adamnowak7000 pisze:Kiedyś przez swoja głupotę zeżarłem w sumie 0.7g w ciagu 2h i ledwo przeżyłem bez hospitalizacji btw :D
sramzes pisze:@up co widać po wspomnianej w artykule Chminace i jej dostępności u vendorow. 4,4'-DMAR nie widać nawet na darknetowych marketach. A szkoda... po pierwszych newsach o tym cudeńku miałem wizję wyparcia b-k aminoreksami, a tymczasem ani nie ma dostępu do nich, ani wieści o syntezie nowych.
Ważniejsze niż "Zanim weźmiesz jakikolwiek opioid zastanów się 150 razy".
tur3k pisze:Widać z klepania nowych i coraz chujowszych biedaketonów typu 3/4-CMC albo pochodnych a-pvp mają wystarczający duży zysk. Sami jesteście sobie winni, to konsumenci kształtują rynek, gdyby nikt tego gówna nie kupował to z pewnością na rynku pojawiłoby się coś ciekawszego.sramzes pisze:@up co widać po wspomnianej w artykule Chminace i jej dostępności u vendorow. 4,4'-DMAR nie widać nawet na darknetowych marketach. A szkoda... po pierwszych newsach o tym cudeńku miałem wizję wyparcia b-k aminoreksami, a tymczasem ani nie ma dostępu do nich, ani wieści o syntezie nowych.
konsumenci biora to co jest
od dawna pisalem, na rynku jest pare substancji, lab maja zapas opracowana technike syntezy i im nie sa potrzebne nowosci
brak raczej 2-3 vwndorow ktorzy wyloza na synteze nowej substancji
http://www.emcdda.europa.eu/publication ... s/4-4-DMAR
w sumie zgonow naliczono 46
https://www.duckduckgo.pl/url?sa=t&rct=j&q= ... d1UahOB2Dg - tu od razu zacznie pobierac sie pdf
w tym 1 w PL
raport obejmuje tylko Anglie
Ci co zroili piguły na dmarze to juz niezly odjazd :)
Oba raporty z ub roku i macie poglad czemu zdelegalizowali.
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Co dzieje się w mózgu pod wpływem psychodelików? Nowe badanie daje odpowiedzi
Psychodeliki mogą sprawiać, że ludzie doświadczają siebie i świata w uderzający sposób – kształty ulegają przeobrażeniom, dźwięki zniekształceniu, a niekiedy dochodzi nawet do zaniku poczucia własnego „ja”, zjawiska określanego jako „ego death”. Jednak to, co dokładnie dzieje się w mózgu, by wywołać takie wrażenia, wciąż nie jest w pełni zrozumiałe.
Narkofabryka w dawnej stadninie
Funkcjonariusze CBŚP i SG zlikwidowali w województwie śląskim nielegalne laboratorium narkotyków syntetycznych. Podczas realizacji zatrzymano na gorącym uczynku dwóch mężczyzn, a także zabezpieczono ponad 44 kilogramy gotowego narkotyku Alfa-PVP o czarnorynkowej wartości szacowanej na 3,5 mln zł oraz tysiące litrów substancji wykorzystywanych do jego produkcji.
Cyfrowe klony ludzkiego umysłu. Naukowcy testują psychodeliki na wirtualnych mózgach
Wyobraź sobie, że lekarze mogą przetestować wysoce eksperymentalną terapię na Twoim mózgu, w ogóle nie podając Ci leku.