adamnowak7000 pisze:Kiedyś przez swoja głupotę zeżarłem w sumie 0.7g w ciagu 2h i ledwo przeżyłem bez hospitalizacji btw :D
sramzes pisze:@up co widać po wspomnianej w artykule Chminace i jej dostępności u vendorow. 4,4'-DMAR nie widać nawet na darknetowych marketach. A szkoda... po pierwszych newsach o tym cudeńku miałem wizję wyparcia b-k aminoreksami, a tymczasem ani nie ma dostępu do nich, ani wieści o syntezie nowych.
tur3k pisze:Widać z klepania nowych i coraz chujowszych biedaketonów typu 3/4-CMC albo pochodnych a-pvp mają wystarczający duży zysk. Sami jesteście sobie winni, to konsumenci kształtują rynek, gdyby nikt tego gówna nie kupował to z pewnością na rynku pojawiłoby się coś ciekawszego.sramzes pisze:@up co widać po wspomnianej w artykule Chminace i jej dostępności u vendorow. 4,4'-DMAR nie widać nawet na darknetowych marketach. A szkoda... po pierwszych newsach o tym cudeńku miałem wizję wyparcia b-k aminoreksami, a tymczasem ani nie ma dostępu do nich, ani wieści o syntezie nowych.
konsumenci biora to co jest
od dawna pisalem, na rynku jest pare substancji, lab maja zapas opracowana technike syntezy i im nie sa potrzebne nowosci
brak raczej 2-3 vwndorow ktorzy wyloza na synteze nowej substancji
http://www.emcdda.europa.eu/publication ... s/4-4-DMAR
w sumie zgonow naliczono 46
https://www.duckduckgo.pl/url?sa=t&rct=j&q= ... d1UahOB2Dg - tu od razu zacznie pobierac sie pdf
w tym 1 w PL
raport obejmuje tylko Anglie
Ci co zroili piguły na dmarze to juz niezly odjazd :)
Oba raporty z ub roku i macie poglad czemu zdelegalizowali.
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
CBŚP rozbija narkotykowy gang z Podlasia. 22 podejrzanych, ponad 130 kg zabezpieczonych narkotyków
CBŚP rozbija narkotykowy gang z Podlasia. 22 podejrzanych, ponad 130 kg zabezpieczonych narkotyków Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając pod nadzorem Pomorskiego Wydziału Zamiejscowego Departamentu do Spraw Przestępczości Zorganizowanej i Korupcji Prokuratury Krajowej w Gdańsku, przeprowadzili trzy skoordynowane uderzenia w zorganizowaną grupę przestępczą z Podlasia. Grupa miała zajmować się produkcją oraz wprowadzaniem do obrotu znacznych ilości narkotyków. Łącznie zatrzymano 19 osób, a zabezpieczone mienie przekroczyło wartość 625 tys. zł.
Elitarna funkcjonariuszka wpadła po klubowej nocy. Ale to wyrok zaskoczył najbardziej
Dorota K., szerzej znana jako "Doris", była sierżantem w jednym z najbardziej tajnych wydziałów Komendy Stołecznej Policji. Dziś nie łapie już przestępców, teraz bije się w klatkach freak fightowych. Ale to nie sportowy zwrot w jej karierze wywołuje dziś największe emocje, tylko jej sądowa historia. Za posiadanie narkotyków spotkała ją tylko grzywna.
Kartele przemycają narkotyki na statkach z chorym i martwym bydłem
Kartele narkotykowe wykorzystują statki wypełnione chorym i padłym bydłem do przemytu ogromnych ilości kokainy trafiającej ostatecznie do Europy – informuje „The Telegraph”, powołując się na źródła wywiadowcze.