Fenyloetyloaminy z przyłączonym farmakoforem N-benzylowym.
Więcej informacji: NBOMe w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 3363 / 355 / 0
2mg
Az mnie zyly zakluly.
  • 720 / 12 / 0
Nie ma chuja we wsi, co do dawkowania ja bralem 2 razy po polowce i 2 razy po calym kartonie. Stwierdzam prawożądnie %-D , iż na kazdej dawce czuje zawsze jakby w głowie szalał HURAGAN %-D , tzn jestem w pokoju i czuje we łbie szum i pulsowanie jakbys wyszedl dopiero z baletow po kilku godzinach ostrego densingu i muzyki glosnej w pizde.. Efekty dla mnie zawsze cudowne na 100% - m.in. kupa smiechu, dobre rozkminy muzyka wchodzi PRZEKURWACUDNIE!!. Samemu w domu oevy przy zgaszonym i zapalonym switle chodz niezbyt spektakularne, ale cieszyly oko :-)
Po polowce kartonika 1,2mg efekty byly bardzo dobre i bodyload praktycznie zerowy, na calaku momentami przygniatało te uczucie chaosu w głowie i czasem troche bodyload dawal sie we znaki(te kiełbiewełbie tak mnie przygniatało aż trzeba było usiasc) ale ogolnie bezproblemowo.Ciekawostką jest, że momentami występowała u mnie silna synestezja(na calaku ale mysle ze dalo by rade i wycisnac troche z polowki)uzalezniona od zrodla swiatla, tzn. bylem w pokoju, a za oknem(zasloniętym roleta) byl moj stary ktory wlaczyl swiatlo na tarasie i w tym momencie jakby dostalo się wiecej czasteczek swiatla i wystepowala synestezja, PIĘKNE PRZEŻYCIE:-). Na obu wariantach jest dobry trip, bardzo polecam tę(tą? czy obie formy sa prawidłowe?) substancje kazdemu. A na koniec pytanko , jakie sa roznice miedzy 25b i 25c jezeli chodzi o komformt cielesny, muzyke, empatie,cevy,oevy,euforie,synestezje, no i co wolicie bardziej? Pozdro z NL :-)

Off: Napisze TR'ke z pierwszego grzybienia 6g mexykancwow na 1szy raz :-) pzdr
  • 992 / 25 / 0
Porównanie 25C i 25B? Cóż 25B nie jest takie chaotyczne i "fkórwę impezowe" jak 25C. W 25B cenie bardzo działanie empatogenne, subtelna euforia i dobry czysty psychodelik. Nie ma wizualnego wypierdolu, za to jest piękne podbicie kolorów i ładne cevy. Nie ma takiego nieogaru jak po 25C. Najgorszy w 25B jest BL i czasami dokuczająca wazokonstrykcja czego po 25C nie zauważyłem nawet w dużych dawkach. Ciężko jest mi nawet ocenić co lepsze bo to i to bardzo lubie i szanuje. Zjedz 25B koniecznie z kimś kogo lubisz i z kim dobrze się dogadujesz - będziesz się dobrze bawił. Poz tym 25B wykazuje bardzo terapeutyczne działanie, czasami doświadczałem akcji typu ogarniam się lub poprawiam w sobie to co gorsze. Najlepsze jest to, że postanowienia utrzymują się i bedizesz je staranie reazlizował. Jeżeli zastanawiasz się nad tym by spróbować 25B to mam nadzieje że Ci pomogłem. Naprawdę potężne i niedoceniane narzędzie. Oczywiście s&s to podstawa bo ono buduje prawie połowe doświadczenia ;-)
  • 720 / 12 / 0
Mądrego to i dobrze posłuchac :-). Tez zauwazylem swojego rodzaju potencjal terapeutyczny w obu substancjach, choc za wiele o 25B nie moge powiedziec.(bo 25b jadlem tego samego dnia ktorego jadlem pixy i 25c, w zasadzie to jak puscily mnie pixy wrociwszy do domu zarzucilem karton 25i-nbdb karton 25b i pol kartona 25c :gun: %-D ).
Rowniez wazokonstrykcja po 25c czasem wystepuje i dosc denerwuje. goraco w twarz i dłonie jakbys trzymal je w goracej wodzie - gorace i mokre %-D.
25C za kazdym razem jadlem wlasnie z moim najlepszym ziomem i przezycia sa poprostu mega. Super empatia i humor na 1001%.Nigdy niezapomne jak we dwoch w w burzową noc nacpani 25C zajebalismy krucjate na miasto. Deszcz nakurwia jak z cebra, wszedzie bloto i tylko grzmoty a my, nie pierdoloąc sie idziemy po browary na drugi koniec miasta z bananem na ryju i muzyka z telefonu :-D. Nastepnie 5 godzinna konwersacja i browarek pod nocnym. Pozniej jeszcze w chuj mocnych akcji. Kocham 25C, czuje się wtedy "jak w basni" wszystko jest takie imprezowe, achch i ten klimat, ktory czujesz Ty, razem ze swoim nacpanym towarzyszem - poprostu piekne. BTW wiem ze moze to wyglada dziwnie ale po 6g meksykancow (na 1szy raz) i na fenylkach (25c i 25b) mialem MOMENTAMI PODOBNE poczucie ciała. Takie cos dziwnego na ciele, nie wiem jak to opisac.

pzdr :-)
  • 3363 / 355 / 0
No fajne to 25C, szkoda ze tolerka tyle trzyma i nie daje tego jesc codzien. %-D
  • 992 / 25 / 0
putty mam takie same przemyślenia na temat 25c. Wszystko jest magiczne, każda chwila ma sens i cząstkę szczęścia do złapania.
  • 149 / / 0
Wczoraj przyjęte 1,3 mg na dwie osoby zadziałały zaskakująco dobrze, chociaż może być to efekt małego doświadczenia w tych sprawach (wcześniej tylko 4-AcO-DMT). Główną rolę tego tripu odegrała muzyka, ja miałem dosyć mocne oevy, druga osoba mniej. Cały czas trwania (jakieś 3 godziny głównego tripu, potem jeszcze trzy miłego afterglow, jak sądzę) towarzyszyła nam miła euforia i lekka stymulacja, dzięki której spacer po okolicy był bardzo przyjemny. Lekki bodyload przez pierwsze pół godziny (u mnie mdłości i zawroty głowy, u drugiej osoby to samo, plus lekkie drętwienie kończyn). Substancja zdecydowanie na plus, chociaż wielkich fajerwerków nie ma.

Jak mówicie, że w większej dawce tylko bodyload wzrasta, to pewnie nie będę zwiększał dawek, tak było ok dla drugiej osoby, u której to był pierwszy raz.
  • 303 / 1 / 0
Do ok. 1mg warto zwiększyć dawkę, dopiero potem nie ma zbytniego sensu. Jest jeszcze różnica między tymi ilościami, przy nieznacznie zwiększonym loadzie.
Uwaga! Użytkownik nomas nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3449 / 124 / 8
Jak dla mnie to opłaca się jeszcze ponad miligram zwiększać dawki, 2 to przegięcie ale myślę ze różnica między 1 mg a 1,5mg jest zauważalna.
  • 720 / 12 / 0
Czesław - moim zdaniem jakby walnąc dawke blizej nieokreslona czyt. 1,6-1,8 no moze max 2mg mozna by było wycisnąc całkiem całkiem psychodelik oczywiscie z odpowiednim nastawieniem..Choc nawet w sumie w moim przypadku przy zapodaniu pod dziaslo kartona 1,2mg czasem bylo naprawde ciekawie.Na forum tutaj widzialem ludzi ktorzy jedli wieksze dawki ale mysle, ze te ktore podalem oscyluja pod optymalnie maxymalne* %-D , choc i tak 25C nie jest jakos ciezkie dla ciala i psychiki.Tak naprawde niewiadomo w jakiej granicy dawki miesci sie spektrum roznorakich efektów :gun: :gun: ze wzgledu chodzby na kwestie osobnicze ale i nie tylko.

* %-D
Jako, że nie chcę siać dezinformacji apeluje :finger: %-D ze dawki, ktore podalem dla wielu moga byc nawet dawka ZBYT DUZĄ a wiec stosowac odpowiedzialnie i na wlasne ryzyko.Ogolnie opcja jest dla ludzi z ogarnieta psychiką i mniejszym lub wiekszym doswiadczeniem. Przed uzyciem przeczytaj ulotkę lub skonsultuj sie z lekażem lub farmaceutą, gdyż każdy lek może zagrażać Twojemu życiu lub zdrowiu. :old:

pozdro
ODPOWIEDZ
Newsy
Mikrobiom jelitowy wpływa na pociąg do alkoholu

Mikroorganizmy tworzące mikrobiom jelitowy mogą wpływać na spożycie alkoholu, manipulując układem nagrody w mózgu - informuje czasopismo „mBio”.

Jak starzeć się wolniej? Odpowiedź tkwi w... grzybach halucynogennych

Badacze z Uniwersytetu Emory w stanie Georgia odkryli zaskakujące właściwości psylocyny – aktywnego metabolitu psylocybiny – które mogą mieć wpływ na spowolnienie procesów starzenia.

Zaskakujący trend wśród Polaków. Chodzi o spożycie alkoholu

Spożycie alkoholu aktywnie ogranicza 55 proc. Polaków, a 21 proc. deklaruje całkowitą abstynencję.