Merida pisze: A przy ilu mg odczuwacie prawdziwy błogostan??
Sz(koda), że nie ma środków przeciw tolerancji, które "naoiliwiałyby" synapsy w neuronach :-)
nvm pisze: Jeśli zawiera w opakowaniu tyle samo co Antidol 15, to nie sensu się męczyć. ;-) Znasz jakiś teoretyczny sposób na ekstrakcję z Nurofenu w warunkach domowych?
jeszzce pytanie czy w aptekach nie ma już tego nurofenu w którym wystarczyło przelamać tabletke i pozbyć sie połowki z ibuprofenem?
i co z antidolem 20 został wycofany czy jest teraz na recepte?
Sz(koda), że nie ma środków przeciw tolerancji, które "naoiliwiałyby" synapsy w neuronach ]
Małe/średnie dawki dekstrometorfanu niwelują częściowo tolerancje na opiaty. Podobne efekty dały by inne substancje działające na NMDA.
ksionc pisze: a to nie jest wszytko jedno ile użyjemy wody do ekstrakcji?? nigdy nie zwracałem uwagi czy rozpuszczam paczke antidolu w 50 czy 100ml
jeszzce pytanie czy w aptekach nie ma już tego nurofenu w którym wystarczyło przelamać tabletke i pozbyć sie połowki z ibuprofenem?
i co z antidolem 20 został wycofany czy jest teraz na recepte?
Nie, nie ma już tego Nurofenu+.
Antidol 20 jest na receptę, czasami jednak zdarza się, że sprzedają bez recepty.
Nof pisze:
Małe/średnie dawki dekstrometorfanu niwelują częściowo tolerancje na opiaty. Podobne efekty dały by inne substancje działające na NMDA.
Tylko wiesz... To jest wypędzanie diabła szatanem.
Ideałem byłaby substancja nie-psychoaktywna...
Mozliwy byłby wtedy odlot np. przy 15mg kody. Może naukowcom cos takiego uda się wykombinować...
Szacun pisze:Ma mniej, jakieś 125mg, no i skurwl jest droższy!nvm pisze: Jeśli zawiera w opakowaniu tyle samo co Antidol 15, to nie sensu się męczyć. ;-) Znasz jakiś teoretyczny sposób na ekstrakcję z Nurofenu w warunkach domowych?
A wracając do tematu łączenia różnych środków, właśnie jestem pod wpływem mieszanki Antidolu, Thiocodinu i Neoazariny. Niestety, nie czuję żadnej różnicy, być może dlatego, że tych dwóch ostatnich jest za mało, aby wydać jakiś osąd. Testów większych ilości robić nie będę, szkoda mi obecnie kasy a Antidol lepszy. :)
Pozdrawiam
thc pisze: W sumie drogo ta kodeina wychodzi...
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Mieszkańcy protestują. Sklep z marihuaną blisko parku i autobusów szkolnych
Grupa rodziców ze Scarborough sprzeciwia się planom otwarcia sklepu z marihuaną, który – jak podkreślają – miałby powstać naprzeciwko ruchliwej strefy autobusów szkolnych.
Polak zatrzymany na granicy. Próbował wwieźć do Rosji 40 kg haszyszu
Na przejściu granicznym w Grzechotkach polskie służby zatrzymały mężczyznę, który próbował wjechać do Rosji z ponad 40 kg haszyszu o czarnorynkowej wartości ponad 2 mln zł - poinformowała Krajowa Administracja Skarbowa w Olsztynie.
Badanie: użytkownicy psychodelików mogą inaczej przetwarzać emocje
...czyli raz jeszcze na temat ostatnio omawiamy.