Więcej informacji: Amfetaminy w Narkopedii [H]yperreala
czteryporyroku pisze:Ja dzisiaj zrobiłem mix 40 mg 2-fa + 80 mg 3-fa i jestem bardzo rozczarowany. Przez jakieś 20 minut poczułem lekką stymulację fizyczną, polepszenie nastroju na granicy placebo (?), żadnej euforii, jakieś tam ciarki na ciele które nawet nie były przyjemne, dosłownie nic specjalnego. Później już zmęczenie po nieprzespanej nocy i zero przyjemności. Fakt, waliłem wcześniej fugę średniej jakości która na parę godzin wcześniej zrobiła dobrą robotę, a na mix fa skusiłem się w celu polepszenia doznań seksualnych, niestety po 15 minutach zabawy mój sprzęt nie nadawał się do niczego i również odczułem ból w okolicach jaj. Ogólnie klapa totalna. Ogarnąłem to ze względu na opinie doświadczonych użytkowników którzy pisali że ten mix jest godny polecenia, mało tego, co niektórzy stawiali to ponad ketony, a tymczasem okazało się że nie ma to nawet startu do 100 mg 3 cmc. Teraz moje pytanie jest następujące, gdzie zrobiłem błąd? Dlaczego efekty były tak marne? Za mała dawka? Ile byście polecali wrzucić w celu uzyskania tzw. "bana na mordzie" i euforii?
1. Optymalna dawka rekreacyjna - nie za mocno, nie za słabo:?
2. Bardzo pali baty?
3. Może z solą fizjogiczną zapodać aby załagodzić ból?
wierzyli do końca i poszli na dno
teraz jeszcze przechylają moją łódź niepewną
odtrącam te sztywne dłonie okrutnie żywa
odtrącam rok za rokiem.
Jamedris pisze:Przewertowałam sporo stron tematu i tego, i poświęconego 2-FA i dalej mam lekkie wątpliwości - wiem, że miks obu substancji wypada super, ale póki co chcę skupić się na dobrym przebadaniu jednej. Szukam czegoś, co da speeda i energię potrzebną na parkiecie, empatia mile widziana, podobnie jak możliwie jak najmniejszy nieogar. Co jest Waszym zdaniem lepsze na takie okoliczności? 2 czy 3?
Alkohol i konopie wpływają na kierowców w odmienny sposób
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Rekordowa liczba zgonów po narkotykach w Berlinie. Nie żyje około 300 osób
Zażywanie narkotyków doprowadziło w ubiegłym roku w Berlinie do śmierci około 300 osób; to najwyższa odnotowana dotąd liczba - podała we wtorek agencja dpa, powołując się na dane Visty, berlińskiej organizacji zajmującej się pomocą uzależnionym.
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem
Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.
Za "przekąski" z Kalifornii grozi mu 20 lat więzienia
W paczce z Kalifornii do Polski miały być przekąski. Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej w Warszawie otworzyli puszki i znaleźli susz roślinny. Okazało się, że to była marihuana. Zarzut związany z przemytem usłyszał 22-latek.