06 września 2022psotka123 pisze: ale ja jestem typem
07 września 2022KotSpalonyy pisze: Szczerze mówiąc jadałem co tydzień przez prawie pół roku i zawsze klepało fantastycznie, ale to też jedyny drag który nigdy mi źle nie wszedł i jak wiadomo "ja to ja ty to ty". Pytanie jednak, jakie macie najlepsze sprawdzone sposoby na zjad po maratonie? Słyszałem o jedzeniu kiwi itp., działa ta metoda?
Generalnie nie wiem co to zjazd bo rzadko biorę. Jedyny efekt jaki mam to nadmierne wzruszanie się. Ktoś pokaże mi pieski to ryczę jak baba gdzie normalnie to raczej się usmiechne.
Przenoszę kartony choinki i różne takie cacka. Jakby ktoś chciał mogę Dac w prezencie jakieś drobiazgi.
Tylko pisać na chacie bo mam pełno takich drobiazgów po przeprowadzce do mniejszego moeszkania
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
CBZC uderza w narkobiznes. Zatrzymano 27 osób
Funkcjonariusze Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości zatrzymali 27 osób podejrzanych m.in. o wprowadzanie na terenie województwa opolskiego znacznych ilości środków odurzających i substancji psychotropowych. Z ustaleń śledczych wynika, że grupa zajmowała się dystrybucją marihuany oraz mefedronu, czerpiąc z tego procederu stałe korzyści majątkowe.
Trump podpisuje nakaz przyspieszenia badań nad lekami psychodelicznymi
Trump podpisał w sobotę rozporządzenie wykonawcze mające na celu złagodzenie ograniczeń badawczych dotyczących leków psychodelicznych, takich jak psylocybina i LSD, dążąc do przyspieszenia badań nad ich potencjałem w leczeniu chorób psychicznych.
Narkofabryka w dawnej stadninie
Funkcjonariusze CBŚP i SG zlikwidowali w województwie śląskim nielegalne laboratorium narkotyków syntetycznych. Podczas realizacji zatrzymano na gorącym uczynku dwóch mężczyzn, a także zabezpieczono ponad 44 kilogramy gotowego narkotyku Alfa-PVP o czarnorynkowej wartości szacowanej na 3,5 mln zł oraz tysiące litrów substancji wykorzystywanych do jego produkcji.