Chce sobie rekreacyjnie samemu zjesc tak o wieczorkiem przy filmie itd. Nie chce się zgnoić, że tak powiem.
Teoretycznie powinienem zjeść połówkę 140mg przy tej masie...ew. jak bedzie schodzic dorzucic 2gą - ale myślę, że może być za mocno...
Czy jeżeli te pigułę 280mg podziele na 4 części po 70mg i zaaplikuje na poczatek jedną ćwiartkę 70mg ew. pozniej kolejne 70mg.....to czy nie będzie za słabo i nie ma to sensu szkoda marnować materiał? Wiadomo chce mniejszą ilość aby nie wyglądać na wystrzelonwego (inny domownik moze się na chwilę zjawić niespodziewanie, a nie chce by poznał, że było coś jedzone), a dwa chce ograniczyć "zjazd" do minimum.
Ogólnie jak dawno nie jadłem piguł/kryształu to czy przy zjedzeniu 2x 70mg (czy nawet 1) lub 2x 140mg (lub 1x140mg) to bede miał jakiś zjazd czy tylko lekko pogorszony nastroj ew. jakies wachania?
p.s.
czy warto aplikowac piguły/kryształ w dupsko? Lepiej gorzej , krocej dłuzej dziala? Może jak lepiej wchodzi to wtedy te ćwiartki by wystarczyły i byłoby to dobrym pomysłem?
Najlepiej jak najrzadziej (raz na dwa-trzy miesiące) i nie przekraczać w sumie 300mg (oralnie) na posiedzenie.
Po tym 5-htp suplementacja i będzie git.
Podziel się posiłkiem, chamie
Wziąłem dziś dla testu dosłownie z 80-100 mg w klamkę, wjazd jest zajebisty bez jaj. Ale trzymało mnie góra 40 minut o tym mówisz?
Brajowało mi ciepła, rozlania, a migotanie komór było takie nienaturalne. Trzęsło ekranem we wszystkie strony. Nie spodziewałem się, że to będzie MDMA jak sprawdziłem pierwszy produkt tego vendora, ale powiem szczerze, chyba nie wyrzucę od biedy nawet opierdole to ;d
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Badanie: użytkownicy psychodelików mogą inaczej przetwarzać emocje
Użytkownicy psychodelików inaczej przetwarzają emocje, m.in. szybciej rozpoznają zagrożenie - wynika z badania UJ. Kierujący nim prof. Michał Bola podkreślił, że przeciera ono szlaki w obszarze neuroobrazowania użytkowników psychodelików, jednak pełne zrozumienie ich wpływu na mózg wymaga wielu lat pracy.
Kartele zamiast przemycać narkotyki wysyłają „kucharzy” do laboratoriów w Polsce
Meksykańscy przestępcy powiązani z kartelem Sinaloa mieli organizować w Polsce produkcję metamfetaminy w wynajętych posesjach na Podlasiu i w województwie kujawsko-pomorskim. W trzech sprawach zatrzymano łącznie ośmiu obywateli Meksyku, a śledczy uznali te przypadki za element szerszego przesuwania produkcji narkotyków syntetycznych do Europy Środkowo-Wschodniej.
Farmaceuta skazany za pomoc w produkcji narkotyków
Właściciel apteki został skazany na 3,5 roku więzienia za sprzedaż leków służących do produkcji metaamfetaminy i pomoc w jej wytworzeniu. W produkcji i handlu nie działał sam. Według prokuratury leki posłużyły do produkcji narkotyków o wartości niemal 7,5 miliona złotych.