Więcej informacji: Metylokatynon w Narkopedii [H]yperreala
Zielona ma w składzie znaczne ilości manganu. W ogóle należy unikać produktów z Mg.
tego - ile tego manganu przyjmiesz TOKSYCZNEGO
i tego... co potem robisz... aby ten proces DEGENERACJI unormować...
jezeli wszystko odbywa się SI i synteza jest czysta... efedron ( bez namawiania do brania ) można cpieć beż dosłownie żadnych komplikacji zdrowotnych...
czasami sobie pierdolnę reakcje raz na parę miesięcy a system ogarniam już żeby nie skłamać 8 rok... o dziwo żadnych objawów manganizmu nie doświadczam, wręcz przeciwnie - mam znakomita kondycje fizyczną.
Dodam także, że u mnie lecą niemalże 3 paczki apselanu w przeciągu 3 godzin 21 tablet na pierwszy strzał i 9 na dobitkę. Co dla wielu może wydawać się kosmosem.
I nurtuje mnie pytanie czy to że całe życie terenuje na siłowni i jem masę białka dziennie mode mnie "chronić" przed tym gównem jakim jest manganizm ?
18 stycznia 2021Anabolik pisze: Ja nie wiem ja nakurwiakrm po 10opakowan leków z pse dziennie nawet w grubych ciągach do dziś zdarza mi się kilkudniowa sesja często w towarzystwie innych używek i nic mi nie jest
I nurtuje mnie pytanie czy to że całe życie terenuje na siłowni i jem masę białka dziennie mode mnie "chronić" przed tym gównem jakim jest manganizm ?
Dziwne że ten sławny film nikogo nie odstraszył co do stosowania tej subsancji więcej niż w celach eksperymentu, góra 5 razy...
Mn, prowadzi do Atrofii móżdżku (zaniku) i min Ataksji.
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Leki z Poznania jechały do Ukrainy. Tam produkowano z nich narkotyki
26 stycznia 2026 roku do Sądu Okręgowego w Poznaniu trafił akt oskarżenia przeciwko siedmiu osobom podejrzanym o udział w zorganizowanej grupie przestępczej działającej na terenie Polski i Ukrainy. Sprawę opisała Prokuratura Okręgowa w Poznaniu.
Alkohol znika ze stacji paliw, a jednak... nadal tam będzie. To nie zakaz, a zmiana reguł
Czy alkohol zniknie ze stacji paliw? Na razie nic na to nie wskazuje. Napoje procentowe jedynie mogą przestać być widoczne, a chętni na taki asortyment wciąż będą mogli zrobić zakupy. Za tak zwaną sprzedażą bezwitrynową opowiada się branża paliwowa. Rozwiązanie to miałoby wpłynąć na ograniczenie zakupów impulsywnych i zmniejszyć społeczne koszty nadużywania alkoholu.
Rząd za, kantony przeciwko: Czy Szwajcaria zalegalizuje marihuanę?
Parlament federalny chce zdekryminalizować konopie indyjskie w Szwajcarii. Jednak już etap konsultacji pokazuje, że sprzeciw wobec projektu jest duży.