---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Btw. Mam pytanko dla znawców. Ostatnio byłem na zakupach i kupiłem kryształ Mki co się zwie COLA - wygladem przypomina... kryształ zanurzony w COLI - kupiłem bo mnie to troche zaintrygowało ale szczrze to nie wiem nic po za tym o tym. Czy jakoś to różni się od zwykłego kryształu? Towar wypróbuje w okolicach grudnia więc nie opisze co i jak z nim na własnej skórze.
@DaneQ92 najlepiej kupuj z Darkneta jak nie bedziesz dorzucal to zwaly powinno nie byc lub minimalna . Dyskutowanie o dragach z psychiatra ryzykowna sprawa , raczej sobie zaszkodzisz niz pomozesz to nie California ...
Takie wypłukiwanie się z serotoniny co tydzień nie jest najlepszym pomysłem. Po którymś weekendzie ze względu na deficyt tego hormonu, po pierwsze będzie działać coraz słabiej, a po drugie odbije się to mocno na Twoim samopoczuciu. Zauważysz spadek aktywności, stany depresyjne i wiele, wiele innych wynikające z niedoboru, który osiąga się właśnie robiąc nieracjonalne, krótkie przerwy.
Nie bez powodu serotoninę nazywa się "hormonem szczęścia". Jeśli jej zabraknie, to można szczęście z tego cudzysłowia skreślić.
Zbyt częste spożycie = wypłukiwanie serotoniny, w efekcie jej deficyt = wszystko to, co jest antoninem owego szczęścia, także... No. Czym dłuższa przerwa tym lepiej.
Sama mam słabość (chyba największą) właśnie do MDMA. Biorąc częściej, niż powinnam od razu pogłębiało to wszystkie schorzenia w głowie jakie posiadam, a zdrowego człowieka na umyśle może wpędzić w nie lada psychiczne wywijasy...
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Po zjedzeniu tego grzyba zaczniesz widzieć „malutkich ludzi”. A nawet nie zawiera psychodelików
Wyobraź sobie, że po zjedzeniu dziko rosnącego grzyba nagle zaczynasz dostrzegać wokół siebie… miniaturowe postaci. To jednak nie wina znanych substancji psychodelicznych – przypadek Lanmaoa asiatica całkowicie przeczy chemicznej logice.
USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD
W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.
Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol
Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.