ODPOWIEDZ
  • 99 / 12 / 0
ale ja jestem typem
Uwaga! Użytkownik psotka123 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 380 / 55 / 0
@psotka123 Zgadzam sie z przedmówcą. Nie bez powodu trąbią wszedzie o tym, że ABSOLUTNIE minimalna przerwa to miesiąc przy odpowiednim trybie życia oczywiście (bo co z tego, że zrobisz przerwe, a będziesz po drodze brał coś innego), a najlepiej 2 miesiące > - Sam przerobiłem coś co ty.. tzn, nie walilem co dwa tygodnie ale średnio z przerwą 40-50 dni. Obecnie jak wezmę to pewnie bym odczuł delikatne łaskotanie tego co na początku i dlatego czekam na gwiazdkę z następnym wzięciem. Po drodze może nie będzie abstynencji ale wezme coś co na sero nie działa tak jak MDMA - np. 2cb albo grzybki albo kwas... i to też postaram sie tylko raz zażyć.
Cogito ergo sum
  • 932 / 169 / 0
06 września 2022psotka123 pisze:
ale ja jestem typem
masz nick typowo damski także odpisywałem jak dziewczynie ;) Także rób długie przerwy, bo pęknie ta magia i potem tylko będzie frustracja, a jak nie możesz wytrzymać bez walenia co weekend to lepiej odpuść dragi, bo popłyniesz grubo.
Przez to cholerne forum boję się wypić piwo, walnąć kreskę i zwalić konia xD
  • 3455 / 562 / 2
Najlepiej robić długie przerwy tak półtora miesiąca dwa wtedy dobrze wchodzi.
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3 / / 0
Szczerze mówiąc jadałem co tydzień przez prawie pół roku i zawsze klepało fantastycznie, ale to też jedyny drag który nigdy mi źle nie wszedł i jak wiadomo "ja to ja ty to ty". Pytanie jednak, jakie macie najlepsze sprawdzone sposoby na zjad po maratonie? Słyszałem o jedzeniu kiwi itp., działa ta metoda?
  • 932 / 169 / 0
@KotSpalonyy , no właśnie jak będziesz stosował ten środek rzadko to zejścia nie powinno być. Ja czegoś takiego nie doświadczam. Jest trochę smutek i zmęczenie, ale jakiś posiłek, piwko czy tam dwa i dobranoc :) No i tak myślę że przez te przerwy co teraz robię to organizm lepiej sobie z tym radzi.
Przez to cholerne forum boję się wypić piwo, walnąć kreskę i zwalić konia xD
  • 380 / 55 / 0
07 września 2022KotSpalonyy pisze:
Szczerze mówiąc jadałem co tydzień przez prawie pół roku i zawsze klepało fantastycznie, ale to też jedyny drag który nigdy mi źle nie wszedł i jak wiadomo "ja to ja ty to ty". Pytanie jednak, jakie macie najlepsze sprawdzone sposoby na zjad po maratonie? Słyszałem o jedzeniu kiwi itp., działa ta metoda?
Suplementacja mordo. 5htp, banany i zdrowe żarcie.
Generalnie nie wiem co to zjazd bo rzadko biorę. Jedyny efekt jaki mam to nadmierne wzruszanie się. Ktoś pokaże mi pieski to ryczę jak baba gdzie normalnie to raczej się usmiechne.
Cogito ergo sum
  • 39 / 3 / 0
Hej. Czy 30-40mg robi dużą tolerancję. Gdyby tak wrzucać co tydzień albo dwa?
  • 5133 / 922 / 0
Po co? Beż sensu, jedyne co odczujesz to niedosyt przy takiej dawce.
Wszystko co pisze to fikcja literacka która nie ma nic wspólnego z rzeczywistością, historię opisywane na forum to moje sny.
  • 1 / / 0
Mi MDMA pomaga w przeprowadzce.
Przenoszę kartony choinki i różne takie cacka. Jakby ktoś chciał mogę Dac w prezencie jakieś drobiazgi.
Tylko pisać na chacie bo mam pełno takich drobiazgów po przeprowadzce do mniejszego moeszkania
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
CBZC uderza w narkobiznes. Zatrzymano 27 osób

Funkcjonariusze Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości zatrzymali 27 osób podejrzanych m.in. o wprowadzanie na terenie województwa opolskiego znacznych ilości środków odurzających i substancji psychotropowych. Z ustaleń śledczych wynika, że grupa zajmowała się dystrybucją marihuany oraz mefedronu, czerpiąc z tego procederu stałe korzyści majątkowe.

Trump podpisuje nakaz przyspieszenia badań nad lekami psychodelicznymi

Trump podpisał w sobotę rozporządzenie wykonawcze mające na celu złagodzenie ograniczeń badawczych dotyczących leków psychodelicznych, takich jak psylocybina i LSD, dążąc do przyspieszenia badań nad ich potencjałem w leczeniu chorób psychicznych.

Narkofabryka w dawnej stadninie

Funkcjonariusze CBŚP i SG zlikwidowali w województwie śląskim nielegalne laboratorium narkotyków syntetycznych. Podczas realizacji zatrzymano na gorącym uczynku dwóch mężczyzn, a także zabezpieczono ponad 44 kilogramy gotowego narkotyku Alfa-PVP o czarnorynkowej wartości szacowanej na 3,5 mln zł oraz tysiące litrów substancji wykorzystywanych do jego produkcji.