ODPOWIEDZ
  • 1455 / 596 / 0
@jo1999 najlepsza profilaktyka to nie przesadzac - jedna dawka + dorzutka i starczy . Do tego izotoniki jakies popijac w trakcie , unikac alko .
Życie jest zdrojem rozkoszy; ale tam, gdzie pije zeń motłoch, zatrute są wszystkie studnie.
  • 20 / 5 / 0
Kiedyś widziałem protokół dawkowania rekreacyjnego emy od doktora (Ben Sessa) z MAPS (taka organizacja w USA, która zrzesza prace nad psychodelikami). Brzmiało to mniej więcej tak, może komuś się przyda:
T=0: 125mg
T+2: 60mg
T+4h: 30mg
T+6h: 15mg
T+8h: taxi do domu

Kluczem jest:
1. Nie brać dawki większej niż 125mg na raz, bo robi się stres oksydacyjny w mózgu, receptory nie są w stanie przerobić tak dużej ilości serotoniny co też skraca peak.
2. Dorzutka max 50% poprzedniej dawki

Stosowałem ten protokół 2x i jest bardzo spoko. Doświadczenie trwa z 5-6h vs max 2h jeśli nie dorzucam, nie jest aż tak intensywne, że gryziesz swoje policzki i masz oczy jak 5zł i nie ma zjazdu na koniec, jest łagodne zejście. Kto co lubi :D

Pytanie - z czym według Was najlepiej mixować emkę jeśli już? Choć sama faza solo jest i tak super
  • 3 / / 0
Ragzore5 - ciekawa koncepcja
A Wy jak się bawicie?
Ile wrzucacie, ile dorzucacie?
Podbijam też pytanie o miksy. Np. o 2cb ale też o inne?
:)
Ostatnio zmieniony 26 lipca 2022 przez jo1999, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 2 / / 0
Mam ostatnio spory problem z kupieniem cukierków i to w stolicy! A to ziomek ma dzieciaka i się tym nie zajmuje a to inny nie ma bo twierdzi ze nie ma ostatnio nic dobrego. Jestem po 30, dlatego trudno mi to ogarnąć bo mam już spokojne życie domowe i nie nawiązuje nowych znajomości co weekend. Szukałem nawet na telegramie ale wygląda na to, że w tym komunistycznym kraju prawie wszyscy dealerzy mają tylko zioło i mefedron. Też macie takie problemy? Wojna ma na to wpływ czy po prostu jestem stary?
  • 371 / 52 / 0
Ziomuś poszukaj w DN, a nie się ograniczasz do sebixow z bramy..:)
Cogito ergo sum
  • 199 / 16 / 0
Pomóżcie! Darknet shop z Wielkiej Brytanii to prawilne źródło??? Tam mają w ofercie MDMA...
Fatal Error.
  • 68 / 7 / 0
29 lipca 2022Connor pisze:
Mam ostatnio spory problem z kupieniem cukierków i to w stolicy! A to ziomek ma dzieciaka i się tym nie zajmuje a to inny nie ma bo twierdzi ze nie ma ostatnio nic dobrego. Jestem po 30, dlatego trudno mi to ogarnąć bo mam już spokojne życie domowe i nie nawiązuje nowych znajomości co weekend. Szukałem nawet na telegramie ale wygląda na to, że w tym komunistycznym kraju prawie wszyscy dealerzy mają tylko zioło i mefedron. Też macie takie problemy? Wojna ma na to wpływ czy po prostu jestem stary?
Dilerzy niestety biorą to na czym wiecej zarobią i szybciej sprzedadzą, kiedyś mi tak jeden gość powiedział który miał cukierki, że woli wziąć większą ilość fety, niż jakiekolwiek cuksy
  • 926 / 169 / 0
@paw333 , to samo słyszałem :D Pytam się czy oprócz fety ma coś innego, a on nie, bo nie schodzi :p Pewnie chodzi o to że mało kto wali częściej pixy częsciej niż raz na te parę tygodni, a fetka to jak to fetka. Jak ktoś wjebany to co rusz będzie brał.
Przez to cholerne forum boję się wypić piwo, walnąć kreskę i zwalić konia xD
  • 2 / / 0
a próbował ktoś fioletowe granaty?
  • 371 / 52 / 0
31 lipca 2022yakubu86 pisze:
Pomóżcie! Darknet shop z Wielkiej Brytanii to prawilne źródło??? Tam mają w ofercie MDMA...
W jakim sensie? Tak się ten sklep nazywa czy właśnie określiłeś się jakbyś napisal czi internet to dobre źródło... Do szukania tak ale do zakupów to musisz się udać do konkretnego miejsca.
Cogito ergo sum
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
W sieci prowadził "sklep" z narkotykami

Prowadził "sklep" na jednym z komunikatorów internetowych. Przyjmował zamówienia na narkotyki, które następnie dostarczał w wybrane miejsca, przekazując kupującym współrzędne geograficzne. Wykorzystywał również firmy kurierskie, co umożliwiało bezkontaktową dostawę narkotyków.

Dyrektorka szkoły w powiecie łańcuckim podejrzana o utrudnianie śledztwa ws. narkotyków

Dyrektorka szkoły podstawowej z powiatu łańcuckiego zatrzymana przez policję. Śledczy podejrzewają ją o działania utrudniające postępowanie dotyczące grupy przestępczej handlującej narkotykami.

Kolejny akt oskarżenia w sprawie przemytu 2 ton marihuany ukrytej w konstrukcji mostu

Jest kolejny akt oskarżenia w sprawie zorganizowanej grupy przestępczej, która w imitacji stalowej konstrukcji mostu przemyciła z Hiszpanii do Polski 2 tony marihuany. Śledztwo w tej sprawie prowadzi Prokuratura Regionalna w Gdańsku. Tym razem przed sądem stanie Radosław Rz., ps. „Zeszyt”. Odpowie za przemyt ponad 900 kilogramów środków odurzających.