Leki przeciwdepresyjne, tymoleptyki - SSRI, SNRI, iMAO, TLPD i inne
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 1588 / 254 / 0
@pauleta1987 w końcu jakieś pozytywne wieści;)
  • 785 / 16 / 0
Czy dawka 30 jest wystarczająca? Zaczynam 1 dzień od 30 ile maks można?
  • 960 / 176 / 0
@deoodeoo maksymalnie 120mg
  • 785 / 16 / 0
Jak bierzecie 2x dziennie?
  • 1588 / 254 / 0
@deoodeoo duloksetynę bierze się raz dziennie, na start 30 mg i standardowo 60 mg potem, ale jeśli na 30 jest ok ja bym tak zostawił na dłużej, zawsze można zwiększyć.
  • 960 / 176 / 0
@zburzony ale jak pojedyncza dawka ma się do krótkiego okresu półtrwania tego leku?
  • 1588 / 254 / 0
@tajemniczy25 nie wiem, ale ja brałem raz dziennie jak kazała lekarka i to samo jest napisane w ulotce.
  • 785 / 16 / 0
28 września 2022tajemniczy25 pisze:
@zburzony ale jak pojedyncza dawka ma się do krótkiego okresu półtrwania tego leku?
A ty jaka dawkę stosujesz?
  • 960 / 176 / 0
@deoodeoo ja stosuję dawkę 60mg w dawce podzielnej.30mg rano i 30mg o godzinie 14,ale skoro to nie robi różnicy to dzisiaj będę brał w jednej dawce rano.
  • 785 / 16 / 0
I jak efekty?
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
19-latek po narkotykach zadzwonił na policję. Wydawało mu się, że ktoś chce się włamać do jego domu

Rudzcy policjanci podczas interwencji w jednym z mieszkań w Wirku ujawnili marihuanę i metamfetaminę. 19-letni rudzianin został zatrzymany, usłyszał zarzut posiadania narkotyków i objęto go policyjnym dozorem.

Szczeciński lekarz pomagał nielegalnie zdobywać opioidy. Jest akt oskarżenia

Jerzy B. stanie przed sądem za poświadczenie nieprawdy w zaświadczeniach lekarskich. Pewien szczecinianin dzięki takiemu zaświadczeniu odzyskał znaczne ilości leku opioidowego, który wcześniej podczas przeszukania zabezpieczyła policja.

Depenalizacja marihuany w Polsce już wkrótce? „Projekt jest już gotowy”

Czy jeszcze w tym roku w Polsce marihuana zostanie zdepenalizowana? Jak dowiedział się reporter RMF FM, poselski projekt ustawy jest już gotowy. Teraz jego autorzy szukają poparcia w innych klubach parlamentarnych.