...czyli jak podejść do odstawienia i możliwie zminimalizować jego konsekwencje
ODPOWIEDZ
  • 35 / 1 / 0
@Rosynant2000
Akurat formę fizyczną mam zajebista.Potrafię zrobić interwały na rowerku stacjonarnym przez 40 minut i chuja się zmęczę.Tylko se teraz tętno zmierzyłem i 95 w spoczynku WTF?
A normalnie po 55-70
Chociaż nie wiem czy te mierzenie tętna przez telefon ma sens jakikolwiek.

@Rosynant2000
No i kurwa tętno nagle 49 XDDDD
Uwaga! Użytkownik Urkaz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 365 / 62 / 0
@Urkaz nie miales tu przypadkiem konta kiedys (calkiem niedawno) i nie wypowiadales sie m.in. wlasnie tutaj?:D
Uwaga! Użytkownik YoungestFlexer nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 35 / 1 / 0
@YoungestFlexer
Było Zieloonywidmo,Narkuz55 taki z niebieskim wilkiczkiem.
Uwaga! Użytkownik Urkaz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 365 / 62 / 0
Kojarze wlasnie po avatarze ;D
Co, moze i ja znow sie zaczne detoxowac od ziolka. Wczoraj ostatni raz, moze do wakacji wytrwam.
Uwaga! Użytkownik YoungestFlexer nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 509 / 25 / 0
Ja 18 dzień bez zioła i nie wiem dlaczego z dnia na dzień coraz bardziej boli mnie głowa...Problemy ze snem powoli mijają po 4 dniu detoxu zarzucałem przez 7/10 dni nie pamietam %-D benzo 1mg alpry na sen(usypia mnie w 15 minut)Chęć na zapalenie coraz większa a temat leży w biurku i traci ważność...Jakieś porady na ten ból głowy?

Dodatkowo przez palenie ogromnej ilości lufek chyba zrobiłem coś sobie z krtania bo mnie strasznie boli...Chyba wybiorę się z tym do lekarza a jak zacznę palić od nowa to chyba zainwestuje w jakiś sprzęt do jarania.

Z dnia na dzień uświadamiam sobie ze moje życie bez jarania nie ma sensu...Odebrałem sobie jedna z nielicznych rzeczy która sprawia mi przyjemnosc i pozwala mi realizować moja pasje.Nie wiem czy to nie początki jakiejś choroby psychicznej ale czuje się fatalnie :liść:

Detox z założenia był na zbicie tolerki bo wystrzelona już w kosmos jest a staż z paleniem długi nie jest bo dopiero 5 lat
A liczba która stoi pierwsza przy moim wieku to 1 a nie 2 czy 3
  • 16 / 3 / 0
To dosyć normalne, że boli Cię głowa, organizm się oczyszcza i niekoniecznie od trawy, ale od tego z czym zazwyczaj jest mieszana. Jeżeli ból będzie się zasilał nadal to oczywiście zgłoś się do lekarza, na razie polecam świeże powietrze w dzień i tabletki na ból głowy, tylko bez przesady i z umiarem. Dasz radę!
  • 980 / 83 / 0
Ja robię detoks od trawy bo nie mogę palić w chacie, paliłem tylko z wielkiego bonga, a lolki wczoraj wypaliłem 3 i ciągle mało XD
Jak nie pale weedu to nawet alku się nie chce pić.
  • 1534 / 197 / 0
mnie palenie tak męczyło od dłuższego czasu i poprostu źle sie czułem po nim , ale mimo to palilem dalej teraz mam 2,5 tygodnia przerwy chyba najdluższa w życiu i natrętne myśli powoli uciekają , czuję sie lepiej , do palenia nie chce teraz wracać a pozatym ważywiłem po jaraniu niemiłosiernie i nieciekawymi myślami , albo kminiłem nie wiadomo co a w efekcie nie robilem nic tylko siedziałem patrząc sie w pc cały dzien ,

Tez wpływ na to ma pare rzeczy które mi sie walają po głowie i są od dłuższego czasu niezałatwione a po jaraniu to jeszcze bardziej sie tym przejmowałem i nie moglem zrelaksować
  • 239 / 51 / 0
Paradoksalnie łatwiej mi odstawić morfine ale tam skutki mam na tacy a trawa nie widać zeby cos mi robila. Jak to lubicie to nie rzucajcie na siłe, tacy sa ludzie kazdy ma swoja uzywke. Inna sprawa jak wam przeszkadza, to nie powinno byc w ogole trudne
ja nawet nie chodze
ja latam
  • 159 / 23 / 0
06 maja 2020Onopollo pisze:
Ja 18 dzień bez zioła i nie wiem dlaczego z dnia na dzień coraz bardziej boli mnie głowa...Problemy ze snem powoli mijają po 4 dniu detoxu zarzucałem przez 7/10 dni nie pamietam %-D benzo 1mg alpry na sen(usypia mnie w 15 minut)Chęć na zapalenie coraz większa a temat leży w biurku i traci ważność...Jakieś porady na ten ból głowy?

Dodatkowo przez palenie ogromnej ilości lufek chyba zrobiłem coś sobie z krtania bo mnie strasznie boli...Chyba wybiorę się z tym do lekarza a jak zacznę palić od nowa to chyba zainwestuje w jakiś sprzęt do jarania.

Z dnia na dzień uświadamiam sobie ze moje życie bez jarania nie ma sensu...Odebrałem sobie jedna z nielicznych rzeczy która sprawia mi przyjemnosc i pozwala mi realizować moja pasje.Nie wiem czy to nie początki jakiejś choroby psychicznej ale czuje się fatalnie :liść:

Detox z założenia był na zbicie tolerki bo wystrzelona już w kosmos jest a staż z paleniem długi nie jest bo dopiero 5 lat
A liczba która stoi pierwsza przy moim wieku to 1 a nie 2 czy 3
a ta glowa to od alpry nie boli?
ODPOWIEDZ
Newsy
Tysiące nielegalnych roślin konopi indyjskich usunięte z popularnego parku narodowego

W mediach pojawiła się niedawno informacja o likwidacji gigantycznej, nielegalnej plantacji marihuany w sercu Parku Narodowego Sekwoi. Dla wielu to kolejny „dowód” na szkodliwość konopi. Ale dla nas [społeczności FaktyKonopne.pl], ta historia jest czymś zupełnie innym. To potężny dowód na to, jak destrukcyjny jest czarny rynek i dlaczego tak bardzo potrzebujemy świadomej, legalnej i w pełni regulowanej branży.

Próbowała przemycić 1,4 kg kokainy w seks-zabawce. Grozi jej kara śmierci

42-letnia obywatelka Peru próbowała wwieźć na wyspę Bali ogromną ilość kokainy oraz tabletki ecstasy, ukrywając je w wyjątkowo nietypowy sposób. Kobieta została zatrzymana przez służby, jeżeli zostanie uznana za winną, może jej grozić nawet kara śmierci.

Nasi sąsiedzi legalizują marihuanę. Do 100 gramów na własny użytek

Czechy przygotowują się do ważnych zmian w swoich przepisach dotyczących marihuany. Od 1 stycznia 2026 roku będzie tam legalne posiadanie do 100 gramów marihuany oraz uprawa do trzech roślin konopi na własny użytek. Dzięki temu, Czechy staną się drugim krajem w Unii Europejskiej, który zdecydował się na takie rozwiązania.