Organiczne substancje psychoaktywne oddziałujące na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Opioidy w Narkopedii [H]yperreala
Czy uzywasz/les swoich narkotykow dozylnie?
Tak
114
32%
Nie
237
68%

Liczba głosów: 351

Zablokowany
  • 294 / 3 / 0
"Armagedon przetrwa tylko jeden na 100,
zapamiętaj: JEDEN NA STO!!!!!"

Pamiętaj o tym, Słoneczko :D
Uwaga! Użytkownik Makowa_Panienka nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 493 / 15 / 0
Nieprzeczytany post autor: mecenas »
Romek a Ty też gonisz kroplę ???
no rozumie że w strunę nie walisz,skoro to totalne dno...
  • 800 / 8 / 0
Nieprzeczytany post autor: grizzly1982 »
mecenas pisze:
Romek a Ty też gonisz kroplę ???
no rozumie że w strunę nie walisz,skoro to totalne dno...
owszem kiedyś goniłem kropelke. Dawne dzieje, później bolało mocno ale na szczęscie wszystko się wyprostowało.
Zmiana środowiska.
  • 294 / 3 / 0
Bo Ty twardy gość jesteś ;)
Uwaga! Użytkownik Makowa_Panienka nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 729 / 19 / 0
Nieprzeczytany post autor: no1 »
ja lubie inekcje dozylne ale nie zaczest moja panieka tak sie wjebala ze koniec ale ja mam zasade nie zaczesto najfajniej wchodzi mi koksi rolki
Uwaga! Użytkownik no1 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 294 / 3 / 0
Bo jak już pisałam wcześniej
IGŁA CHOLERNIE UZALEŻNIA!!!!!
  • 729 / 19 / 0
tak uzaleznia tyle ze nie mnie
ja robie sobie test ile wytrzymam
bez niczego mile bez palenia ile
bez nie kłucia i da sie robic to oki
no robie reguralnie bilans strat i zysków i
najbardziej ryje mi lep palenie ale lubie to
a jak chodzi o kjłucie sie to jak planuje
dłuzsza sesje to zakladam sobie welfrona
Uwaga! Użytkownik no1 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 294 / 3 / 0
Taaa... Ja też nie jestem od niczego uzależniona :D
Tak się tylko leczę dla picu.
  • 729 / 19 / 0
jestem jednym na sto i to mi sie podoba
  • 440 / 4 / 0
nie, nie uzywam
Ostatnio zmieniony 09 czerwca 2007 przez Zielone Karty, łącznie zmieniany 1 raz.
Wskoczcie do klozetu i stańcie na głowie
ja żyję - a wyście pomarli, Panowie.
Zablokowany
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Dyrektorka szkoły w powiecie łańcuckim podejrzana o utrudnianie śledztwa ws. narkotyków

Dyrektorka szkoły podstawowej z powiatu łańcuckiego zatrzymana przez policję. Śledczy podejrzewają ją o działania utrudniające postępowanie dotyczące grupy przestępczej handlującej narkotykami.

Meta cenzuruje konopie. Rząd Brazylii grozi sądem i żąda reaktywacji kont

Meta, właściciel Instagrama i Facebooka, znów jest oskarżana o cenzurę. Tym razem chodzi o masowe blokowanie kont związanych z medyczną marihuaną w Brazylii. W ciągu jednego weekendu zniknęło blisko 50 profili. Wśród nich były konta stowarzyszeń pacjentów, lekarzy, influencerów i organizatorów Marszu Konopnego.

Psychodeliki i zdrowie psychiczne: Nieuregulowani 'szamani' z Kapsztadu

Choć substancje psychodeliczne są w Republice Południowej Afryki nielegalne, wielu samozwańczych uzdrowicieli i szamanów z Kapsztadu otwarcie reklamuje ich stosowanie w swoich terapiach.