Fenyloetyloaminy z przyłączonym farmakoforem N-benzylowym.
Więcej informacji: NBOMe w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 6189 / 439 / 12
Wiecie, zawsze ktoś mógł zjebać reakcję i pozostawić w produkcie nieaktywne cząsteczki, obniżając jakość i moc produktu.
hera, koka, hasz, LSD – ta zabawa po nocach się śni
LSD, hera, koka i haszpodziel się z kolegami czym masz

Obejrzyj hyperreal.at/pelna-legalizacja na HyperTubie!
  • 415 / 3 / 0
Dokładnie.
Ja tylko chciałem zaznaczyć, że to które teraz się pojawiło jest lepsze od poprzednich które miałem... :retarded:
Ostatnio zmieniony 05 września 2012 przez Cienista Marchewa, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 1472 / 26 / 0
kodeinowy szaman pisze:
derb pisze:
kodeinowy szaman pisze:
czy czas działania nowego i starego 25C jest taki sam?
przecież to ta sama substancja
nie byłbym tego taki pewny
Przeciez jedna substancja nie może mieć innego profilu działania ,dłuższego działania itd gdyby tak było to już by była inna substancja,trzeba by było zmienić wiązanie i w ogóle aby inaczej działała

może być zanieczyszona co najwyżej przez co będą wieksze skutki uboczne

Jak dostajecie to jako dopalacz ,bez karty charakterystyki itd to możliwe ,że dokładają coś inne

Polskiemu sprzedawcy raczej zależeć będzie aby była karta charakterystyki aby substancja była czysta itd. po co ma sobie robić problemy z ustawą o substancjach chemicznych jak i tak działają na granicy prawa
  • 3363 / 355 / 0
Chyba nie zdajesz sobie sprawy ile polskich vendorow robi codziennie w chuja swoich klientów. Mnie też zrobiono w chuja, nieraz. Z resztą może być tak, że vendor nie wie co dostaje od hurtowni/laba i samodzielnie nasacza kartony wprowadzając klientów nieświadomie w błąd.
  • 285 / 2 / 0
Polak to polak - okradanie ma we krwi.
Fakt faktem, jedyny kant jaki dostałem - to karton był (wydaje mi się) z mniejszą dawką niż podawano.
  • 425 / 4 / 0
Jedliśmy już kilka razy po kilka tych papierków z kumplami. Nie podoba mi się ta substancja. Hujowe znieczulenie na zębach, beznadziejny bodyload utrzymujący się przez całą fazę(musiałem popić trochę wódy, żeby w końcu się jakoś poczuć), trzeźwe myślenie, wizuale ni jakie, aspołeczniak straszny, cała faza jakaś taka chemiczna, nie możność zaśnięcia, zero euforii, tylko czasem jakaś taka sztuczna głupawka, że śmiejesz się ze samego śmiania i wkrętki jak umiesz sobie fajnie powkręcać. Muzyka też wcale nie lepsza. Fajnie w sumie grało mi się na tym w Batmana: Arkham Assylum ale to po 250 ug co pogłębiło tylko jego mroczny klimat.
Zdecydowanie bardziej wolę 25D i nie polecam tych nijakich papierków;p
Pozdrawiam ;)
  • 992 / 25 / 0
Jakie dawki jedliście?

Know your source.
  • 303 / 1 / 0
Jak traficie niebieskie kartony z łańcuchem DNA, czy czymś podobnym, to możecie być niemal pewni co do ich jakości. Nigdy nie byłem nimi rozczarowany.
Uwaga! Użytkownik nomas nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 285 / 2 / 0
Z tego co pisze Keeda, to dostał chyba lewy sort, nie?
Opis w ogóle mi nie przypomina 25C.
  • 2008 / 494 / 0
Z tego co pisze Keeda, to dostał chyba lewy sort, nie?
Opis w ogóle mi nie przypomina 25C.
Czy ja wiem. Dużo osób w podobny sposób mówiło o 25C-NBOME co Keeda. Chociażby Chusajn czy Hugues de Payns określali jako bardzo płytka i porównywali do stanu "najebania się alkoholem" z wizualizacjami.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Kokaina w gumie do żucia

Celnicy na lotnisku Gardermoen postanowili sprawdzić dokładniej paczkę z Peru pełną słodyczy. Jak się okazało - mieli wyczucie. W środku zamiast gum do żucia znaleźli 300 gram kokainy, czytamy w dzienniku Dagbladet.

"Niemyte dusze / Narkotyki" - teatralna podróż w głąb ludzkiej psychiki

Spektakl odbędzie się 17 października 2025 roku (pt) w Miejskim Ośrodku Kultury w Pelplinie. To propozycja dla każdego, kto poszukuje w teatrze głębi, refleksji i intelektualnego wyzwania. Nie przegapcie tego wyjątkowego wydarzenia!

Jak starzeć się wolniej? Odpowiedź tkwi w... grzybach halucynogennych

Badacze z Uniwersytetu Emory w stanie Georgia odkryli zaskakujące właściwości psylocyny – aktywnego metabolitu psylocybiny – które mogą mieć wpływ na spowolnienie procesów starzenia.