11 sierpnia 2019p420 pisze: tolerka po alprze to najgorsza kurwa jaka istnieje i wszystko jest możliwe, mnie mimo przerw czasem potrafi 8-10mg dopiero porządnie jebnąć
jacnstomoast nie wiem co wy widzicie w tych xhujowych klonach, po alprze jestem bogiem, po klonach czuje tak naprawdę gowno
Call me Mr. Sandman, I'm sellin' all these hoes dreams
11 sierpnia 2019p420 pisze: jadłem jakieś 3/4 roku jak cukierki,, nie wiedziałem po prostu jak przejebane jest uzależnienie fizyczne (wcześniej tego nigdy noe doświadczyłem na sobie), od prawie roku nie jestem już wiebant fizycznie a mimo to potrafię na spokojnie przyjąć naraz 2-3 dwójki (jestem tez alkoholikiem „piwoszem” wiec pewnej to tez niesbyt pomsga zbić tolerke
jacnstomoast nie wiem co wy widzicie w tych xhujowych klonach, po alprze jestem bogiem, po klonach czuje tak naprawdę gowno
„nie obchodzi lnie xo myślisz o mnie
dotkniesz mnie tylko gdy spotkają się nasze dłonie” ;)
za dużo zajechania w życiu żebym się wczuwał w takie pierdoly
jestem chory,,’konkretnie moje serce psychicznie, stad lecę po bandzie, częściej nóż bym chciał
w ogóle widzisz, dla mnie klony to jakaś zabawka. zjadłem raz specjalnie 10mg i dupa, alpra nadal zjada dupa po połowie mniejszej dawce
ja ogólnie jestem dość często uważny za tzw dusze towarzystwa czy powiedzmy wodzireja, po alprze napierdalam słowami z ryja jak po stimie i bynajmniej nie jakieś głupoty
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Kartele zamiast przemycać narkotyki wysyłają „kucharzy” do laboratoriów w Polsce
Meksykańscy przestępcy powiązani z kartelem Sinaloa mieli organizować w Polsce produkcję metamfetaminy w wynajętych posesjach na Podlasiu i w województwie kujawsko-pomorskim. W trzech sprawach zatrzymano łącznie ośmiu obywateli Meksyku, a śledczy uznali te przypadki za element szerszego przesuwania produkcji narkotyków syntetycznych do Europy Środkowo-Wschodniej.
Farmaceuta skazany za pomoc w produkcji narkotyków
Właściciel apteki został skazany na 3,5 roku więzienia za sprzedaż leków służących do produkcji metaamfetaminy i pomoc w jej wytworzeniu. W produkcji i handlu nie działał sam. Według prokuratury leki posłużyły do produkcji narkotyków o wartości niemal 7,5 miliona złotych.
Badanie: użytkownicy psychodelików mogą inaczej przetwarzać emocje
Użytkownicy psychodelików inaczej przetwarzają emocje, m.in. szybciej rozpoznają zagrożenie - wynika z badania UJ. Kierujący nim prof. Michał Bola podkreślił, że przeciera ono szlaki w obszarze neuroobrazowania użytkowników psychodelików, jednak pełne zrozumienie ich wpływu na mózg wymaga wielu lat pracy.