Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 185 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: roman »
hmm a co do mieszania dxm z alko to czemu to zly pomysl? ja np zawsze dojebuje pare bro do dexa,
ostatnio dod 900mg wypilem 2 bronki(basztowe mocne 9%) i jakos nie zauwazylem nic specjalnego, moze tyle ze na fazie troche mniej kontaktowalem ale nie weim czy bylo to spowodowane samym alko...zadnych bolow watroby etc. nei miewam.
Ostatnio zmieniony 16 stycznia 2008 przez inmda, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik roman nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 612 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: Bill »
Alko bardzo miło komponuje się z dexem. Ale nie warto przesadzać, bo traci się magie na rzecz alkoholowej "pizdy". Najpiękniejszym dodatkiem do dxm jest imo kodeina i thc.
Ostatnio zmieniony 16 stycznia 2008 przez inmda, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik Bill nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 52 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: soultaker »
u mnie dexter i alko wywołują głębokie przemyślenia zawsze sie zastanawiam nad sensem życia i początkiem świata następna rzecz że po 200ml wódki czuję sie jak bym wypił 0,7 i totalne problemy z chodzeniem (jak ktoś chodził po statku w porządny sztorm to własnie to tak wygląda) ogólnie rzecz biorąc staram sie nie mieszac bo mam straszną banię
"Oddech na raty, myśli w leasingu"
  • 388 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Deixem »
Można strzelić 1piwko...smak jest taki bardziej zajebisty :)
Więcej nie opłaca sie...Jak to Bill powiedział
Ale nie warto przesadzać, bo traci się magie na rzecz alkoholowej "pizdy".
Uwaga! Użytkownik Deixem nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 9 / / 0
Nie lubię. Po dużych ilościach (>450 i wódka/wino/dużo browarów) może i bardziej towarzyska jestem (czasami za bardzo), ale alko zabija metafizyczność fazy z deksa.
Tak 450mg + jakiś Redds to...mmm :heart: ;-)
Uwaga! Użytkownik acodinowa_ksiezniczka nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 9 / / 0
IMO mix małe ilości deksu (dla mnie ~300mg) zapijane 1-2 pifkami (lub równoważą ilością C2H5OH) jest bardzo przyjemny. Przypomina trochę stan po większej ilości alkoholu, ale odczuwa się wtedy większą euforię, a mniejsze zamroczenie i myśli się dosyć trzeźwo. Mix w sam raz na imprezy.
Nie należy jednak przesadzać, zwłaszcza z alko. Przestrogą niech będzie moja historia, która miała miejsce podczas jakiejś imprezy ze znajomymi, po kilku flaszkach wódki na kilka osób. Będąc już nieco zrobionym, pamiętając przyjemne efekty wyżej wspomnianego mixa przed wyjściem w miasto zażyłem 20 tabletek acodinu. W efekcie po jakiejś godzinie jak wszedł dxm to trochę zarzygałem lokal w którym siedzieliśmy :-/ i w ciężkim stanie zostałem odprowadzony do domu przez qmpli, z czego za dużo niestety (na szczęście :rolleyes: ) nie pamiętam.
Dziwnym nie jest.
  • 132 / / 0
Nieprzeczytany post autor: kylek »
Ja podobnie. Po studniówce mocno zakrapianej alkoholem (ok. 25 kieliszków mialem na sobie) strzelił mi do głowy (głupi) pomysł zarzycia acodinu na miłe spanie w domciu. Okazało sie to kompletnym niewypałem, po powrocie do domu wyzygalem wszystkie tabletki, a deks ledwo zdązył mnie wbic na 1 plateau. Nie polecam tego mixu :-/
Przed użyciem zapoznaj się z treścią ulotki dołączonej do opakowania,
bądź skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą.
  • 5299 / 104 / 0
Nieprzeczytany post autor: pilleater »
Lepiej jest wypić 1-2 piwa, odczekać troszkę i zaintoxyczyć tak z 300mg. Tylko uwaga na porcjowanie! Wchodzi fajnie, są delikatne oev i w ogóle jest teges :)
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 388 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Deixem »
Dla mnie lepiej jest wypić piwo tak godzine od wejścia dexa :) Na dexie ma inny smak , lepszy :)
Ale tak 1piwo jak już komuś chce się tak bardzo pić to 2 max i nie pusuje to raczej efektów Acodinu a robi się milej :)

Wódki na dexie pić dużo nie trzeba 4-5 kieliszków i jest już fajnie...ale niestety bardziej wtedy odczuwa się alkochol niż dexa
Ostatnio zmieniony 31 stycznia 2008 przez Deixem, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik Deixem nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1213 / 18 / 0
Nieprzeczytany post autor: xxxzzzxxx »
Ja tam alko pije przed fazą dxm-ową, w trakcie i po :D
Uwaga! Użytkownik xxxzzzxxx jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
„Adwokat od trumien na kółkach” i jego żona z zarzutami w sprawie narkotyków

Znany łódzki prawnik, nazwany przez media „adwokatem od trumien na kółkach”, ponownie ma problemy z prawem. Paweł K. został w kwietniu, nieprawomocnie, skazany przez sąd w Olsztynie za spowodowanie śmiertelnego wypadku na drodze z Jezioran do Barczewa. W wypadku zginęły dwie kobiety.

Policjant złapany z narkotykami w Kołobrzegu. Prokuratura i policja ujawniły nowe fakty

Podczas festiwalu muzyki elektronicznej w Kołobrzegu zatrzymany został 40-letni policjant z Gdańska, który miał przy sobie narkotyki. - Została uruchomiona procedura zawieszenia policjanta w czynnościach służbowych - mówi o2.pl asp. szt. Mariusz Chrzanowski, rzecznik prasowy KMP w Gdańsku.

Betel jest używany od co najmniej 4000 lat

Betel to po kofeinie, alkoholu i nikotynie najbardziej popularna używka na świecie. Jest używany od dawna i głęboko zakorzeniony w kulturze Azji. Chociaż żucie betelu wiąże się z zabarwieniem zębów, brak takie zabarwienia nie oznacza, że człowiek betelu nie żuł. Dlatego też stwierdzenie jego użycia w przeszłości wymaga specjalistycznych badań. Taki, jakich podjęli się naukowcy z Tajlandii, Australii i USA.