27 listopada 2021Hugoboss2020 pisze: Duzo ludzi samemu gdzies po gararzach robi w nl tez duzo polakow wiec co idzie z nl tez jest jakosciowo roznie. Jezeli ktos ma w formie igielek lub paleczek wie ze ma pewnosc ze to 4mmc tak ze zapachu tez nie da sie podrobic . 3mmc tez sa mega rozne sorty wiec dobry znalesc tez ciezko
Zdjecie dla podgladu 4mmc jak mialo by wygladac
27 listopada 2021FAMAS1980 pisze: Taka jest prawda, że jak ktoś nie próbował 4 mmc lub 3 mmc z przed kilku lat jak wszedł na rynek to go nie rozpozna wśród tego co teraz oferują no może jak zrobi odpowiednie na to testy. Ja
Jaja se człowieku robisz i tyle.
A pisanie, ze trzeba żreć mef 15 lat, żeby go poznać to żart roku
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
Pzdr
Chcesz coś ważnego ode mnie? Jestem mniej na forum, zajmuje się raczej tylko "moderacją", masz coś ważnego? to zapraszam PW, czad
01 grudnia 2021WRB pisze: @DelicSajko ja po jednym dniu z mefkiem czuje się dobrze na drugi dzień
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
No właśnie nie przypominam sobie żadnych stanów depresyjnych ani nic ale chuj wie, wolę spytać.
@Stteetart
Stary, ja po 30h niespania nawet jakbym tylko kreskę zajebał to bym umierał później
Nie no, ja spokojny chłopak jestem xD gieta biorę tylko.
A teraz się okazało, że impreza nieograniczona czasowo, więc myślę że najpierw 2cb+N2O i po kilku godzinach mefedron, doustnie. Zrobię kapsułki po 100mg i będzie si.
No albo poleci z piątku na sobotę z dwójką znajomych ale wątpię. Wolę po 2cb jednak.
Btw. Ktoś wrzucał oral 4mmc i MDMA i potrafi określić dawkę czwórki na podobę 120mg MDMA? Wiek że to nie to samo ale mam nooba co go 120mdma robi motzno i nie chcę przesadzić.
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Podlaskie: Lekarz z zarzutami w śledztwie dotyczącym przestępstw narkotykowych
Zarzuty związane z wystawianiem recept na leki psychotropowe postawiła Prokuratura Rejonowa w Hajnówce (Podlaskie) 30-letniemu lekarzowi zatrzymanemu w Białymstoku. To część większego śledztwa dotyczącego przestępstw narkotykowych, w tym działalności internetowego sklepu oferującego narkotyki.
Marihuana wpływa na chorych odwrotnie niż na zdrowych. Jest nadzieja na nową terapię?
Używanie konopi indyjskich wiąże się z łagodniejszymi objawami choroby afektywnej dwubiegunowej (ChAD) – wynika z badań opublikowanych na łamach „Translational Psychiatry”. Okazuje się, że na osoby z ChAD konopie mogą wpływać odwrotnie niż na osoby zdrowe. Autorzy badań przestrzegają jednak przed wyciąganiem zbyt daleko idących wniosków (czyli na przykład przez zalecaniem chorym stosowania konopi). Mimo to w ich ocenie uzyskane wyniki powinny stanowić przyczynek do dalszych, zakrojonych na szerszą skalę, analiz.
Irvin Rosenfeld: Człowiek, który wypalił 120 000 jointów od rządu USA
Wyobraź sobie, że co 25 dni listonosz puka do Twoich drzwi i wręcza Ci przesyłkę od rządu federalnego. W środku nie ma jednak pism z urzędu skarbowego, lecz metalowa puszka przypominająca opakowanie od kawy. Po jej otwarciu widzisz 300 starannie skręconych jointów.