Dyskusja na temat grzybów halucynogennych, m.in. łysiczki lancetowatej i muchomora czerwonego.
Więcej informacji: Grzyby w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 77 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: QQQ »
Faktycznie nie dało sie z nim nigdzie iść musiałem go ciągnąć na smyczy a ostatnie 200 metrow to go musiałem nieść ! 15 kilo ! teraz śpi jak zabity pewnie go grzyby nieźle wymęczyły ale macha ogonem to chyba mu się podobało .
Uwaga! Użytkownik QQQ nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 12 / / 0
Nieprzeczytany post autor: pit har »
no człowieku ubawiłeś mnie do łez :D
daj znać jak pies sie poczuje już po tripie
może zmienie ksywke na enlightened dog ;)
[b][color=green][size=108]Dance, dance is active meditation. When we dance, We go beyond thought,
beyond mind, and beyond our own individuality. To become One in the Divine Ecstasy
of union with the Cosmic Spirit. This is essence of the Trance Dance Experience.[/size][/color][/b]
  • 382 / 8 / 0
Czy pies napisze relację dla Neuro Groove? :-D
Tak, wykonałam ten krok.
Wracam na forum?...
  • 763 / 6 / 0
[quote="zewsząd i znikąd"]
Czy pies napisze relację dla Neuro Groove? ]
kto wie. ale pewnie dopiero po wigilii...
jaka rasa? w sumie ciekawy przypadek dla laboratoriów. pies który sam wyprubowywuje na sobie różne specyfiki... :-p
ps. powinieneś go wyszkolić do wyszukiwania łysiczek w trakcie "wycieczek do lasu". tylko nie wiem, czy udałoby ci się po takiej wycieczce przynieść do domu choć jednego grzybka :-D
Ostatnio zmieniony 07 kwietnia 2006 przez GrupaOlewającaWładzę, łącznie zmieniany 1 raz.
"Prawda jest daleko bardziej potężna niż jakakolwiek broń masowej zagłady" Mahatma Gandhi
  • 77 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: QQQ »
To jest mieszaniec boksera z jakąś rasą myśliwską ( dostałem od leśniczego któremu się suka puściła z bokserem ) Dziś już jest z nim wszystko super , biega i się cieszy , ale za to że mi wpiepszył ostatnie grzyby to mu do końca życia nie podaruję .
Uwaga! Użytkownik QQQ nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3490 / 55 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kurwik »
Czyli żadne grzybki halucynogenne (poza mucho9morem :P) nie rosną w najbliższym czasie? Szkoda. Ale i tak wybiorę się ze znajomym, żeby zobaczyć czego on nazbiera. Potem umieszcze tu zdjęcie jego"zbiorów".
A piesek niełzy przyznam :D. Ostatnio mojego szczura przyłapałem na zjadaniu mi suszu Salvii, który leżał na stole ale szybko jej zabrałem :)
Zrobić coś bez czegoś ale żeby było jak z tym czymś. To by dopiero było coś.

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
  • 763 / 6 / 0
[quote="Kurwik"]
Czyli żadne grzybki halucynogenne (poza mucho9morem ]
niestety. a tu takie małe info o roślinkach (i grzybkach) dość niecodziennie działających na człowieka (i chyba na pieski też), rosnących w Polsce: http://talk.hyperreal.info/viewtopic.php?p=98315#p98315
pozdrowienia dla łysiczki (pieska QQQ) :-p
"Prawda jest daleko bardziej potężna niż jakakolwiek broń masowej zagłady" Mahatma Gandhi
  • 763 / 6 / 0
QQQ pisze:
ale za to że mi wpiepszył ostatnie grzyby to mu do końca życia nie podaruję .
bez przesady. Łysiczce ( :-p ) też się coś od życia należy, szczególnie, że ma je takie krótkie. ciekawe jakie motywy skoloniły pieska do wszamania ci tych grzybków :rolleyes:
  • 382 / 8 / 0
Myślisz, że naczytał się relacji i chciał sprawdzić, jak to jest? ;)
Tak, wykonałam ten krok.
Wracam na forum?...
  • 763 / 6 / 0
kto wie. choć pewnie zrobił to zwyczajnie z nudów (w końcu to potomek myśliwskich psów, natury nie oszukasz). za rzadko jest na spacer wyprowadzany (lub za krótko) :-)
ODPOWIEDZ
Newsy
Setki kilogramów narkotyków w gaśnicach i kołach zapasowych. Osiem osób przed sądem

Prokurator Prokuratury Regionalnej w Gdańsku skierował do Sądu Okręgowego w Gdańsku akt oskarżenia przeciwko ośmiorgu osobom, oskarżonym o udział w zorganizowanej grupie przestępczej zajmującej się międzynarodowym obrotem marihuaną i kokainą oraz praniem pieniędzy. Aktem oskarżenia objęto siedmiu mężczyzn i jedną kobietę.

Jak marihuana niszczy serce

Na Uniwersytecie Kalifornijskim w San Francisco wykazano, że przewlekłe używanie konopi - niezależnie od tego, czy są one palone, czy przyjmowane w jakimś jadalnym produkcie - wiąże się z istotnym ryzykiem dla układu sercowo-naczyniowego.

Musk zażywał narkotyki w Białym Domu? Trump "ma nadzieję, że nie"

Donald Trump, komentując doniesienia "New York Timesa", wyraził nadzieję, że Elon Musk nie zażywał narkotyków w Białym Domu. Amerykański przywódca zdradził także, co zrobi z zakupioną od miliardera teslą. Od momentu odejścia Muska z administracji pomiędzy prezydentem a jego byłym doradcą trwa spór.