Więcej informacji: NBOMe w Narkopedii [H]yperreala
Ja tylko chciałem zaznaczyć, że to które teraz się pojawiło jest lepsze od poprzednich które miałem... :retarded:
kodeinowy szaman pisze:nie byłbym tego taki pewnyderb pisze:przecież to ta sama substancjakodeinowy szaman pisze:czy czas działania nowego i starego 25C jest taki sam?
może być zanieczyszona co najwyżej przez co będą wieksze skutki uboczne
Jak dostajecie to jako dopalacz ,bez karty charakterystyki itd to możliwe ,że dokładają coś inne
Polskiemu sprzedawcy raczej zależeć będzie aby była karta charakterystyki aby substancja była czysta itd. po co ma sobie robić problemy z ustawą o substancjach chemicznych jak i tak działają na granicy prawa
Fakt faktem, jedyny kant jaki dostałem - to karton był (wydaje mi się) z mniejszą dawką niż podawano.
Zdecydowanie bardziej wolę 25D i nie polecam tych nijakich papierków;p
Pozdrawiam ;)
Opis w ogóle mi nie przypomina 25C.
Z tego co pisze Keeda, to dostał chyba lewy sort, nie?
Opis w ogóle mi nie przypomina 25C.
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Podróż z medyczną marihuaną samolotem – co musisz wiedzieć?
Kokaina w gumie do żucia
Celnicy na lotnisku Gardermoen postanowili sprawdzić dokładniej paczkę z Peru pełną słodyczy. Jak się okazało - mieli wyczucie. W środku zamiast gum do żucia znaleźli 300 gram kokainy, czytamy w dzienniku Dagbladet.
"Niemyte dusze / Narkotyki" - teatralna podróż w głąb ludzkiej psychiki
Spektakl odbędzie się 17 października 2025 roku (pt) w Miejskim Ośrodku Kultury w Pelplinie. To propozycja dla każdego, kto poszukuje w teatrze głębi, refleksji i intelektualnego wyzwania. Nie przegapcie tego wyjątkowego wydarzenia!
Jak starzeć się wolniej? Odpowiedź tkwi w... grzybach halucynogennych
Badacze z Uniwersytetu Emory w stanie Georgia odkryli zaskakujące właściwości psylocyny – aktywnego metabolitu psylocybiny – które mogą mieć wpływ na spowolnienie procesów starzenia.