Pochodne 2,5-dimetoksyfenyloetyloaminy.
Więcej informacji: 2C-x w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 7 / 1 / 0
10 marca 2021Krokiety420 pisze:
Albo 2cb,emka i keta to jest bania dopiero.
Haha totalnie potwierdzam, ema pierwsza jak zaczyna schodzić dorzutka 2cb i porpawiane co jakiś czas ketą! Bardzo ciekawy stan, chociaż jak kładłem się spać zaczęło się dziać nieco dziwnie %-D (czyli jakieś 8h po pierwszej wrzutce). Leżałem po ciemku i jakby straciłem zdolność do myślenia za pomocą słów (nie wiedziałem czy moje myśli to jakiś randomowy bełkot, czy faktycznie mają sens), jedne co pozostało to skupić się na doznaniach. Do tego średnio było z poczuciem ciała i potrafiłem rozróżnić czy mam otwarte oczy czy nie xD

Fuzja - 909
09 marca 2021p420 pisze:
WYMYŚLAM KURWY NOWY FLIPPING, TO JEST ZA DOBRE, PATENTUJĘ TO PIERWSZY JAK COŚ

mefedron i 2C-B <333
Nie wiem jak z czwórką, ale kumpel kiedyś połączył 2cb z 3mmc i mówił, że lewo weszło i substancje zdecydowanie do siebie nie pasują.
  • 2877 / 266 / 0
mefedron podbija euforię mocno, brany tak po dwóch godz działania 2cb
  • 766 / 50 / 1
Wiecie czy CBD znosi działanie 2cb tak jak beno? Nie chce mi się w to wierzyć, ale nigdy nie mogę znaleść informacji.
Wóz ma swoją specyfikę. Żeby ruszyć wrzucasz trójkę, luz to opcja parkowania, wsteczny to dwójka, a gaz to wsteczny.
  • 90 / 14 / 0
Ja używałem CBD(w formie oleju) podczas gdy miałem lekko za grubo po 2C-B + THC i szczerze to nie zauważyłem żeby zniosło działanie, co najwyżej lekko odmuliło, oraz znacznie osłabiło efekt mj, nic specjalnego, nie wiele mi to pomogło.
A tak zastanawia mnie, skąd wzięło się u ciebie to pytanie?
  • 171 / 25 / 0
Na weekend zażyte 1,5 oreo 16 mg jedna.
Na poczatek słaby efekt bo połówka sniffem.
Postanowilem po czasie dorzucic kolejną, ale też nie bylo rewelacji, chociaż pierwsze efekty już zaczeły się pojawiać.
Na konieć zrobiłem jedną całą i również sniff poszedł. I to już było coś.
Szybki wjazd. 20 minut i juz efekt dobry.

Widzenie jakby za smugą
Podwyższona temperatura ciała
Ładowanie niezaciekawe, oraz co jakiś czas chwilowy kaszel.
Nie zauważyłem łamania żuchwy.
Oczy powiększone
Nie gryzie momentalnie lecz powoli i nie jest to jakiś większy problem.
Struktury ściany się przesuwały w przeciwne kierunki.
Bardzo duża śmiechawa.
Kolory jakby lekko sie mieniły ale to naprawde delikatnie.
Ogolnie nie spodziewałem się takiego działania, ale psychodela jak wizuale jak najbardziej na poziomie. Charakter napewno inny niż LSD.
Brak na następny dzień zwałów i innych tego typu rzeczy. Zwykłe zmęczenie.

Widzę duży potencjał w znanych mixach typu nexus oraz z LSD.
Uwaga! Użytkownik Sk4Zii nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3177 / 888 / 5
Ale słodki opis działania, jakby jakiś nowy RC wchodził na rynek i któryś z "pionierów" by go dostał w swoje łapki %-D
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=69736&AMP;hilit=Chef&AMP;start=170
Podziel się posiłkiem
  • 171 / 25 / 0
@DelicSajko a jakos tak mnie natchnelo. Duzo analizuje podczas pierwszych czap i lubie przez to dokladniej opisac moje wrazenia.
Uwaga! Użytkownik Sk4Zii nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3177 / 888 / 5
@OCPiller
Ja to całkowicie rozumiem, sam tak robię. Tylko że większość klasyków już od X lat mam zaliczone, a to mi weszło w krew dopiero jak zacząłem bawić się RCkami.
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=69736&AMP;hilit=Chef&AMP;start=170
Podziel się posiłkiem
  • 3406 / 534 / 0
16 marca 2021OCPiller pisze:
Na weekend zażyte 1,5 oreo 16 mg jedna.
Na poczatek słaby efekt bo połówka sniffem.
Postanowilem po czasie dorzucic kolejną, ale też nie bylo rewelacji, chociaż pierwsze efekty już zaczeły się pojawiać.
Na konieć zrobiłem jedną całą i również sniff poszedł. I to już było coś.
Szybki wjazd. 20 minut i juz efekt dobry.

Widzenie jakby za smugą
Podwyższona temperatura ciała
Ładowanie niezaciekawe, oraz co jakiś czas chwilowy kaszel.
Nie zauważyłem łamania żuchwy.
Oczy powiększone
Nie gryzie momentalnie lecz powoli i nie jest to jakiś większy problem.
Struktury ściany się przesuwały w przeciwne kierunki.
Bardzo duża śmiechawa.
Kolory jakby lekko sie mieniły ale to naprawde delikatnie.
Ogolnie nie spodziewałem się takiego działania, ale psychodela jak wizuale jak najbardziej na poziomie. Charakter napewno inny niż LSD.
Brak na następny dzień zwałów i innych tego typu rzeczy. Zwykłe zmęczenie.

Widzę duży potencjał w znanych mixach typu nexus oraz z LSD.
16 marca 2021DelicSajko pisze:
Ale słodki opis działania, jakby jakiś nowy RC wchodził na rynek i któryś z "pionierów" by go dostał w swoje łapki %-D
Słodki ? czyli fajny, dobry tak ? hehe nie wiem ocb ale w starszych czasach kiedy ja jadłem sajko to taki opis to by był potraktowany jako post z trzema słowami, "no fajny trip".

Co to w ogóle za raport ? Ale nie wiem może teraz tak się opisuje doznania po psychodelikach hmm.

@OCPiller
@DelicSajko
F̲O̲R̲M̲Y̲ ̲Ż̲Y̲C̲I̲A̲ ̲O̲P̲A̲R̲T̲E̲ ̲N̲A̲ ̲W̲Ę̲G̲L̲U̲.̲
  • 171 / 25 / 0
@polymerase zwykłe zauważone obserwacje podczas pierwszego w pełni działającego tripa po 2cb. Nie rozpisywalem sie jak to bylo pieknie, bo bylo.
Zwracalem uwage glownie na parametry fizyczne jak widzisz na poczatku wypowiedzi, jak skomentowałem również sferę wizualną. Na koniec dodałem komentarz o mojej wizualizacji co do mixowania z innymi substancjami. To tyle. Żaden raport szczegółowy ani nawet streszczony mordo moja.
ODPOWIEDZ
Newsy
Medyczna marihuana kolejnym krokiem rozwoju karaibskiej Dominiki?

Dominika to niewielka karaibska wyspa, często mylona ze względu na podobną nazwę z o innym, większym państwem – Republiką Dominikany. Niemniej jednak, w obszarze legislacji konopnej to właśnie Wspólnota Dominiki zdaje się wytyczać kierunek dla wielu okolicznych państw.

Budowali z kostki brukowej... schowek na amfetaminę. Policjanci zatrzymali 27-latka z narkotykami

W niedzielę, 13 lipca br., gostynińscy policjanci zatrzymali 27-letniego mieszkańca powiatu gostynińskiego, który posiadał przy sobie amfetaminę. Narkotyki odnaleziono w prowizorycznej budowli z kostki brukowej. Za popełnione przestępstwo grozi mu kara do 3 lat pozbawienia wolności.

Alkohol miał swój udział w powstaniu złożonych hierarchicznych społeczeństw

Alkohol towarzyszy nam od tysiącleci. Używały go wszystkie wielkie cywilizacje. Znali go Majowie, Egipcjanie, Babilończycy, Grecy, Chińczycy czy Inkowie. Odgrywał ważną rolę w ceremoniach religijnych, wciąż jest ważnym elementem spotkań towarzyskich. Był środkiem płatniczym, służył wzmacnianiu i podkreślaniu pozycji społecznej. W najstarszym znanym eposie literackim „Eposie o Gilgameszu” jednym z etapów ucywilizowania Enkidu – który symbolizuje tam dziką naturę, niewinoość i wolność – jest wypicie przezeń piwa.