Pochodne kwasu lizergowego, jak na przykład LSD, czy LSA.
Więcej informacji: Lizergamidy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
Witam wszystkich podróżników. Chciałbym się dowiedzieć coś o tych znaczkach. Czy ktoś miał przyjemność z nimi obcować? Ile to ma ug?
https://www.flickr.com/photos/64092100@N02/5837426374#
  • 516 / 110 / 7
@up
Mogą być pewnie różne partie ale po tak samo wyglądającym znaczku zaliczyłem w zeszłym roku ego death został mi sprzedany jako 280 może i tyle nie miał no ale z pewnością ponad 200 bo doznania potężne
  • 34 / 5 / 0
Czy na LSD można zarzucić 3mmc? Nie miesz to za bardzo w serotoninę?
  • 1455 / 598 / 0
@mariuszekjac Niby mozna ale po co ? Sa lepsze bardziej sprawdzone mixy - z mj albo MDMA . Albo po prostu zwiekszyc nieco dawke .
Życie jest zdrojem rozkoszy; ale tam, gdzie pije zeń motłoch, zatrute są wszystkie studnie.
  • 877 / 155 / 0
Siemka. Mój chłopak ogarnął od ziomka jakieś kartony i planujemy zjeść w sobotę. Nie mam pojęcia ile ug jest w jednym, mój chłop wali całego jednego i mi też to rekomenduje. Jadłam wcześniej LSD 4 razy ale bralam najwyżej 125 ug(3/4 kartonu to było moje maximum). Myślicie że to dobry pomysł żeby wrzucić całego tym razem? Tak jak mówiłam, nie wiem jak mocny jest. Jeśli chodzi o s&s to drugi raz wrzucamy razem karton, mamy pustą chatę całą dla siebie, do tego mj jeśli będziemy mieć ochotę. Planujemy pooglądać razem coś lub posłuchać muzyczki. Wrzucić planujemy po południu, zero wychodzenia z chaty w tym czasie. Wrzucilibyscie całego na moim miejscu? %-D
hipnotyzuję ludzi jak Kaszpirowski
  • 969 / 97 / 0
tak
  • 2302 / 399 / 0
Tak, jeden karton to jest jedna porcja i jedna podróż która Cię za nią czeka. Jaka będzie, sama zobaczysz.
Uwaga! Użytkownik mietowy3 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 151 / 8 / 0
Powiem, tak ja mi ktoś kiedyś powiedział. Po to są znaczki takie a nie inne ażeby przyjąć dawkę uśrednioną dla każdego. Weź całego.
  • 1455 / 598 / 0
Ostatnio mialem bardzo piekna podroz na ok. 400ug (ciezko powiedziec dokladnie bo zwietrzale i wzialem 2x wiecej tabsow) , objawil mi sie Absolut pod postacia swietlistego zlotookiego dryfujacego bytu :ręka: cos jak biblically accurate angels jak sobie wpiszecie w youtube . I promieniowal tym swiatlem na mnie doslownie kapalem sie w blasku niewyobrazalnej euforii cos wspanialego splywaly na mnie blogoslawienstwa . Potem zglodnialem i postanowilem sie troche posilic wszystko smakowalo wysmienicie probowalem roznych smakow i sycilem nimi zmysly . Niestety niepotrzebnie zgodzilem sie isc z ziomkiem na grilla bo po 1 bylem zbyt skwaszony zeby sie gdziekolwiek wybierac a 2 to bylo tuz po peak'u i zaczalem hiperanalizowac wszystkie slowa/gesty co sprowadzilo na mnie paranoje i glupie wkretki . Wiec druga czesc tripa mnie juz poschizowala i pokarala nieco za lekcewazenie substancji .
Pomimo doswiadczenia na takich dawkach latwo sie zamotac nawet w zaufanym towarzystwie nastepnym razem bede ostrozniejszy . Uspokoila mnie dziewczyna , zvapowalem 2 nabicia :liść: i jakos ustabilizowalem sie ostatecznie .
Życie jest zdrojem rozkoszy; ale tam, gdzie pije zeń motłoch, zatrute są wszystkie studnie.
  • 1195 / 223 / 32
@mmigotka Bierz całego, tylko tego zioła nie dopalaj, by Cię nie zaskoczyło ;) Zioło podbija i zmienia też faze, niekoniecznie na miłą, ułatwia wjazd bad tripa. Jak boisz się, że jeden karton to za dużo, to nie dopalaj.

18 kwietnia 2022CieplaPoduszka pisze:
splywaly na mnie blogoslawienstwa . Potem zglodnialem i postanowilem sie troche posilic
Takie rzeczy tylko tu. Gdyby na kogoś normalnie spłynęło jedno błogosławieństwo boże, ostatnią rzeczą byłoby myślenie o jedzeniu. Ale nie tu %-D
Kto pisze, ten pamięta! Pisząc dla NeuroGroove.info nie tylko nie zapomnisz swoich doświadczeń z substancjami odmieniającymi świadomość, ale również powierzysz je pamięci tysięcy czytelników. Wiesz, co to oznacza? Pisz!
ODPOWIEDZ
Newsy
Psychologia w codziennym życiu: psychodeliczny zwrot

Kiedy Donald Trump podpisał rozporządzenie wykonawcze w sprawie substancji psychodelicznych, internet eksplodował szybciej niż jakakolwiek konferencja prasowa. Nagłówki w mediach społecznościowych migały o „legalizacji narkotyków”, „rewolucji psychodelicznej” i „końcu tradycyjnej psychiatrii”. W rzeczywistości, jak podkreślały NPR (npr.org) i PBS, dokument nie legalizuje żadnej substancji. Przyspiesza on natomiast procesy badawcze, skraca ścieżki regulacyjne FDA i toruje drogę do szerszego stosowania rozszerzonego dostępu w przypadkach poważnych chorób psychicznych, gdzie inne metody zawiodły. Jednak w dobie natychmiastowych emocji to nie fakty, a pierwsze wrażenia decydują o reakcji ludzi.

Badanie: użytkownicy psychodelików mogą inaczej przetwarzać emocje

...czyli raz jeszcze na temat ostatnio omawiamy.

Są narkotyki, których zażycie prowadzi do przestępstwa częściej, niż innych. Wyniki badania

Nowe badanie opublikowane w „Journal of Psychopharmacology” pokazuje wpływ substancji psychoaktywnych na zachowania przestępcze. Okazuje się, że zażywanie niektórych środków wiąże się z niższym ryzykiem zatrzymań, zaś inne wykazują silne związki z różnymi kategoriami przestępstw.