skarissi pisze:Natomiast nie zgadzam się z opinią, że nie jest to dobra substancja do mieszania z ziołem - mi taki miks bardzo się podobał.
oksykodon jest hiperaktywny w połączeniu z alkoholem, z takim miksem na luzaku możesz sobie zafundować gruby bad trip :nuts:
Ogolnie, oxy to jest dobry szatan, MOJ ZIOMEK probowal juz bardzo wielu opiatow, prawie wszystkich oprocz hydrokodonu i jakichs superegzotycznych, ale w nic sie nie idzie wjebac tak jak w to. Po np majce jest mocne, fizyczne upierdolenie, noddujesz tak, ze filmu sie nie da ogladnac, ale jak juz kladziesz sie spac to sie nie da bo swedzi i ogolnie bomba. Hehehel i koda sa nieoplacalne. W przypadku pierwszego ida grube wyjebki, trzeba sie ustawiac z jakims elementem, to wszystko za milion zlotych, a ludzie, ktorzy przez 20 lat zjadali zeby na fecie, maja spoleczne przyzwolenie na nazwanie cie cpunem. Koda dziala na MOJEGO ZIOMKA od 450 w gore i do tego krotko, a jak schodzi to wkurwia. Plus trzeba sie bawic w mlodego chemika.
A po oxy - euforia, ktora lekko przypomina nawet mdma, chce sie gadac z ludzmi, ogolnie chce sie cos robic, chodzic, zalatwiac, nie ma tego otepienia i zobojetnienia jak przy majce, a przez caly czas czuc relaks, jakby sie lezalo na plazy na Seszelach. Nic dziwnego, ze w USA oxy powoli wypiera hel. Prescription drug my ass. Tolerancja rosnie jak jebnieta, a dorzutki, mimo ze nie dzialaja, leca co chwile. Pod tym wzgledem gorszy jest tylko ten be-costam-fentanyl. Idzcie w chuj z tymi opio ;dd
Koda dziala od 450 w gore i do tego krotko, a jak schodzi to wkurwia.
EDIT: Masło maślane :nuts:
A po oxy - euforia, ktora lekko przypomina nawet mdma, chce sie gadac z ludzmi, ogolnie chce sie cos robic, chodzic, zalatwiac, nie ma tego otepienia i zobojetnienia jak przy majce
Będąc już przy majce to mam coś na wzór kody - wkurwienie, ale spowodowane tym, że mnie łapie mnie okropna migrena na ok 7godzin po minięciu ok 8godzin, prawdopodobnie z powodu zwiększone ciśnienia śródczaszkowego, ale zastanawia mnie czas - akurat wtedy gdy mija okres połowicznego rozpadu, a faza zanika...
Valof pisze:Będąc już przy majce to mam coś na wzór kody - wkurwienie, ale spowodowane tym, że mnie łapie mnie okropna migrena na ok 7godzin po minięciu ok 8godzin, prawdopodobnie z powodu zwiększone ciśnienia śródczaszkowego, ale zastanawia mnie czas - akurat wtedy gdy mija okres połowicznego rozpadu, a faza zanika...
Chuj, żeby nie było OT - Oxy moim zdaniem lepsze od Majki pod względem działania, aczkolwiek krócej działa a szkoda...
SoulSlide:
nie gadaj innym głupot bo ktoś jeszcze źle zrozumie i walnie 40mg za pierwszym razem bez żadnej tolerki na silne opioidy :nuts: , te cukierasy to nie zabawki, to są silne leki na bóle nowotworowe, z nimi nie ma żartów, i łatwo można się w to wpierdolić...
oksykodon jest hiperaktywny w połączeniu z alkoholem, z takim miksem na luzaku możesz sobie zafundować gruby bad trip
doedukuj się lepiej zanim napiszesz kolejne bzdury
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Nie siedzę w temacie i w środowisku to i mam kolejne pytanie. Ile mógłbym wziąć za taką paczkę : 34 x 40mg + 33 x 20mg , te z napisem OC na tabletce. Z tym że jak pisałem wcześniej, mają datę ważności 2015.06. , ale z tego co mówicie to można by śmiało uśmierzać ból co najmniej do końca wakacji. Gdyby nie ta data , wolałbym zatrzymać je sobie dla komfortu psychicznego , a tak to szkoda żeby się tyle dobra zmarnowało. Na ból który mi doskwiera nawet takie silne nie pomogą , a jeszcze wzmagają ;( . A szkoda bo pokusa jest silna ,oj tak. Muszę przestać tu zaglądać bo smaki normalnie łapie :rolleyes:
@Oxycontin - do cytowania proszę następnym razem korzystaj z opcji formatowania
Nick pisze: - tak jak są automatycznie formatowanie wszystkie odpowiedzi na forum jeśli korzystasz z opcji odpowiedzi na konkretnego posta. - scr
Powód: Poprawienie formatowania + notka do autora
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/zrzut.jpg)
Biały popiół vs. czarny popiół: Prawda o wskaźnikach jakości konopi
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/marsz-wyzwolenia-konopi-w-warszawie-28-05-2022-r-.jpg)
Zróbmy przykrość „gangom ze Wschodu” i zalegalizujmy marihuanę (na dobry początek)
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_artykul_skrot/a12a216cf97460608e37260bc2663020f9aa0a82.jpg)
Dlaczego Portugalia może być europejską stolicą medycznej marihuany?
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/wybory.jpg)
Kandydaci na prezydenta powinni zostać zbadani na obecność narkotyków?
Prezydenckie debaty rozgrzały jeszcze bardziej emocje związane z prezydenckim wyścigiem. W czasie trwającej walki o wyborcze poparcie coraz donośniejsze stają się głosy domagające się testów na alkohol i narkotyki od osób ubiegających się o prezydencką elekcję. Telewizja wPolsce24 postanowiła zwrócić się do wszystkich ubiegających się o urząd o poddanie się testowi na obecność narkotyków w organizmie.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/mandarynki.jpg)
To nie zgniłe mandarynki. 24-latek niósł w torbie tak zapakowane narkotyki. Wpadł, bo spanikował
"Dzięki czujności, doświadczeniu i doskonałemu rozpoznaniu terenu, policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie kolejny raz skutecznie uderzyli w przestępczość narkotykową."
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/3-446297.jpg)
1,3 tony kokainy przejęte dzięki współpracy służb z Polski, Hiszpanii i Francji
Efektem działań CBŚP, francuskiej Służby Celnej i hiszpańskiej Policji Narodowej, we współpracy z Europolem, było przejęcie ogromnej ilości kokainy na terenie Francji i Hiszpanii, która docelowo miała trafić na czarny rynek Niemiec, Polski, Niderlandów i Wielkiej Brytanii. W ramach działań skontrolowano dwie ciężarówki z Polski i zatrzymano polskiego obywatela.