Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
tak, ja miałam. Zażyłam espumisan i delikatnie przeszło.
ale ogólnie ta substancja (wedle mojej opinii) to syf, nie oplaca sie tego brac,straszne problemy gastryczne, kosztem nijakiej fazy
Chcesz się stąd wyrwać to swoją szansę chwyć dzieciak
Tylko jak jak tu wszystkiego brak
Brak mieszkań brak pracy pieniędzy też brak
Jedynie zarobiona może być firma „krzak”
Faktem jest przed nieznanym strach
To co opisałeś to MDMA
Te substancje mogą dać tylko namiastkę tego czego oczekujesz.
Chcesz się stąd wyrwać to swoją szansę chwyć dzieciak
Tylko jak jak tu wszystkiego brak
Brak mieszkań brak pracy pieniędzy też brak
Jedynie zarobiona może być firma „krzak”
Faktem jest przed nieznanym strach
Psiajkowaty pisze:Co wam bardziej podpasowało, 3/4cmc czy mdai? Od razu mówię, że nie chce mi się zbytnio mixować, a chcę czuć dużą euforie, empatie i to pluszowe coś. Stymulacja opcjonalna. Może być, może jej nie być.
powiem ci poezja :)
ewentualnie MDAI 250mg rozpuszczone w wodzie i po 20-30min jak ci sie załaduje MDAI jebnij 150 sniff 3-CMC tez ładna pizda
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Po zjedzeniu tego grzyba zaczniesz widzieć „malutkich ludzi”. A nawet nie zawiera psychodelików
Wyobraź sobie, że po zjedzeniu dziko rosnącego grzyba nagle zaczynasz dostrzegać wokół siebie… miniaturowe postaci. To jednak nie wina znanych substancji psychodelicznych – przypadek Lanmaoa asiatica całkowicie przeczy chemicznej logice.
Psylocybina i medytacja w jednym badaniu klinicznym
USC uruchamia pierwszy w swojej historii kliniczny eksperyment z psylocybiną. Badanie finansowane przez agencję ARPA-H sprawdzi, czy ośmiotygodniowy trening uważności wzmacnia efekty terapii psylocybinowej u zdrowych dorosłych – i co to może oznaczać dla przyszłości psychiatrii.
Operacja „Kryształ”
Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.