Najprostsze substancje odurzające, m.in. eter dietylowy i podtlenek azotu (N2O).
Więcej informacji: Inhalanty w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1492 / 23 / 0
@Qlimax 89 - skąd jesteś, jeśli można spytać? Skąd bierzecie eter? Rozumiem, że nie z laboratoriów ani hurtowni z odczynnikami chemicznymi, skoro cała wioska nakirana od wieczora aż do rana :D

Zabieram się do kupna, ale jakoś mi nie wychodzi. Nie mam praktycznie żadnego dostępu, z legalnością ponoć też lipnie... Co tu robić? :(
  • 490 / 3 / 0
@Non1989

eter dietylowy jest legalny, wymaga jedynie oświadczenia, które wypełniasz i składasz w sklepie.
Masz kilka możliwości nabycia eteru. Najprostszy to w poch'u zakupić. A jeśli jesteś bardziej zaawansowany w posługiwaniu się wyszukiwarką duckduckgo, to na pewno coś znajdziesz ;) Jest od groma sklepów internetowych oferujących odczynniki w miarę dobrych cenach z możliwością wysyłki. Ja zawsze wole jednak odebrać osobiście niż marnować hajs na wysyłkę xD
"I hear Thunder
But theres no rain
This kind of Thunder
Breaks walls and window pane."

The Prodigy - Thunder

Nowy e-mail, wiadomości wysłane przed czerwcem stracone. Jak coś pisać jeszcze raz.
  • 1492 / 23 / 0
Że jest legalny jako tako, to wiem. Chodzi mi właśnie o to oświadczenie. Nie mam zarejestrowanej żadnej firmy, nie jestem chirurgiem ani lekarzem i boję się, że mogą wyniknąć jakieś konsekwencje. Będę w Poznaniu niedługo, może spróbuję do POCH się przejechać i załatwić ;)
  • 490 / 3 / 0
Po co firma? Osoby prywatne również mogą zakupić w/w rozpuszczalnik.
"I hear Thunder
But theres no rain
This kind of Thunder
Breaks walls and window pane."

The Prodigy - Thunder

Nowy e-mail, wiadomości wysłane przed czerwcem stracone. Jak coś pisać jeszcze raz.
  • 1492 / 23 / 0
To mnie, przyjacielu, zaskoczyłeś ;)
W takim razie niebawem zrobię zakupy :heart:
  • 1474 / 15 / 0
Dokładnie, że tak jak verter pisze... Kiedyś nawet iu oświadczenia nie wymagali.

Ja jestem z miasta ~100tys mieszkańców eter przywozi mi czasem kuzyn koleżki bo również mieszka w tej wiosce, (30-35km ode mnie). Mieszka tam dużo łemków i słowaków, a oni nie lubią mówić skąd sobie załatwiają cokolwiek ;-p

Non1989 wpisz w wikipedi "Mała Moskwa" dowiesz się co za miasto wchodzi w gre :-)
Coście mieli z historii w szkołach, że takich rzeczy nie wiecie hehe
Ostatnio zmieniony 17 marca 2011 przez Qlim, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 1857 / 70 / 80
Ciekawi mnie czy da rade zastosować eter jako taki "party drug"? Piszecie że efekty są dość podobne do alkoholu z tym że jest dużo większy nacisk na strone audio co mi by bardzo pasowało. Co o tym myślicie, jest sens kupować? Bo z opisów widze że nie ma sie co nastawiać na głębokie dysocjacyjne przeżycia a raczej na właśnie lekki nieogar, otumanienie i wczucie w muzyke. Dobrze myśle?
  • 6168 / 434 / 12
Anon pisze:
[...] a raczej na właśnie lekki nieogar, otumanienie i wczucie w muzyke. Dobrze myśle?
Próbuj, ale stopniowo zwiększaj dawkę, bo z tego, co wiem, to srogi nieogar.
hera, koka, hasz, LSD – ta zabawa po nocach się śni
LSD, hera, koka i haszpodziel się z kolegami czym masz

Obejrzyj hyperreal.at/pelna-legalizacja na HyperTubie!
  • 1474 / 15 / 0
Oj jak przegniesz z dawką to jebitnie srogi %-D
Ale generalnie Anon dobrze myslisz...
  • 301 / 7 / 0
Jutro będe miał 250ml eteru. :) Teraz mam problem jak się z tym obchodzić? Moge np. nalać do szklanki i potem kirać? Podczas otwierania butelki dostanie się tlen do środka, kolejny problem czy mogę go trzymać w szafce? Ocywiście w ciemnej butelce bez dostepu światła.
ODPOWIEDZ
Newsy
Wpadli w trakcie transakcji

Piaseczyńscy kryminalni zatrzymali narkotykowy duet. Mężczyźni wpadli w trakcie transakcji, która odbywała się na jednym z parkingów w Wólce Kosowskiej. Na posesji 49-letniego obywatela Ukrainy, policjanci znaleźli uprawę marihuany. Krzaki konopi indyjskiej zostały zabezpieczone. 44 i 49-latek usłyszeli zarzuty karne oraz zostali objęci policyjnymi dozorami.

Belgia: Rozbito gang przemytników kokainy

Policja rozbiła dużą grupę kokainową działającą w Belgii. Przemytnicy przywozili narkotyki z Ghany i Dominikany przez lotnisko w Brukseli. Następnie, przez port w Antwerpii, narkotyki były wysyłane za granicę. Niektórzy podejrzani spotykali się regularnie w barze shisha w Vilvoorde (Brabancja Flamandzka), aby omawiać swoje interesy.

Alkohol miał swój udział w powstaniu złożonych hierarchicznych społeczeństw

Alkohol towarzyszy nam od tysiącleci. Używały go wszystkie wielkie cywilizacje. Znali go Majowie, Egipcjanie, Babilończycy, Grecy, Chińczycy czy Inkowie. Odgrywał ważną rolę w ceremoniach religijnych, wciąż jest ważnym elementem spotkań towarzyskich. Był środkiem płatniczym, służył wzmacnianiu i podkreślaniu pozycji społecznej. W najstarszym znanym eposie literackim „Eposie o Gilgameszu” jednym z etapów ucywilizowania Enkidu – który symbolizuje tam dziką naturę, niewinoość i wolność – jest wypicie przezeń piwa.