Dyskusja na temat grzybów halucynogennych, m.in. łysiczki lancetowatej i muchomora czerwonego.
Więcej informacji: Grzyby w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 151 / 67 / 0
@Anhedonik
Nie, bo nie ma tam grzybni (najprawdopodobniej). A geny łysiczek nie wezmą się z powietrza.
Uwaga! Użytkownik Iacobus nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 9 / 3 / 0
Siema zjadłem cała paczkę trufli i 10minut później ja wyrzygalem, nie mailem na to wpływu, będzie normalna faza jak po truflach, jakaś spłycona czy wogole?
  • 1195 / 223 / 32
Za szybko zwróciłeś. Raczej nic nie będzie.

Chociaż mam znajomego, któremu się ładuję jakieś 15 min każda ilość niezależnie czy je na pusty czy pełny żołądek.
Kto pisze, ten pamięta! Pisząc dla NeuroGroove.info nie tylko nie zapomnisz swoich doświadczeń z substancjami odmieniającymi świadomość, ale również powierzysz je pamięci tysięcy czytelników. Wiesz, co to oznacza? Pisz!
  • 11 / 2 / 0
mam pytanie do was. Ile stoi teraz gram suszonych? a drugie pytanie to czy macie jakieś rady jak się przygotować na pierwszą próbę?
  • 151 / 67 / 0
@Patrzyczor
Jest tutaj temat o cenach grzybków, te wahają się dość mocno 15-30 zł za gram. Więc dużo bardziej opłaca się je wyhodować albo zebrać, w końcu mamy teraz sezon.

Jeśli chodzi o przygotowanie to zależy od dawki,
-2g to standardowa dawka na pierwszy raz, mniej nie polecam
-przy 3g masz już dość mocne wizuale,
-5g i więcej to już dawka terapeutyczna, Ego Death i te sprawy

Proponuję zjeść je samemu w ciemnym pokoju, potem lecisz pod kołdrę i czilujesz czekając na start rakiety.
Ostatnio zmieniony 22 września 2021 przez Iacobus, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik Iacobus nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3276 / 933 / 5
Ja raczej proponuję zjeść kiedy bardziej pasuje, z tripsitterem, w bezpieczny miejscu. Solówka w ciemnym pokoju to dla nooba może być za dużo.
https://url-shortener.me/GW4U
Podziel się posiłkiem, chamie
  • 2538 / 215 / 0
Dokładnie lepiej za mało niż za dużo. Przy łysiczkach lubi występować ,,uczucie pozostawienia samemu sobie i świadomość, że nikt w żaden sposób nie może pomóc"...można się poryć. grzybki zdecydowanie cięższe niż 4ho MiPT, 4ho met, 1cp LSD.
  • 516 / 111 / 7
@up a ja mam całkiem inne doświadczenia. U mnie grzyby były zawsze dużo mniej schizowe niż LSD, mocne odmiany mj czy nawet ten homet. Nawet 4.84g było mniej badtripogenne niż 150ug kwasa. Nigdy nie miałem badtripa po grzybach tylko może jakiś tam krótkotrwały niepokój. Brałem tylko cubensisy ale chemicznie to prawie to samo co łysice. Jakoś za tydzień robię tripa na 4g b+ %-D :grzybki:
  • 8 / 9 / 0
22 września 2021Iacobus pisze:
Proponuję zjeść je samemu w ciemnym pokoju, potem lecisz pod kołdrę i czilujesz czekając na start rakiety.
Osobiście na pierwszy raz nie polecałbym jedzenia w ciemności. Raczej przyciemnione światła, półmrok, jakieś świeczki i muzyka, która pozytywnie nakierowuje tripa i do której umysł się dostraja wyświetlając wizuale. Polecam ambient z gatunku space ambient i psybient, ale też gatunki takie jak psychill i folktronica (przykładowo post3572150.html#p3572150), generalnie z fajnymi ambientowymi plamami, oddychającymi teksturami i transowym pulsem, bez ciężkiej perkusji i szybkiego tempa, tak że psytrance nie jest wskazany. Dlaczego nie w ciemnym i w ciszy? Bo faza na peaku jest bardzo intensywna na zasadzie no-input, czyli umysł karmi się sobą samym, jest to bardziej przytłaczające i ostre. Moim zdaniem dobrze jest przeżyć parę tripów z muzyką, z jakimś lekkim światłem i możliwością wstania i pochodzenia sobie, a dopiero potem oddanie się wyłącznie grzybowi. Na pierwszy raz to za duży hardkor może być. Co do ilości na pierwszy raz, to 2-2,5g suchych cubensisów (łysiczek odpowiednio mniej) na 70kg wagi jest ok.
22 września 2021Patrzyczor pisze:
mam pytanie do was. Ile stoi teraz gram suszonych? a drugie pytanie to czy macie jakieś rady jak się przygotować na pierwszą próbę?
Jak hodujesz samemu z kita to przy udanych plonach spokojnie mniej niż 10 zł, wliczając koszty suszenia.
Ostatnio zmieniony 22 września 2021 przez gfreeman, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 151 / 67 / 0
Myślę że rozsądna ilość grzybów będzie dla chłopa do ogarnięcia, nawet solo.

Co do badtripów po grzybach to miałem miałem je tylko tylko kilka razy przy początkowym działaniu mikrodawek, serio. Jak tylko wchodziły to przez ok. godzinę miałem uczucie powtornego bodyloadu, zimne poty, dreszcze jak przy grypie, co chwila zawiechy jak przy jakimś porażeniu mózgowym i uczucie "utraty własnego umysłu" jakbym był pozbawiony własnej duszy, totalna depersonalizacja, nie mówiąc już o tym że penis boleśnie kurczył mi się jak przy wchodzeniu do zimnej wody xD

Co ciekawe większe dawki zawsze wywołują u mnie niemal orgazmiczną euforię i stan w którym wydaje mi się że mogę wszystko. Podobnie mam z sajkodelikami mocniejszego kalibru np. moja ukochana changa.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Żołnierz brygady pancernej handlował narkotykami na dużą skalę

Starszy kapral 1. Warszawskiej Brygady Pancernej został zatrzymany w podwarszawskich Markach za handel dużymi ilościami narkotyków, głownie marihuaną i pochodnymi mefedronu. W tym samym czasie w Końskich wpadł jego wspólnik. Żandarmi i policjanci przeszukali trzynaście lokali i samochodów na terenie kraju, w których miały znajdować się narkotyki.

Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki

Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.

Rekordowa liczba zgonów po narkotykach w Berlinie. Nie żyje około 300 osób

Zażywanie narkotyków doprowadziło w ubiegłym roku w Berlinie do śmierci około 300 osób; to najwyższa odnotowana dotąd liczba - podała we wtorek agencja dpa, powołując się na dane Visty, berlińskiej organizacji zajmującej się pomocą uzależnionym.