Więcej informacji: Grzyby w Narkopedii [H]yperreala
Nie, bo nie ma tam grzybni (najprawdopodobniej). A geny łysiczek nie wezmą się z powietrza.
Chociaż mam znajomego, któremu się ładuję jakieś 15 min każda ilość niezależnie czy je na pusty czy pełny żołądek.
Jest tutaj temat o cenach grzybków, te wahają się dość mocno 15-30 zł za gram. Więc dużo bardziej opłaca się je wyhodować albo zebrać, w końcu mamy teraz sezon.
Jeśli chodzi o przygotowanie to zależy od dawki,
-2g to standardowa dawka na pierwszy raz, mniej nie polecam
-przy 3g masz już dość mocne wizuale,
-5g i więcej to już dawka terapeutyczna, Ego Death i te sprawy
Proponuję zjeść je samemu w ciemnym pokoju, potem lecisz pod kołdrę i czilujesz czekając na start rakiety.
Podziel się posiłkiem, chamie
22 września 2021Iacobus pisze: Proponuję zjeść je samemu w ciemnym pokoju, potem lecisz pod kołdrę i czilujesz czekając na start rakiety.
22 września 2021Patrzyczor pisze: mam pytanie do was. Ile stoi teraz gram suszonych? a drugie pytanie to czy macie jakieś rady jak się przygotować na pierwszą próbę?
Co do badtripów po grzybach to miałem miałem je tylko tylko kilka razy przy początkowym działaniu mikrodawek, serio. Jak tylko wchodziły to przez ok. godzinę miałem uczucie powtornego bodyloadu, zimne poty, dreszcze jak przy grypie, co chwila zawiechy jak przy jakimś porażeniu mózgowym i uczucie "utraty własnego umysłu" jakbym był pozbawiony własnej duszy, totalna depersonalizacja, nie mówiąc już o tym że penis boleśnie kurczył mi się jak przy wchodzeniu do zimnej wody xD
Co ciekawe większe dawki zawsze wywołują u mnie niemal orgazmiczną euforię i stan w którym wydaje mi się że mogę wszystko. Podobnie mam z sajkodelikami mocniejszego kalibru np. moja ukochana changa.
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Żołnierz brygady pancernej handlował narkotykami na dużą skalę
Starszy kapral 1. Warszawskiej Brygady Pancernej został zatrzymany w podwarszawskich Markach za handel dużymi ilościami narkotyków, głownie marihuaną i pochodnymi mefedronu. W tym samym czasie w Końskich wpadł jego wspólnik. Żandarmi i policjanci przeszukali trzynaście lokali i samochodów na terenie kraju, w których miały znajdować się narkotyki.
Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki
Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.
Rekordowa liczba zgonów po narkotykach w Berlinie. Nie żyje około 300 osób
Zażywanie narkotyków doprowadziło w ubiegłym roku w Berlinie do śmierci około 300 osób; to najwyższa odnotowana dotąd liczba - podała we wtorek agencja dpa, powołując się na dane Visty, berlińskiej organizacji zajmującej się pomocą uzależnionym.