Więcej informacji: NBOMe w Narkopedii [H]yperreala
Po polowce kartonika 1,2mg efekty byly bardzo dobre i bodyload praktycznie zerowy, na calaku momentami przygniatało te uczucie chaosu w głowie i czasem troche bodyload dawal sie we znaki(te kiełbiewełbie tak mnie przygniatało aż trzeba było usiasc) ale ogolnie bezproblemowo.Ciekawostką jest, że momentami występowała u mnie silna synestezja(na calaku ale mysle ze dalo by rade i wycisnac troche z polowki)uzalezniona od zrodla swiatla, tzn. bylem w pokoju, a za oknem(zasloniętym roleta) byl moj stary ktory wlaczyl swiatlo na tarasie i w tym momencie jakby dostalo się wiecej czasteczek swiatla i wystepowala synestezja, PIĘKNE PRZEŻYCIE:-). Na obu wariantach jest dobry trip, bardzo polecam tę(tą? czy obie formy sa prawidłowe?) substancje kazdemu. A na koniec pytanko , jakie sa roznice miedzy 25b i 25c jezeli chodzi o komformt cielesny, muzyke, empatie,cevy,oevy,euforie,synestezje, no i co wolicie bardziej? Pozdro z NL :-)
Off: Napisze TR'ke z pierwszego grzybienia 6g mexykancwow na 1szy raz :-) pzdr
Rowniez wazokonstrykcja po 25c czasem wystepuje i dosc denerwuje. goraco w twarz i dłonie jakbys trzymal je w goracej wodzie - gorace i mokre
25C za kazdym razem jadlem wlasnie z moim najlepszym ziomem i przezycia sa poprostu mega. Super empatia i humor na 1001%.Nigdy niezapomne jak we dwoch w w burzową noc nacpani 25C zajebalismy krucjate na miasto. Deszcz nakurwia jak z cebra, wszedzie bloto i tylko grzmoty a my, nie pierdoloąc sie idziemy po browary na drugi koniec miasta z bananem na ryju i muzyka z telefonu :-D. Nastepnie 5 godzinna konwersacja i browarek pod nocnym. Pozniej jeszcze w chuj mocnych akcji. Kocham 25C, czuje się wtedy "jak w basni" wszystko jest takie imprezowe, achch i ten klimat, ktory czujesz Ty, razem ze swoim nacpanym towarzyszem - poprostu piekne. BTW wiem ze moze to wyglada dziwnie ale po 6g meksykancow (na 1szy raz) i na fenylkach (25c i 25b) mialem MOMENTAMI PODOBNE poczucie ciała. Takie cos dziwnego na ciele, nie wiem jak to opisac.
pzdr :-)
Jak mówicie, że w większej dawce tylko bodyload wzrasta, to pewnie nie będę zwiększał dawek, tak było ok dla drugiej osoby, u której to był pierwszy raz.
*
Jako, że nie chcę siać dezinformacji apeluje :finger:
pozdro
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Podróż z medyczną marihuaną samolotem – co musisz wiedzieć?
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Mikrobiom jelitowy wpływa na pociąg do alkoholu
Mikroorganizmy tworzące mikrobiom jelitowy mogą wpływać na spożycie alkoholu, manipulując układem nagrody w mózgu - informuje czasopismo „mBio”.
Jak starzeć się wolniej? Odpowiedź tkwi w... grzybach halucynogennych
Badacze z Uniwersytetu Emory w stanie Georgia odkryli zaskakujące właściwości psylocyny – aktywnego metabolitu psylocybiny – które mogą mieć wpływ na spowolnienie procesów starzenia.
Zaskakujący trend wśród Polaków. Chodzi o spożycie alkoholu
Spożycie alkoholu aktywnie ogranicza 55 proc. Polaków, a 21 proc. deklaruje całkowitą abstynencję.