Dział poświęcony najprostszym pochodnym amfetaminy, oraz niej samej. To grupa stymulantów - oddziałują na układ katecholaminowy.
Więcej informacji: Amfetaminy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 672 / 127 / 0
Re: 3-FA
Nieprzeczytany post autor: Nozer »
2fa + 3fa + HEX-EN, w kapsulce,125x2 + 50mg. Bardzo polecam, bardzo fajnie
  • 403 / 79 / 0
Nieprzeczytany post autor: UrbanFox »
czteryporyroku pisze:
Ja dzisiaj zrobiłem mix 40 mg 2-fa + 80 mg 3-fa i jestem bardzo rozczarowany. Przez jakieś 20 minut poczułem lekką stymulację fizyczną, polepszenie nastroju na granicy placebo (?), żadnej euforii, jakieś tam ciarki na ciele które nawet nie były przyjemne, dosłownie nic specjalnego. Później już zmęczenie po nieprzespanej nocy i zero przyjemności. Fakt, waliłem wcześniej fugę średniej jakości która na parę godzin wcześniej zrobiła dobrą robotę, a na mix fa skusiłem się w celu polepszenia doznań seksualnych, niestety po 15 minutach zabawy mój sprzęt nie nadawał się do niczego i również odczułem ból w okolicach jaj. Ogólnie klapa totalna. Ogarnąłem to ze względu na opinie doświadczonych użytkowników którzy pisali że ten mix jest godny polecenia, mało tego, co niektórzy stawiali to ponad ketony, a tymczasem okazało się że nie ma to nawet startu do 100 mg 3 cmc. Teraz moje pytanie jest następujące, gdzie zrobiłem błąd? Dlaczego efekty były tak marne? Za mała dawka? Ile byście polecali wrzucić w celu uzyskania tzw. "bana na mordzie" i euforii?
zależy jaką masz wagę jak jesteś chłopem 100kg to nic dziwnego. wrzuciłeś to po amfetaminie to nic dziwnego że słabo działa, ogólnie na pierwszy raz radzę wrzucić 150mg solo jakiejś substancji bez miksów, po załadowaniu można dociągnąć węgorza 50mg jak mało i będzie pan zadowolony
  • 179 / 9 / 0
Nieprzeczytany post autor: tatarak »
Ile powinienem przyjąć na pierwszy raz, bez tolerancji na stymulanty i jak długo potrwa działanie.
Czy 3-FA ma bardziej profil serotoninowy czy dopaminowy. Zastanawiam się nad wyborem 3-FA, a 2-FA. Co o tym myślicie?
  • 403 / 79 / 0
zależy od wagi 120-160 p.o./ godzina peaku, 2h wyraźnego działania, kilka godzin słabej stymulacji/ pół na pół zależy kto próbował ale jeśli szukasz kanapowego ujebania serotoniną to nie tu
  • 129 / / 0
Nieprzeczytany post autor: lipa071 »
Jak się to nada do nauki?
  • 403 / 79 / 0
zmieniam zdanie nt 3fa, w tym nowym sorcie od vendora co mnie uwolnił nie czuję w ogóle dopaminy, może trochę na wejściu. nie chce się nic robić - leżałem 2 godziny na łóżku i słuchałem hendrixa. euforia dość średniej klasy (na moje 3/5 mocy 3mmc) typowy kanapowiec. do nauki się w ogóle nie nadaje, pamięć krótkotrwała zaburzona.
  • 1893 / 182 / 0
Nieprzeczytany post autor: Dersu Uzala »
Mam parę pytań odnośnie i. v.:

1. Optymalna dawka rekreacyjna - nie za mocno, nie za słabo:?
2. Bardzo pali baty?
3. Może z solą fizjogiczną zapodać aby załagodzić ból?
  • 2116 / 634 / 0
Nieprzeczytany post autor: Jamedris »
Przewertowałam sporo stron tematu i tego, i poświęconego 2-FA i dalej mam lekkie wątpliwości - wiem, że miks obu substancji wypada super, ale póki co chcę skupić się na dobrym przebadaniu jednej. Szukam czegoś, co da speeda i energię potrzebną na parkiecie, empatia mile widziana, podobnie jak możliwie jak najmniejszy nieogar. Co jest Waszym zdaniem lepsze na takie okoliczności? 2 czy 3?
widzę szalonych, którzy chodzili po morzu
wierzyli do końca i poszli na dno
teraz jeszcze przechylają moją łódź niepewną
odtrącam te sztywne dłonie okrutnie żywa
odtrącam rok za rokiem.
  • 66 / / 0
Nieprzeczytany post autor: kos74 »
jeśli energia to zdecydowanie 2-FA !!! 150 dojapnie i powinno być ok...
  • 403 / 79 / 0
Jamedris pisze:
Przewertowałam sporo stron tematu i tego, i poświęconego 2-FA i dalej mam lekkie wątpliwości - wiem, że miks obu substancji wypada super, ale póki co chcę skupić się na dobrym przebadaniu jednej. Szukam czegoś, co da speeda i energię potrzebną na parkiecie, empatia mile widziana, podobnie jak możliwie jak najmniejszy nieogar. Co jest Waszym zdaniem lepsze na takie okoliczności? 2 czy 3?
mnie 3 wbija w fotel,lekki nieogar, prawie nie czuć dopaminy jak na balety to z tych dwóch najlepiej się nada 2-fa, jest empatia speed pobudzenie, klarowność myśli.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Alkohol i konopie wpływają na kierowców w odmienny sposób

Newsy
Rekordowa liczba zgonów po narkotykach w Berlinie. Nie żyje około 300 osób

Zażywanie narkotyków doprowadziło w ubiegłym roku w Berlinie do śmierci około 300 osób; to najwyższa odnotowana dotąd liczba - podała we wtorek agencja dpa, powołując się na dane Visty, berlińskiej organizacji zajmującej się pomocą uzależnionym.

Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.

Za "przekąski" z Kalifornii grozi mu 20 lat więzienia

W paczce z Kalifornii do Polski miały być przekąski. Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej w Warszawie otworzyli puszki i znaleźli susz roślinny. Okazało się, że to była marihuana. Zarzut związany z przemytem usłyszał 22-latek.