Więcej informacji: Lizergamidy w Narkopedii [H]yperreala
Ludzie nie opierajcie się na jakiś plotkach, fałszywych wyobrażeniach. Poczytajcie o czymś, co macie zamiar wrzucić.
Druga sprawa 500ug to heroiczna dawka mam nadzieje , ze wiesz co robisz i masz doswiadczenie ... (ja osobiscie nie wyszedlem poza 300 nie czuje takiej potrzeby)
Czy kwas rozreguluje mnie do brudnego hippisa, który twierdzi, że zrozumiał wszechświat i przynosi zawód matce?
Chodzi mi o te przemiany ludzi i to, że jak widzę sajkofanów to często właśnie odstręczające brudasy, które nie wiedzą, że są brudasami.
Czy może lepiej nie tykać przy takim trybie życia sajko? Brałem z 45 różnych substancji w życiu, z 3 uzależnienia za plecami, wiele ciągów ale wszystkie daleko właśnie od sajko i opioidów. Teraz niedawno benzo z-tki wyzerowane i czystość.
Drugie pytanie, czy da się być właśnie takim staroświecko twardo stąpającym człowiekiem, który ogarnia sprawy materialne, rodzinę itd. waląc kwasa powiedzmy raz na miesiąc? Znam osobę, która była bardzo ogarnięta, mogła normalnie być autorytetem i walnęło mu na czerep po tych zabawkach po czym spadł w parę miesięcy do poziomu ezoterycznego menela.
Trzecie pytanie, czy kwas jest naprawdę taki straszny długofalowo czy jeżeli ktoś przeżył masę skrętów, jakieś dysocjacje i różne dragowe cierpienia po których się podniósł to też podniesie się z kwasowego porycia?
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Czysta fikcja. Dlaczego MSWiA udaje, że nie ma rąk ubrudzonych wojną z narkotykami?
Klasyczny urzędniczy unik w Polsce opanowano do perfekcji. Gdy obywatele pytają o absurdalne koszty i społeczne dramaty wynikające z obecnej polityki narkotykowej, Ministerstwo Spraw Wewnętrznych i Administracji (MSWiA) zasłania się procedurami: „Idźcie do Ministerstwa Zdrowia”. Problem w tym, że w rzeczywistości nie lekarze w kitlach, ale policjanci w mundurach zamykają rocznie tysiące ludzi za przysłowiowego grama. Czas wreszcie zacząć o tym rozmawiać.
83-latce z alzheimerem podano psychodelik. Niezwykła reakcja organizmu
Po jednorazowym podaniu wysokiej dawki psylocybiny 83-letnia pacjentka z ciężką chorobą Alzheimera, mówiąca dotąd głównie monosylabami, zaczęła inicjować rozmowę. Lekarze zauważyli też inne oznaki poprawy, a przypadek opisano w „Frontiers in Neuroscience” - uznanym, interdyscyplinarnym czasopiśmie naukowych poświęconym neurobiologii.
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni
Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.