Alkaloid opium - metylowana pochodna morfiny.
Więcej informacji: Kodeina w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 155 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: Szacun »
Merida pisze:
A przy ilu mg odczuwacie prawdziwy błogostan??
Kiedyś to nawet na kacu przy 30mg, wtedy ją kochałem(kodę). Teraz, po 5 latach też cieszę się 60mg stanem ligtowym, ale mogę przywalić przez dobe do 600mg...
Sz(koda), że nie ma środków przeciw tolerancji, które "naoiliwiałyby" synapsy w neuronach :-)
Uwaga! Użytkownik Szacun nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 155 / 5 / 0
nvm pisze:
Jeśli zawiera w opakowaniu tyle samo co Antidol 15, to nie sensu się męczyć. ;-) Znasz jakiś teoretyczny sposób na ekstrakcję z Nurofenu w warunkach domowych?
Ma mniej, jakieś 125mg, no i skurwl jest droższy!
Uwaga! Użytkownik Szacun nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1285 / 31 / 0
Nieprzeczytany post autor: ksionc »
a to nie jest wszytko jedno ile użyjemy wody do ekstrakcji?? nigdy nie zwracałem uwagi czy rozpuszczam paczke antidolu w 50 czy 100ml

jeszzce pytanie czy w aptekach nie ma już tego nurofenu w którym wystarczyło przelamać tabletke i pozbyć sie połowki z ibuprofenem?

i co z antidolem 20 został wycofany czy jest teraz na recepte?
Uwaga! Użytkownik ksionc jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 291 / 43 / 0
Nieprzeczytany post autor: Nof »
[quote="Szacun"]
Sz(koda), że nie ma środków przeciw tolerancji, które "naoiliwiałyby" synapsy w neuronach ]
Małe/średnie dawki dekstrometorfanu niwelują częściowo tolerancje na opiaty. Podobne efekty dały by inne substancje działające na NMDA.
Uwaga! Użytkownik Nof nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1680 / 270 / 0
ksionc pisze:
a to nie jest wszytko jedno ile użyjemy wody do ekstrakcji?? nigdy nie zwracałem uwagi czy rozpuszczam paczke antidolu w 50 czy 100ml

jeszzce pytanie czy w aptekach nie ma już tego nurofenu w którym wystarczyło przelamać tabletke i pozbyć sie połowki z ibuprofenem?

i co z antidolem 20 został wycofany czy jest teraz na recepte?
Im więcej rozpuszczalnika, lub im większa temperatura rozpuszczalnika - tym większa rozpuszczalność.

Nie, nie ma już tego Nurofenu+.

Antidol 20 jest na receptę, czasami jednak zdarza się, że sprzedają bez recepty.
Największy przegryw na forum
  • 155 / 5 / 0
Nof pisze:

Małe/średnie dawki dekstrometorfanu niwelują częściowo tolerancje na opiaty. Podobne efekty dały by inne substancje działające na NMDA.
Racja. Po dxm mam mniejszą ochotę na inne dragi...
Tylko wiesz... To jest wypędzanie diabła szatanem.
Ideałem byłaby substancja nie-psychoaktywna...
Mozliwy byłby wtedy odlot np. przy 15mg kody. Może naukowcom cos takiego uda się wykombinować...
  • 216 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: nvm »
Szacun pisze:
nvm pisze:
Jeśli zawiera w opakowaniu tyle samo co Antidol 15, to nie sensu się męczyć. ;-) Znasz jakiś teoretyczny sposób na ekstrakcję z Nurofenu w warunkach domowych?
Ma mniej, jakieś 125mg, no i skurwl jest droższy!
Dokładnie to 150 mg, kosztuje około 4,50 zł - porównaj to do Nurofenu, który przy łącznej zawartości kodeiny 153,6 mg kosztuje, jak napisał thc, 6,50 zł. (jeżeli jest to cena za jedno opakowanie.)

A wracając do tematu łączenia różnych środków, właśnie jestem pod wpływem mieszanki Antidolu, Thiocodinu i Neoazariny. Niestety, nie czuję żadnej różnicy, być może dlatego, że tych dwóch ostatnich jest za mało, aby wydać jakiś osąd. Testów większych ilości robić nie będę, szkoda mi obecnie kasy a Antidol lepszy. :)
Pozdrawiam
  • 216 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: nvm »
Podałem przybliżoną wartość, najczęściej jest to jednak cena o której mówisz, albo wyższa. :/ Ale co poradzimy.
thc pisze:
W sumie drogo ta kodeina wychodzi...
Kto powiedział, że przyjemności są tanie. :)
Zablokowany
Newsy
Mieszkańcy protestują. Sklep z marihuaną blisko parku i autobusów szkolnych

Grupa rodziców ze Scarborough sprzeciwia się planom otwarcia sklepu z marihuaną, który – jak podkreślają – miałby powstać naprzeciwko ruchliwej strefy autobusów szkolnych.

Polak zatrzymany na granicy. Próbował wwieźć do Rosji 40 kg haszyszu

Na przejściu granicznym w Grzechotkach polskie służby zatrzymały mężczyznę, który próbował wjechać do Rosji z ponad 40 kg haszyszu o czarnorynkowej wartości ponad 2 mln zł - poinformowała Krajowa Administracja Skarbowa w Olsztynie.

Badanie: użytkownicy psychodelików mogą inaczej przetwarzać emocje

...czyli raz jeszcze na temat ostatnio omawiamy.