Więcej informacji: Inhalanty w Narkopedii [H]yperreala
Zabieram się do kupna, ale jakoś mi nie wychodzi. Nie mam praktycznie żadnego dostępu, z legalnością ponoć też lipnie... Co tu robić? :(
eter dietylowy jest legalny, wymaga jedynie oświadczenia, które wypełniasz i składasz w sklepie.
Masz kilka możliwości nabycia eteru. Najprostszy to w poch'u zakupić. A jeśli jesteś bardziej zaawansowany w posługiwaniu się wyszukiwarką duckduckgo, to na pewno coś znajdziesz ;) Jest od groma sklepów internetowych oferujących odczynniki w miarę dobrych cenach z możliwością wysyłki. Ja zawsze wole jednak odebrać osobiście niż marnować hajs na wysyłkę xD
But theres no rain
This kind of Thunder
Breaks walls and window pane."
The Prodigy - Thunder
Nowy e-mail, wiadomości wysłane przed czerwcem stracone. Jak coś pisać jeszcze raz.
But theres no rain
This kind of Thunder
Breaks walls and window pane."
The Prodigy - Thunder
Nowy e-mail, wiadomości wysłane przed czerwcem stracone. Jak coś pisać jeszcze raz.
W takim razie niebawem zrobię zakupy
Ja jestem z miasta ~100tys mieszkańców eter przywozi mi czasem kuzyn koleżki bo również mieszka w tej wiosce, (30-35km ode mnie). Mieszka tam dużo łemków i słowaków, a oni nie lubią mówić skąd sobie załatwiają cokolwiek ;-p
Non1989 wpisz w wikipedi "Mała Moskwa" dowiesz się co za miasto wchodzi w gre :-)
Coście mieli z historii w szkołach, że takich rzeczy nie wiecie hehe
Anon pisze:[...] a raczej na właśnie lekki nieogar, otumanienie i wczucie w muzyke. Dobrze myśle?
Ale generalnie Anon dobrze myslisz...
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Alkohol ma zniknąć z pola widzenia? Jest petycja do resortu zdrowia
Polska Organizacja Przemysłu i Handlu Naftowego (POPiHN) złożyła w Ministerstwie Zdrowia petycję, w której proponuje wprowadzenie jednolitych zasad tzw. sprzedaży bezwitrynowej alkoholu. To rozwiązanie nie polega na zakazie sprzedaży ani na ograniczaniu konkretnych kanałów dystrybucji. Chodzi o to, by alkohol nie był eksponowany wprost w przestrzeni zakupowej.
USA: Donald Trump usunie marihuanę z listy najcięższych narkotyków?
Stało się to, o czym spekulowano od miesięcy. Donald Trump, mimo oporu konserwatywnego skrzydła własnej partii, ma sfinalizować proces reklasyfikacji marihuany. Konopie mają trafić z surowego Wykazu I (gdzie są traktowane na równi z heroiną) do łagodniejszego Wykazu III substancji kontrolowanych.
Premie za alkohol w Biedronce. Związki zawodowe są oburzone
Związki zawodowe alarmują w sprawie nowego programu motywacyjnego w sieci Biedronka. Jak wynika z wewnętrznego dokumentu, pracownicy najlepszych sklepów mają otrzymać premie finansowe za najwyższe wyniki w sprzedaży alkoholu. Sprawa — zdaniem związkowców — budzi poważne wątpliwości prawne i etyczne, dlatego zamierzają oni podjąc poważne kroki.