Leki przeciwdepresyjne, tymoleptyki - SSRI, SNRI, iMAO, TLPD i inne
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 1864 / 699 / 0
Po lekkim ciągu na mj, znów bezsenność mnie dopadła... Kiedyś brałem melatonine + valerin sen i ułatwiało zasypianie. Tylko ten valerin sen zawiera L-tryptofan 50mg/tab, brałem ze 4 na sen, ale teraz przy duloksetynie, nie wiem czy mogę to łączyć.
"Na nic mi terapia,
mam zatrute złem DNA,
genetyczny krwi sabotaż,
samozwańczy świr..."
  • 3455 / 1122 / 0
Nie powinieneś, ryzyko legendarnego ZS, potencjalnie śmiertelnego (!).
Guide do nikotyny w Stymulantach Roślinnych.
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.

misspillz.blogspot.com
  • 220 / 11 / 0
brałem do 4 gramów Tryptofanu na moklo, nic Ci nie będzie. Przeczytaj zresztą ulotkę.
Zaszkodzić może 15 gram lub więcej razem z Nardilem

Podstawowa zasada: jeśli nie chcemy napytać sobie biedy nie dokładamy tryptofanu do SSRI, a już tym bardziej do MAOI. "Tryptophan supplements should not be consumed with MAOIs as the potentially fatal serotonin syndrome may result." - prosta sprawa. misspill
  • 3455 / 1122 / 0
Trzeba się liczyć, że powyższy miks może okazać się bardzo niebezpieczny, ulotka traktuje o potencjalnie śmiertelnym ZS.

misspillz.blogspot.com
  • 18 / / 0
co można byłoby dodać do mixu 30mg mirtry i 300mg trazodonu, żeby aktywizowało i nie powodowało dysfunkcji seksualnych (miałem na SSRI i neuroleptykach) ? na myśl przychodzi bupropion ale to drogi wynalazek
  • 4954 / 867 / 0
20 września 2018taurinnn pisze:
W dawkach 150-200 zdecydowanie bardziej dodaje siły i motywacji do działania, silniej znosi lęki i poprawia nastrój. Najlepsze to w ogóle jest 150 mg sertraliny + 20 mg metylofenidatu SR.
Super combo chciałbym takie %-D Ale 100mg + 300mg bupropionu też jest na prawdę zacnie ;-)

Przeniesienie do innego tematu. misspill
  • 3455 / 1122 / 0
Np. neuroleptyki aktywizujące w niskich dawkach albo wenlafaksyna (SNRI).

misspillz.blogspot.com
  • 1864 / 699 / 0
Brałem wenle, klomi, teraz duloksetyna i jakieś aktywizacji specjalnej, nie zaobserwowałem :/
"Na nic mi terapia,
mam zatrute złem DNA,
genetyczny krwi sabotaż,
samozwańczy świr..."
  • 4603 / 2213 / 1
Lobo, jaką dawkę dulo rekreacyjnie stosowałeś max? Właśnie mi dodali ten lek i chciałbym potestować pod względem rekreacyjnym.
  • 1864 / 699 / 0
[mention]DexPL[/mention] Biorę dulo, tak jak świrolog zapisał, 120mg na wieczór. Nie próbowałem zmieniać dawki, na własną rękę.
"Na nic mi terapia,
mam zatrute złem DNA,
genetyczny krwi sabotaż,
samozwańczy świr..."
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Dwóch 15-latków z mefedronem. "Zwrócili uwagę nerwowym zachowaniem"

W ręce policjantów z Mińska Mazowieckiego wpadło dwóch 15-latków, którzy chwilę wcześniej zachowywali się nerwowo. Okazało się, że mieli przy sobie mefedron. O ich losie zadecyduje sąd rodzinny.

Wino z kokainą stało się przebojem. Papież pisał encykliki, sącząc Vin Mariani

Pod koniec XIX w. kokaina była uznawana za cudowny lek na wszystko. Była też składnikiem Vin Mariani, czyli ulubionego napoju papieża Leona XIII. Ojciec Święty tak je sobie upodobał, że wystąpił w jego reklamie, a twórcę receptury, Angelo Marianiego, odznaczył medalem. Nie był zresztą jedynym sławnym entuzjastą tego wina.

Wrocławianin hodował w domu grzybki halucynogenne. Policji tłumaczył, że to tylko pieczarki

Awantura domowa w jednym z mieszkań przy ulicy Popowickiej we Wrocławiu zakończyła się odkryciem nielegalnej hodowli i magazynu narkotyków. Policję wezwano z powodu kłótni między parą, jednak szybko okazało się, że 29-latek ukrywa w domu m.in. grzybki psychoaktywne. Policji mówił, że jest to "projekt" i że są to "pieczarki.