Pochodne kwasu lizergowego, jak na przykład LSD, czy LSA.
Więcej informacji: Lizergamidy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 184 / 34 / 0
Z innej beczki - polecam seks na kwasie. Panna (trzezwa) nie wiedziała, że jestem na kwasie. Podchodząc do niej nie wiedziałem, czy mi w ogóle stanie - słyszałem że po LSD często/gęsto nie staje. Stwierdziłem, że jakby co wallne scieme o zmeczeniu i stresie w pracy.

Ale wszystko sie udalo - i wrazenia niesamowite. Spokojnie, powoli, zmyslowo.

I to nie byla przygoda na jedna noc, tylko stala partnerka - wiec
hormony/oksytocyna/milosc + LSD + seks = wow

Polecam przetestowanie.
  • 1455 / 594 / 0
@Djshh gastro po :lsd: standard
owocka se jakies sproboj , smakuja mega slodko i soczyscie - czuc jakas taka pierwotna satysfakcje jak wgryzasz sie w miasz am am :świnia:

@IssueIbekwe :liść: , :lsd: i :ghb: to swieta trojca chemseksu
Życie jest zdrojem rozkoszy; ale tam, gdzie pije zeń motłoch, zatrute są wszystkie studnie.
  • 3 / / 0
Hej, mam za soba pare razy z LSD (okolo 100 ug za kazdym razem) i podczas "tripa" fizycznie nie czuje sie najlepiej - a dokladniej serce wali mocno i szybko, mam uczucie ze moze zaraz zemdleje. Bylam ciagle wszystkiego swiadoma, probowalam odwrocic swoja uwage na cos innego. Psychicznie czulam sie swietnie itd, ale martwi mnie reakcja organizmu. Teraz nie wiem czy to dobry pomysl kiedykolwiek jesc wiecej. A troche szkoda. Ktos ma podobnie, ktos wie jak to wplywa na serce? (I nie bylo to tylko w mojej glowie, pytano sie mnie czy jest ok, ze wzgledu na moje dyszenie). Czasami mam podobnie po mj, ale to chyba tylko kiedy przejaram.
  • 126 / 17 / 0
Najpierw należy postawić sobie pytanie czy to aby napewno kwas.Jeśli to LSD,to może masz problemy z ciśnieniem lub coś w tym stylu,kwas stymuluje więc to może być przyczną takiej reakcji organizmu.Na twoim miejscu sprawdziłbym sobie ciśnienie,jak jest opcja to na kontrolne badania pójść i póki nie będzie wiadomo skąd ta reakcja nie wrzucałbym kwasa,a tymbardziej nie wrzucałbym większych dawek niż te 100ug których się trzymasz.
“Maybe it meant something. Maybe not, in the long run, but no explanation, no mix of words or music or memories can touch that sense of knowing that you were there and alive in that corner of time and the world. Whatever it meant.”
  • 1455 / 594 / 0
@lalunarosa najprawdopodobniej jest to po prostu bodyload , kazdy odczuwa go nieco inaczej . Kwas tez nieco stymuluje wiec jesli jestes zdrowa to nic takiego . Zawsze mozesz melise czy waleriane trzasnac przed jesli to poprawi komfort tripa .
Życie jest zdrojem rozkoszy; ale tam, gdzie pije zeń motłoch, zatrute są wszystkie studnie.
  • 1 / / 0
cześć! uprzedam, że jestem nowy na forum. pisałem ten temat w dziale "substancje psychoaktywne, a choroby" ale został odrzucony. więc proszę moderację o ewentualne przeniesienie w odpowiednie miejsce. w każdym razie od jakiegoś roku zmagam się z derealizacją, ogólnie na codzień nie jest najgorzej, ale zdarzą sie momenty w których mam atak mocniejszy i wtedy czuje się dosłownie jak w jakimś reality show (uznajmy, że około raz na dwa tygodnie). dostałem propozycje zarzucenia kwasu. ogólnie to odkąd zacząłem mieć jakąkolwiek styczność z substancjami psychoaktwynymi postanowiłem, że spróbuje LSD, więc można powiedzieć, że przygotowuje się do tego dosyć długo (od tamtego czasu zgłębiłem temat mocno). moje pytanie jest następujące, wiem że kartonik może powodować derealizację i ją pogłębiać, ale słyszałem też historię w których ludzie dzięki niemu z niej wychodzą. nie mam jakiejś mocnej derealizacji i najpewniej spowodowana jest siedzeniem w domu (praktycznie 0 aktywności fizycznej), nieregularnym spaniem i paleniem mj kilka razy w tygodniu. co uważacie, miał ktoś z was podobną sytuację? było gorzej czy lepiej po wzięciu kartonu?
Pozdrawiam
  • 3195 / 906 / 5
Znasz odpowiedź - może tak, może tak.
Ruletka, chociaż stawiam na pogorszenie stanu, skoro ciągle masz derealizację plus jakieś mocniejsze ataki.
Odstaw jaranie i zmień tryb życia, wtedy pierdolnij kwasiora. O ile ci się polepszy.
Fajnie jest się naćpać ale jeszcze fajniej nie mieć od ćpania najebane we łbie.
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=69736&hilit=Chef&start=170
Podziel się posiłkiem
  • 1649 / 1032 / 7
@lowelvs leczysz się? Bierzesz jakieś leki? To podstawowa kwestia.
Nie jest to rzetelna diagnoza, bo przecież tylko forum dla ćpunów, ale według mnie to jaranie mj mimo tego, że fazki pewnie miłe, to prawie na pewno jest winowajcą.

Spróbuj odstawić mj i zobaczysz różnicę.
Czy te silniejsze napady są wtedy, kiedy akurat nie palisz? Bo napisałeś, że "kilka dni w tygodniu", więc mniemam, że masz przerwy.
Moja rada to odpulić jaranie, odnotować czy wystąpiła jakakolwiek poprawa, jeśli tak wtedy możesz wrzucić LSD, choć jak dla mnie to grzyby byłyby dla Ciebie łaskawsze, ale również zbawienne w skutkach.
Nie są tak inwazyjne, na kwasie musisz być świadomy że faza potrwa more/less pół doby, a końcówka to już taka zwykła stymulacja, trochę jak po fecie.

Ja mam ChAD i silne OCD a jadłam i kwasy i grzyby. Nic mi nie jest. Jeśli się zdecydujesz to zadbaj o perfekcyjne set and settings, to naprawdę bardzo ważne. Żadnych ziomków-wariacików, i serio mówię to najszczerzej jak się da. No i żeby nie przyszło do głowy miksować 🙆🏻‍♀️

Powodzenia 👌🏻
𝕊𝕥𝕒𝕪 𝕨𝕚𝕝𝕕, 𝕄𝕠𝕠𝕟 𝕔𝕙𝕚𝕝𝕕.. 🌙
  • 186 / 36 / 0
Jest jeszcze kwestia czy to co kupi jako LSD będzie nim faktycznie. Bo jak dostanie bromoważkę albo inny RC to wypadną mu wszystkie klepki... grzybki byłyby bezpieczniejsze, bardziej przewidywalne...
Gdyby podróże w czasie były możliwe, udusiłbym sam siebie poduszką w czasie snu 21 grudnia 2018 roku. Oszczędziłoby to wielu problemów.
  • 1 / / 0
@CATCHaFALL co dziwne to największe ataki, mam właśnie po paleniu. 3 dni temu stwierdziłem, że zacznę fresha. Ogólnie to odkąd powiedziałem mojej dziewczynie o tym i między innymi zacząłem wczoraj pisać posta, to czuję się o niebo lepiej. A propos leków, to brałem kiedyś SSRI przez jakiś czas ale to nie nawet na DPDR, a na depresję. Czysto formalnie DPDR stwierdzonego nie mam, aczkolwiek na nic innego nie stawiam. Trochę poczytałem, ale zapytałem się też znajomej, która studiuje psychologię, czy tam psychiatrię chuj wi i mówi, że to to. Dzięki za odpowiedź, miłego wieczorku życzę! :)
ODPOWIEDZ
Newsy
Młoda kobieta znalazła portfel z narkotykami

Młoda mieszkanka Pisza przekazała policji znaleziony portfel, w którym oprócz dokumentów i gotówki znajdowały się narkotyki. Dzięki jej reakcji funkcjonariusze szybko ustalili właściciela zguby i zabezpieczyli kolejne środki odurzające

Marihuana ukryta w grze planszowej. Paczkę przechwyciła Krajowa Administracja Skarbowa

Funkcjonariusze śląskiej Krajowej Administracji Skarbowej (KAS) udaremnili próbę przemytu marihuany do Polski. Narkotyki ukryto w nietypowy sposób – wewnątrz popularnej gry planszowej. Do wykrycia trefnej przesyłki przyczynił się pies służbowy Kodi.

65% Amerykanów popiera legalizację marihuany na poziomie federalnym

Analiza sondażu Emerson College Polling (sierpień 2025).