Dyskusja na temat różnych odmian maku i ich działaniu psychoaktywnym.
Więcej informacji: Mak lekarski w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2012 / 83 / 0
Ktoś pisał że niiedaryda rozpoznac po wygladzie czy wysokomorfinowiec, otóż da sie, popatrz na zdjecie z poprzedniej strony i porownaj liście z tym na tej stronie. Niby to i to czerwone ale nigdy nie spotkałem się z klępiącym makiem który by miał te "paprociowe" liście. Ani nigdy nie spotkalem sie z nieklepiącym makiem który ma "sałatowe" liście. Owszem są słabsze i mocniejsze, o tych polskich wynalazkach mieszko/przemko nie wspominam bo to jakiś wymysł komunistycznej polski i nie rośnie dziko raczej. Wygląda jak klepacz a nie klepie, nie spotkałem sie nigdy z takim.
The mind is the most dangerous weapon alive
Spin doctors operate behind enemy lines
Mind control, something you could potentially buy
The new holy war has arrived, you ready to DIE?
  • 225 / 8 / 0
Witam, znalazłem u sąsiadów to im wyrwałem chwasty, to pierwszy raz kiedy w ogóle obchodzę się z makiem więc jeśli to jakieś nieprofesjonalne zachowanie to z góry przepraszam, jestem na 90% pewien że to klepacze ale chcę mieć pewność. ;)

Chciałem wgrać zdjęcia bezpośrednio do postu ale niestety coś narzeka na poprawność url więc muszę podać link do albumu...

http://imgur.com/a/S4WTQ
Post ten napisał 30 centymetrowy pejs niejakiego Icke Haizenbauma - syjonisty pochodzącego z Tel Awiwu, obecnie zamieszkałego w Chicago. A jak powszechnie wiadomo - żydzi kłamią, tak więc wszystko co jest napisane nad tym podpisem to czysta fikcja
  • 215 / 33 / 0
To jest Mak lekarski,ale czy wysokomorfinowy "klepacz",tego nikt ze zdjęcia nie wywróży.
  • 2115 / 625 / 0
[ external image ]

Idę ze znajomym, a tu w przyblokowym "ogródku" mak. Sztuk jeden. Płatki fioletowe, czarne w środku. Główki wielkie jak skurwysyn.
"Masz nóż?" No niestety nie miałam, ale znalazły się klucze. Ucięliśmy kluczami. Potem podzieliliśmy się nimi, ucięliśmy z kawałkami łodyg i myk do domu.

Tu nie widać, ale są WIELKIE. Ze trzy większe od mojej pięści.

Niczego innego jak "herbatka" z tego nie będzie; wyschnięte już, no i musieliśmy ściąć zanim w ogóle poszło pierwsze nacięcie. Ale po nacięciu dosłownie 5s po zerwaniu też... Nic.
W środku zaś gorzki jak cholera dojrzewający mak.

Jak nie nożem, to garnkiem was potraktuję. :diabolic:
Ostatnio zmieniony 26 czerwca 2016 przez Jamedris, łącznie zmieniany 2 razy.
widzę szalonych, którzy chodzili po morzu
wierzyli do końca i poszli na dno
teraz jeszcze przechylają moją łódź niepewną
odtrącam te sztywne dłonie okrutnie żywa
odtrącam rok za rokiem.
  • 2115 / 625 / 0
[dubel, ehh]
widzę szalonych, którzy chodzili po morzu
wierzyli do końca i poszli na dno
teraz jeszcze przechylają moją łódź niepewną
odtrącam te sztywne dłonie okrutnie żywa
odtrącam rok za rokiem.
  • 225 / 8 / 0
http://imgur.com/amxsR52
A czy to może być Mak lekarski? Mleczko bardzo gorzkie, smakuje troche jak kodeina z antidolu
Post ten napisał 30 centymetrowy pejs niejakiego Icke Haizenbauma - syjonisty pochodzącego z Tel Awiwu, obecnie zamieszkałego w Chicago. A jak powszechnie wiadomo - żydzi kłamią, tak więc wszystko co jest napisane nad tym podpisem to czysta fikcja
  • 3433 / 715 / 9
to mak wschodni. Patrz że te główki są trójkątne.
Nawet Obi-Wan Kenobi był kiedyś helupiarzem.
  • 44 / 1 / 0
co chwile ktos wrzuca mak wschodni. prosze o chwile skupienia- nawet, jak trafia sie okragle glowki- co jest srednio mozliwe, to najlatwiej rozpoznac je po tym, ze ta "gwiazdka" na czubku jest CZARNA. w makach przez nas pozadanych ona zawsze jest jasna.
  • 811 / 5 / 6
Wole się upewnić, znaleziony w tak dziwnym miejscu, że jeśli mam rację to aż nie wierze:

https://imgur.com/a/pqTBN
Uwaga! Użytkownik szpak123 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1293 / 20 / 0
tak szpak to to
Uwaga! Użytkownik Tracerek jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
10 lat więzienia dla producenta metamfetaminy. Legnicki sąd wydał wyrok

Przestępstwa narkotykowe to coraz większy problem. W jednej z takich spraw zapadł właśnie wyrok. Sąd Okręgowy w Legnicy skazał na 10 lat więzienia 34-letniego Jakuba C., który na przemysłową skalę produkował metamfetaminę. Wytwórnia działała w garażu na terenie prywatnej posesji w Niemstowie pod Lubinem.

Szympansy biesiadują? Sfilmowano je, gdy dzieliły się owocami zawierającymi alkohol

Ludzie od dawna spożywają alkohol i od tysiącleci odgrywa on rolę we wzmacnianiu więzi społecznych. Nowe badania wskazują, że nasi najbliżsi krewni – szympansy – mogą wykorzystywać alkohol w podobnym celu. Po raz pierwszy udało się sfilmować szympansy, które dzielą się sfermentowanymi owocami, w których stwierdzono obecność alkoholu.

Przemycają narkotyki w ciałach żywych jałówek. Eksport bydła z Meksyku do USA kwitnie

Meksykańskie kartele wykorzystują żywe bydło do przemycania narkotyków przez granicę USA. Narkotyki zaszywają wewnątrz zwierząt.