Deliriant. Nazwy generyczne: Tantum Rosa, Tantum Verde, Difflam
Więcej informacji: Benzydamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 19 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Tutenstein »
Jestem winny Pani Cipacz przynajmniej miłe pożegnanie, tak więc w dniu dzisiejszym, o godz. 22:00/23:00 zarzucę 4 saszetki... TripRaporcik w niedziele lub poniedziałek wieczór.
Uwaga! Użytkownik Tutenstein nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 19 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Tutenstein »
Nie bedzie tripraporta, czulem sie dzis przepieknie fizycznie, daaawno tak nie mialem, procz tego cholerne halustynacje slochowe, absurdalen mysli jak zawsze zerszta, jestem pobudzony pierdole juz benze nie pokaza mi haklunow mimo, iz pokazala mi je gdzies z 3 tyg. wpierdalajac dwie saszety. ekstracja byla git. mio wsztsko czuje sie zajebiscie. Pozdrawiam

EDIT:
Alo jebac obietnice... biore 6 saszetek za 2 lub 3 tygodnie
Ostatnio zmieniony 19 stycznia 2008 przez inmda, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik Tutenstein nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2879 / 101 / 0
Nieprzeczytany post autor: Syn Bozy »
ostatnio sie zaskoczyłem jak benza szybko się absorbuje do organizmu
kumpel zjadł 4 saszety (tzn efekt ekstrakcji ofc) i po niecałej godzinie obejrzał w kiblu cały obiad, a fazę miał taką hardkorową, że mówił że jak zjadł 3 i sie nie porzygał to było słabiej.
"Czuję się gwiezdnie"

Po dzisiejszym robię przerwę
  • 577 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: Twilight »
Ale to rozumiem kumpel musiał wypić roztwór a on odrazu poszedł do jelita cienkiego się wchłaniać do krwi. Jeśliby zjadł bąbkę to by ją wydalił* z organizmu zanim by się rozpuściło to wszystko i by miał słabą fazę :-)

*) jakby zjadł bąbkę to przez wolne wchłanianie się benzy by się wogóle nie porzygał ;-)
[b]JEDZ KWAS![/b] - mądrzejszy ani zdrowszy psychicznie nie będziesz, ale i tak ludzi z Ciebie nie będzie (skoro przeglądasz te forum) więc co Ci szkodzi? :)
[b]JEDZ GAŁKĘ![/b] - bo jest tania i dobra X)
[i]Chwała Bogu że się nie ujawnia! Jakbyśmy wtedy mogli filozować?[/i] - Twilight
  • 2879 / 101 / 0
ahh, najbliższy piątek przejdzie do historii w moim ćpuństwie
zbliża się moje pierwsze podejście do bxm - planowana dawka 450mg dxm (może dojdzie do 600) + ekstrakcja 2 saszet TR

jest sens dorzucać do tego 100mg kody? (wiecej nie mam)
"Czuję się gwiezdnie"

• 612 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: Bill »
@Jezus

Mniej dexa (450 jest spoko), więcej benzy (2g jest IDEALNE). Do tego piwko. Kode można dorzucić na zejściu (całkiem dobry pomysł) jak czujesz, że szczyt minął i włączają się rozkminki wrzucaj kode. Powinno być pięknie.
Uwaga! Użytkownik Bill nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2879 / 101 / 0
na mnie benza mocniej działa, po 2 saszetach mam barwne i realistyczne haluny, a tripa po 3 chciałbym zapomnieć (i chciałbym żeby moi znajomi także go zapomnieli) :scared:
"Czuję się gwiezdnie"

• 169 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Exagon »
Ehh.. mam wyekstrahowane 1,5g benzydaminki.. moj pierwszy raz.. nie wiem jak to bedzie troche sie boje.. czy muza bedzie powodowac jakies niechciane skutki?
  • 2879 / 101 / 0
mi na benzie wogóle muza nie robi, tak jakby jej nie bylo
mysle jednak jezeli tripujesz sam, to lajtowa muza moze pomoc i ochronic przed strachem
"Czuję się gwiezdnie"

• 169 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Exagon »
ehh.. 1,5g to na mnie chyba za malo :rolleyes: Mam b.lekkie CEV'y, OEV'ow brak, procz znieksztalcen obiektow w pokoju. Lekkie zawroty glowy, w sumie nawet przjemne. :-) Zero jakiegokolwiek strachu (procz kilkukrotnego "zrywu" podczas przeskakiwania piosenek ;-) ) :cheesy: Shpongle sobie leca i baardzo mi pasuja.

Nastepny raz pojdzie 2g
ODPOWIEDZ
Newsy
Marihuana medyczna w wywiadzie stomatologicznym. Pytanie, którego nie warto pomijać

Jeszcze kilka lat temu marihuana medyczna kojarzyła się przede wszystkim z leczeniem przewlekłego bólu lub łagodzeniem dolegliwości u pacjentów onkologicznych. Dziś coraz częściej mówi się o jej stosowaniu także w depresji, zaburzeniach lękowych czy zespole stresu pourazowego. Nie oznacza to jednak, że skuteczność takiego postępowania została potwierdzona. Wyniki najnowszej metaanalizy wskazują, że dowody naukowe są w tym zakresie ograniczone, a w przypadku depresji brakuje dowodów z randomizowanych badań klinicznych.

Medyczna marihuana a autyzm — 18 miesięcy obserwacji 130 pacjentów

Brytyjscy badacze prześledzili losy 130 dorosłych osób w spektrum autyzmu leczonych produktami z konopi przez półtora roku. To najdłuższa obserwacja tego typu na świecie. Poprawa w zakresie lęku, snu i jakości życia była wyraźna po miesiącu — i systematycznie topniała przez kolejne siedemnaście. W tym samym czasie mediana dawki THC wzrosła z 20 do 192 mg dziennie.

Marihuana we Francji — mandat 200 euro, program medyczny i wojna o CBD

Francja ma jedno z surowszych praw narkotykowych w Europie Zachodniej i jednocześnie jeden z największych odsetków użytkowników. Od 2020 roku działa tam mandat 200 euro — który wcale nie oznacza dekryminalizacji.