Dział poświęcony niesklasyfikowanym wyżej substancjom, których struktura zawiera w całości cząsteczkę morfiny – dihydrokodeina, etylomorfina, hydromorfon, oksykodon i inne.
ODPOWIEDZ
  • 2652 / 382 / 0
Strata czasu i energii. Nalokson w tej formie ma niską biodostępność (ok. 3-5%), tak więc jego efekt antagonistyczny nie ujawnia się, bądź ujawnia w bardzo małym stopniu. Nie znaczy to jednak, że jest obojętny dla drugiej substancji czynnej - oksykodonu. Jak brałam, to odczuwałam jedynie pełny efekt przeciwbólowy, z kolei euforia była na naprawdę niskim poziomie. Nie znam sposobu ekstrahowania oxy z targinu i nie wiem, czy ktokolwiek to praktykował. Obie te substancje dobrze rozpuszczają się w wodzie, tym bardziej po podgrzaniu, tylko że wtedy pojawia się osławiony "glut", który znów jest połączeniem oxy i naloksonu. Rozpuszczałam to kiedyś w glikolu i etanolu, ale nic nie osadzało się na ściankach naczynia, nie dało się odparować/odsączyć itp.

Już lepiej ogarnąć zwykły oxycontin.
Uwaga! Użytkownik Blue_Berry jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 475 / 17 / 0
Dzięki za odpowiedź. Trochę lipa bo mam tego w hu....A tabsy 10mg oxy i 5 nalo. Boję się że jak zjem z 20 tabletek to ten naloxin się skumuluje i potraktuje mnie jebitnym skrętem. Jak zaryzykuje dam jakieś info. I spróbuje jeszcze coś może ktoś wie jak oddzielić ten jepany naloxon.
  • 501 / 7 / 0
@up i jak tam, udało się? :)
  • 38 / / 0
Doświadczył ktoś takich smętnych halucynacji i bolu brzucha przy zerowej tolerce i 60 mg ? Myslalem ze zejde, 0 euforii tylko ogromne jakies zjebanie w glowie
  • 677 / 2 / 0
Na neurogroove pojawił się pierwszy zaakceptowany TR z zażycia oksykodonu rekreacyjnie mojego autorstwa, mam nadzieje , że przyblizy troche nowicjuszom to jak wygląda przypadkowy dzień pod wpływem oxy i odda to co się wtedy czuje.

https://neurogroove.info/trip/oksykodon ... kreacyjnie

UP^ Jeśłi to co zażyłeś było oksykodonem to masz po prostu jakąś nadwrażliwość lub uczulenie na oksykodon lub któryś ze składników , które łyknąłeś w tej pigułce, po 60 mg powinno być bosko i mega euforycznie.
Uwaga! Użytkownik Nycomed nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 501 / 7 / 0
Re: Oksykodon
Nieprzeczytany post autor: wolfster »
Co myślicie o miksie oksykodonu z morfiną? podanie oralne
  • 647 / 63 / 0
Nieprzeczytany post autor: oxy77 »
w kabel nawet mała dawka majki w pompie z duzo oxy jest normalny wjazd z m dziwna faza oral nigdy nie brałem a kurwa troche poszło
  • 788 / 20 / 0
Przewertowałam kilka ostatnich stron i nie do końca znalazłam odpowiedź na pytanie. Jak to jest z tym swędzniem? Mam świadomość, że to kwestia osobnicza ale jednak liczę na odpowiedź. Jeżeli np od kody mam wyrzut histaminowy jak jasny gwint i muszę zjeść co najmniej dwa Zyrteci przed i później jeszcze w trakcie, zeby nie dostać szału. Przy pst, analogach fnt, helu i innych było o wiele lżej. Czego mogę się spodziewać przy oksach?
Uwaga! Użytkownik ambiwalencja nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 12439 / 2419 / 0
Również będzie dużo lżej
  • 677 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Nycomed »
ambiwalencja pisze:
Przewertowałam kilka ostatnich stron i nie do końca znalazłam odpowiedź na pytanie. Jak to jest z tym swędzniem? Mam świadomość, że to kwestia osobnicza ale jednak liczę na odpowiedź. Jeżeli np od kody mam wyrzut histaminowy jak jasny gwint i muszę zjeść co najmniej dwa Zyrteci przed i później jeszcze w trakcie, zeby nie dostać szału. Przy pst, analogach fnt, helu i innych było o wiele lżej. Czego mogę się spodziewać przy oksach?
Po oxy swędzi ale dla mnie jest to rodzaj chorej przyjemności, ponieważ drapanie sie po ciele czymś ostrym daje zajebistą "ulge" i ogólnie bardzo to lubie, do tego stopnia , że jak leże i coś czytam to potrafiłem sie poprzecinać do krwi nieświadomie, czułem to dopiero po zejściu fazy , na trzeźwo nigdy takie coś nie sprawiło by mi przyjemności. Choć ogólnie to swędzenie nie jest aż tak nachalne bo jak nie leże i nie myśle o tym tylko gdzies jestem i coś robie to nawet nie zauważam swędzenia :)

PS: SKORO dla mnie dawka 160mg oxy jest idealna ( 2 tabsy, po 3 jest za mocno, obraz sie kołysze i odlatuje w gruby kilkigodzinny nooding) to ile mam zjeść morfiny oralnie zeby było dobrze i żebym nie przecholował, posiadam MST CONTINUS morfina o przedłużonym uwalnianiu jedna tabletka = 200 mg !? Oczywiście standardowo otoczki bym zmył i tabsa skruszył po czy oddzielił sobie ile mg mi pasuje, jak to robie przy oksykodonie, , przedłużone uwalnianie nie ma sensu bo dopiero jak sie rozkruszy i wypije z ciepłą herbatą na pusty żołądek to wejście jest pyszne i cudowne, wszystko nabiera barwy i sensu, nagle wszystkie problemy odpływają a ja wskakuje do wanny z przyjemnością ( przenośnia , nie wskakuje tak na prawde do wanny xd)
Uwaga! Użytkownik Nycomed nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
W marcu wyraźne odbicie. 88 tys. recept z receptomatów na medyczną marihuanę i opioidy

Ostatni kwartał przyniósł spadek liczby recept wypisywanych na leki kontrolowane, choć w marcu odnotowano odbicie, wyraźne zwłaszcza w przypadku medycznej marihuany - informuje w środowym wydaniu "Dziennik Gazeta Prawna".

CBŚP uderza w gang powiązany z pseudokibicami. Zabezpieczono ponad 100 kg narkotyków

Policjanci CBŚP z Rzeszowa po raz kolejny uderzyli w zorganizowaną grupę przestępczą wywodzącą się ze środowiska pseudokibiców. W trakcie akcji przeprowadzonej na terenie Rzeszowa zatrzymano dwóch 30-latków, powiązanych z jednym z lokalnych klubów piłkarskich.

Terapeuta uzależnień: Zielsko ma konsekwencje w następnym pokoleniu

Na oczach Roberta Rutkowskiego, terapeuty uzależnień, zmieniła się rzeczywistość wokół substancji psychoaktywnych w Polsce. Ekspert opowiedział, co działo się za kulisami tej zmiany. - To miało swoją cenę, która mnie wtedy przeraziła - powiedział wprost.