Pochodne kwasu lizergowego, jak na przykład LSD, czy LSA.
Więcej informacji: Lizergamidy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 414 / 47 / 0
19 czerwca 2017neurobiolog pisze:
i trzymało mnie 270h -_-'
WOW Szacun
11 dni to nie przelewki ;]
5-HO-La La LaND
  • 3854 / 316 / 0
Zapuściłem sobie płytkę Ptaki - Przelot. Leżę w łóżku, rozpływam się i czuje się w chuj zajebiście, a wiem, że to jeszcze nie koniec :-D

Pięknie wchodzi:

https://www.youtube.com/watch?v=OwvSs_y ... p45mE5GwXm_
Uwaga! Użytkownik Procent jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3651 / 999 / 2
19 czerwca 2017Radioaktywny Pakt pisze:
19 czerwca 2017neurobiolog pisze:
i trzymało mnie 270h -_-'
WOW Szacun
11 dni to nie przelewki ;]
nie wiem, jak to jest z lizergamidami, ale przynajmniej psychodeliczne fenyloetyloaminy ("amfetaminy") reagują z iMAO. Przeżyłem wtedy incepcję, sen w śnie (trwający cały dzień), długie rozmowy z czarnymi postaciami, martwą dziewczynkę powieszoną na balkonie akademika, zaburzenia czasu i bycia w rzeczywistości. Takie są efekty iMAO + fenylki psychodeliczne.

Teraz nie mogę zweryfikować, czy lizergamidy mają interakcję z iMAO, bo biorę ASRI, ale załóżmy, że miałyby i picie przez tydzień dziurawca sprawiłoby kilkudniowy mindfuck i utratę ego xD

ogólnie jeśli nie jest to celowe dostarczanie iMAO, żeby jakaś substancja zadziałała, to bez sensu tak kombinować. Lepiej zredukować sobie tolerancję np. dysocjantami, naładować się witaminami przed tripem, i jeszcze jakąś AMPAKINĘ spożyć BO PODKRĘCA MOC TRIPA NIE SPŁYCAJĄC GO ;P np. Sunifiram albo Unifiram.

Jak mi np. schodzi już po peaku, to wtedy pod język 12mg Sunifiramu i moc peaku wraca na przynajmniej 2h.

Dlatego polecam takie zabawy, a nie w inhibitory monoaminoksydazy ;D
sky is the limit
  • 414 / 47 / 0
Wychlanie 2,5 litra własnego soku z czarnej porzeczki do grzybów zmieniło charakter tripu na bardziej mroczny. Jak to jest z lizerami - nie mam pojęcia.
No ale... trzymajmy się wątku ;)
5-HO-La La LaND
  • 3651 / 999 / 2
Co jest w soku z czarnej porzeczki? ;o
sky is the limit
  • 3245 / 556 / 0
Ribes nigrum :diabolic:
https://youtu.be/XJPAk9ctb-Q

"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
  • 3651 / 999 / 2
W czarnej porzeczce są pająki. A jaki składnik działający na grzybową moc?
sky is the limit
  • 414 / 47 / 0
Imao, ale nie wiem, A czy B
5-HO-La La LaND
  • 3854 / 316 / 0
Jak faza schodziła, pociłem się jak szczur. Czy to normalne ?
Uwaga! Użytkownik Procent jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 279 / 24 / 0
Nigdy tak nie miałem
Uwaga! Użytkownik boomer nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Marihuana we Francji — mandat 200 euro, program medyczny i wojna o CBD

Francja ma jedno z surowszych praw narkotykowych w Europie Zachodniej i jednocześnie jeden z największych odsetków użytkowników. Od 2020 roku działa tam mandat 200 euro — który wcale nie oznacza dekryminalizacji.

Przemycali dzieci przez granicę z Meksykiem. Podawano im narkotyki, by były spokojniejsze

33-letnia obywatelka Stanów Zjednoczonych Dianne Guadian przyznała się do udziału w siatce przemytniczej zajmującej się nielegalnym przewozem dzieci z Meksyku do USA. Według prokuratury dzieci były odurzane słodyczami zawierającymi THC, aby łatwiej przeprowadzić je przez granicę. Kobiecie grozi od pięciu do 15 lat pozbawienia wolności.

Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)

Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.