Nieaktualne wątki z poprzednich lat.
ODPOWIEDZ
  • 645 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: dobson »
Nie wiadomo czy ten SS wogóle dojdzie.
Co do Blubbleberry to podobno została nagrodzona w "San Francisco Bay Area Growers Cup" w latach 1998 - 1999
więc może być ciekawa.

Osobiście mam chetke na SM, ale to jeszcze nie w tym sezonie.
"Nie należy mylić prawdy z opinią większości"
                                Jean Cocteau
  • 17 / / 0
Nieprzeczytany post autor: L&M »
siema wszystkim! starym i nowym, dawno mnie nie było tutaj! :-p

ehh, co tu dużo mówić:D OUTDOOR 2007 zbliża się wieeelkimi krokami' juz nie moge sie doczekać, trzeba tylko zaopatrzyć się w przyzwoite siona na ten rok :) z kąd wy bieżecie siona?? wiem że najlepiej jest kupić na cannabis.fr.pl ale i najdrożej...:/, macie jakieś wyprobowane inne Polskie, zaznaczam, Polskie źródła? zastanawiam czy można zaufać ludziom, raz zamowilem 100 szt jakis pestek za 100m zł i to chyba przemysłówka była:/ mój kumpel zamawiał przez net z takiej oferty która jest w dziale "sprzedaż" na http://www.lampy.com.pl/gielda/index_gielda.asp i mu wyszło dosyć dobre ziółko, chcialem tylko poznać opinie innych którzy również zamawiali z takich miejsc:D

powodzenia! ;-)
  • 22 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Raphi »
Wg mnie:

cannabis.fr.pl
seed.pl
nasiona.oz.pl

Wszystko :-)
"Dym z moich ust, który spływa na Ciebie
Czy potok słów, mówisz: nie, jeszcze nie wiem!
Więc podejdź bliżej, niech Twój mózg opuści klatkę
Zrozumiesz wszystko kiedy poznasz moja Matkę"
  • 76 / / 0
mysle ze te sklepy sa na 100% uczciwe ...

- cannabis.fr.pl - orginalne z holandii, naprawde duzy wybor, "serce" polskich rolników ...
- salvia.com.pl - mały wybór... jak i cena niska ... fotorelacje z pass#1 mi sie podobaly ;)
- seed.pl -
Uwaga! Użytkownik ganjasmoker=) nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 76 / / 0
seed.pl - średnii wybór ale za to niepowtarzający sie z ofertą powyzszych seedbanków
Uwaga! Użytkownik ganjasmoker=) nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 32 / / 0
ktos tam pisał na pierwszej stronie o WW feminized
napisze tylko tak
sezon 2006 , nasienie ww feminized z polskiego sklepu , 1 roslina , 160g , outdor
pozdrawiam
  • 1736 / 18 / 0
1. AK48
2. Top44
3. ICE
4. K2
5. Blue Mystic
6. Bubblelicious
7. Hawaii x Skunk #1
8. Northern Light x Shiva

Witam, które odmianki z tych byście wybrali na outa jeśli moglibyście wybrać 4 paczki?
Oprócz AK48 i TOP44 miał ktoś z Was którąś z tych odmian (niekoniecznie outdoor) i moze sie coś wypowiedzieć?
Może ktoś próbował albo słyszał że ktoś próbował którąś z tych odmian (oprócz AK48 i TOP44) na outdoorze w Polsce lub w innym kraju o podobnym klimacie (UK, Niemcy, Irlandia)?

Pozdro i dzieki za odpowiedzi!
Piotrek uczy, Piotrek radzi, Piotrek nigdy Cie nie zdradzi!
  • 88 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: Pocisk »
znam kolesia który miał K2 na out i mu doszedł, mówił że dobrze kopie
a na jakims forum czytalem ze Hawaii x Skunk #1 komuś nie doszedł
Uwaga! Użytkownik Pocisk nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 103 / / 0
Nieprzeczytany post autor: k0lek »
Hawaii x Skunk #1 dojdzie spokojnie tylko trzeba dbać :D
Uwaga! Użytkownik k0lek nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1736 / 18 / 0
Dobra ja biore sobie na outdoora:
1. AK48
2. TOP44
3. ICE
4. K2

Dodatkowo będzie
Blockhead i może jeszcze BubbaKush ale tego drugiego to na out chyba nie bede próbował...
już postanowione...

ALE NIE KIERUJCIE SIE MOIM WYBOREM BO TE ODMIANY TO HUJ WIE CZY DOJDA
ja takie sobie wybrałem bo mam już w chacie dosyc duzo pestek ktore na bank dojdą na out a te biore w ramach testingu...

Pozdro
Piotrek uczy, Piotrek radzi, Piotrek nigdy Cie nie zdradzi!
ODPOWIEDZ
Newsy
Dziewczęta piją ryzykowniej niż chłopcy

Raport informuje o rosnących problemach z alkoholem i marihuaną wśród młodzieży.

120 litrów pochodnych opioidów w płynie nie trafi na rynek

Policjanci z Wydziału do Walki z Przestępczością Narkotykową Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie ujawnili miejsce przechowywania nielegalnych substancji psychotropowych, zabezpieczając ogromne ilości pochodnych opioidów w płynie oraz półproduktów służących do przetwarzania środków odurzających.

CBŚP zlikwidowało laboratorium narkotykowe. Zabezpieczono ponad 800 kilogramów klefedronu

Policjanci Centralnego Biura Śledczego Policji, działając pod nadzorem Prokuratury Krajowej, przeprowadzili skoordynowaną akcję w powiecie pruszkowskim. Na terenie posesji odkryto kompletną linię produkcyjną do wytwarzania narkotyków oraz zabezpieczono setki kilogramów niebezpiecznej substancji psychotropowej w postaci klefedronu o czarnorynkowej wartości ponad 4 mln PLN.