Pochodne kwasu lizergowego, jak na przykład LSD, czy LSA.
Więcej informacji: Lizergamidy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 184 / 34 / 0
Pomoże ktoś w temacie - czym z apteki bez recepty mogę wygasić LSD? albo zmniejszyć efekty jeśli by mi za mocno wjechało? Jakieś pomysły?
  • 2879 / 622 / 0
Po co zadajesz dokladnie to samo pytanie w dwóch różnych wątkach? takie coś zaśmieca forum.
KONTAKT PW + PRIVNOTE.COM
  • 151 / 8 / 0
Dokładnie zaśmieca forum, nie odpowiadać na pytanie tutaj, i w tym drugim temacie.
  • 1042 / 150 / 0
Bez recepty można tylko zapić fazę.
  • 1003 / 86 / 0
Wizualizacje mogą być cały czas, nie potrzeba do tego środka. Cała ta atmosfera sajko mogłaby trwać, ale jak narazie zawsze ląduję na 4 łapy.
  • 269 / 5 / 0
jadł już ktoś te mayancalendary ? szukam kogoś kto faktycznie oszamał całego 270ug i może to potwierdzić :D
  • 515 / 110 / 7
@5zł
Ja jadłem i tak ma co najmniej 270 potężny karton
  • 115 / 12 / 0
A tak się przymierzałem do niego ale miałem wątpliwości czy napewno takimmocny ,ale jak potwierdzone to chyba się skusze też :)
  • 920 / 163 / 0
Tez jadlem maycalendary i potwierdzam jest to mocny karton. Na moje oko ma okolo 200ug ale niewykluczone ze jest blisko deklarowanego 270...
  • 1455 / 596 / 0
Przypominam tylko , ze kazdy moze kupic blotterart i nalozyc tam ile mu sie podoba ...
Zachowujecie sie jak ci pixiarze co szukaja purpuromodrych batmanow w tesli ktore brali przy pelni ksiezyca przed tylnym wejsciem do klubu od dila w czerwonej czapce niewymawiajacego "R" w 2008 :korposzczur:
Życie jest zdrojem rozkoszy; ale tam, gdzie pije zeń motłoch, zatrute są wszystkie studnie.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Był tak pochłonięty segregacją narkotyków, że nie zauważył policjantów

Stołeczni policjanci zatrzymali dwóch mężczyzn, przy których znaleźli znaczne ilości narkotyków. Były to: heroina, kokaina, mefedron, amfetamina oraz marihuana.

Depenalizacja 3 gramów marihuany i rynek regulowany. Treść Dezyderatu nr 176

20 listopada 2025 roku Komisja do Spraw Petycji uchwaliła Dezyderat nr 176, skierowany do Prezesa Rady Ministrów. Dokument, oparty na petycji obywatelskiej, wzywa rząd do przeprowadzenia systemowej analizy depenalizacji posiadania do 3 gramów marihuany na własny użytek. W treści pisma pojawia się również pytanie o możliwość utworzenia rynku regulowanego. Do dnia 7 stycznia 2026 roku Kancelaria Premiera nie opublikowała odpowiedzi.

Podziemie narkotykowe w więzieniu, skorumpowani strażnicy. Prokuratura oskarża

Prokuratura skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko ośmiu osobom w związku ze zorganizowaniem w Zakładzie Karnym w Nowym Wiśniczu (Małopolska) narkotykowego podziemia. W odrębnym postępowaniu zarzuty ma kilkoro strażników więziennych. Śledztwo przeciwko funkcjonariuszom jest w toku.