T=0: 125mg
T+2: 60mg
T+4h: 30mg
T+6h: 15mg
T+8h: taxi do domu
Kluczem jest:
1. Nie brać dawki większej niż 125mg na raz, bo robi się stres oksydacyjny w mózgu, receptory nie są w stanie przerobić tak dużej ilości serotoniny co też skraca peak.
2. Dorzutka max 50% poprzedniej dawki
Stosowałem ten protokół 2x i jest bardzo spoko. Doświadczenie trwa z 5-6h vs max 2h jeśli nie dorzucam, nie jest aż tak intensywne, że gryziesz swoje policzki i masz oczy jak 5zł i nie ma zjazdu na koniec, jest łagodne zejście. Kto co lubi :D
Pytanie - z czym według Was najlepiej mixować emkę jeśli już? Choć sama faza solo jest i tak super
A Wy jak się bawicie?
Ile wrzucacie, ile dorzucacie?
Podbijam też pytanie o miksy. Np. o 2cb ale też o inne?
:)
29 lipca 2022Connor pisze: Mam ostatnio spory problem z kupieniem cukierków i to w stolicy! A to ziomek ma dzieciaka i się tym nie zajmuje a to inny nie ma bo twierdzi ze nie ma ostatnio nic dobrego. Jestem po 30, dlatego trudno mi to ogarnąć bo mam już spokojne życie domowe i nie nawiązuje nowych znajomości co weekend. Szukałem nawet na telegramie ale wygląda na to, że w tym komunistycznym kraju prawie wszyscy dealerzy mają tylko zioło i mefedron. Też macie takie problemy? Wojna ma na to wpływ czy po prostu jestem stary?
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
W sieci prowadził "sklep" z narkotykami
Prowadził "sklep" na jednym z komunikatorów internetowych. Przyjmował zamówienia na narkotyki, które następnie dostarczał w wybrane miejsca, przekazując kupującym współrzędne geograficzne. Wykorzystywał również firmy kurierskie, co umożliwiało bezkontaktową dostawę narkotyków.
Dyrektorka szkoły w powiecie łańcuckim podejrzana o utrudnianie śledztwa ws. narkotyków
Dyrektorka szkoły podstawowej z powiatu łańcuckiego zatrzymana przez policję. Śledczy podejrzewają ją o działania utrudniające postępowanie dotyczące grupy przestępczej handlującej narkotykami.
Kolejny akt oskarżenia w sprawie przemytu 2 ton marihuany ukrytej w konstrukcji mostu
Jest kolejny akt oskarżenia w sprawie zorganizowanej grupy przestępczej, która w imitacji stalowej konstrukcji mostu przemyciła z Hiszpanii do Polski 2 tony marihuany. Śledztwo w tej sprawie prowadzi Prokuratura Regionalna w Gdańsku. Tym razem przed sądem stanie Radosław Rz., ps. „Zeszyt”. Odpowie za przemyt ponad 900 kilogramów środków odurzających.