie sportowy zwrot w jej karierze wywołuje dziś największe emocje, tylko jej sądowa historia. Za posiadanie narkotyków spotkała ją tylko grzywna.
36 kg marihuany ukryte w szpuli z kablem. CBŚP i KAS przechwyciły transport na A4
Ponad 36 kilogramów marihuany o czarnorynkowej wartości przekraczającej 1,7 mln zł zabezpieczyli funkcjonariusze CBŚP oraz Służby Celno-Skarbowej podczas kontroli ciężarówki na autostradzie A4. Narkotyki były ukryte w specjalnie przygotowanej skrytce wewnątrz przemysłowej szpuli z kablem. Kierowca został zatrzymany i tymczasowo aresztowany.