Pochodne kwasu lizergowego, jak na przykład LSD, czy LSA.
Więcej informacji: Lizergamidy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 186 / 34 / 0
Pomoże ktoś w temacie - czym z apteki bez recepty mogę wygasić LSD? albo zmniejszyć efekty jeśli by mi za mocno wjechało? Jakieś pomysły?
  • 3015 / 643 / 0
Po co zadajesz dokladnie to samo pytanie w dwóch różnych wątkach? takie coś zaśmieca forum.
"Kocham Was Bardzo" — Marek Kotański
https://www.youtube.com/watch?v=jl9_mWvCmi
  • 151 / 8 / 0
Dokładnie zaśmieca forum, nie odpowiadać na pytanie tutaj, i w tym drugim temacie.
  • 1056 / 153 / 0
Bez recepty można tylko zapić fazę.
  • 1053 / 92 / 0
Wizualizacje mogą być cały czas, nie potrzeba do tego środka. Cała ta atmosfera sajko mogłaby trwać, ale jak narazie zawsze ląduję na 4 łapy.
  • 269 / 5 / 0
jadł już ktoś te mayancalendary ? szukam kogoś kto faktycznie oszamał całego 270ug i może to potwierdzić :D
  • 516 / 111 / 7
@5zł
Ja jadłem i tak ma co najmniej 270 potężny karton
  • 115 / 12 / 0
A tak się przymierzałem do niego ale miałem wątpliwości czy napewno takimmocny ,ale jak potwierdzone to chyba się skusze też :)
  • 920 / 164 / 0
Tez jadlem maycalendary i potwierdzam jest to mocny karton. Na moje oko ma okolo 200ug ale niewykluczone ze jest blisko deklarowanego 270...
  • 1455 / 598 / 0
Przypominam tylko , ze kazdy moze kupic blotterart i nalozyc tam ile mu sie podoba ...
Zachowujecie sie jak ci pixiarze co szukaja purpuromodrych batmanow w tesli ktore brali przy pelni ksiezyca przed tylnym wejsciem do klubu od dila w czerwonej czapce niewymawiajacego "R" w 2008 :korposzczur:
Życie jest zdrojem rozkoszy; ale tam, gdzie pije zeń motłoch, zatrute są wszystkie studnie.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD

W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.

Naukowcy ostrzegają: „pożycza energię” kosztem nocnej regeneracji i napędza błędne koło

Kofeina wpływa na jakość nocnego wypoczynku i może skracać sen lub utrudniać zasypianie - wynika z badań. Jednak nawet przy pozornie prawidłowej długości snu może zmniejszać aktywność wolnofalową i przesuwać obraz EEG w stronę bardziej czuwającego mózgu – oceniła ekspert prof. Donata Kurpas.

Psylocybina i medytacja w jednym badaniu klinicznym

USC uruchamia pierwszy w swojej historii kliniczny eksperyment z psylocybiną. Badanie finansowane przez agencję ARPA-H sprawdzi, czy ośmiotygodniowy trening uważności wzmacnia efekty terapii psylocybinowej u zdrowych dorosłych – i co to może oznaczać dla przyszłości psychiatrii.