Pochodne kwasu lizergowego, jak na przykład LSD, czy LSA.
Więcej informacji: Lizergamidy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 3 / / 0
Witam pół roku temu brałem sam 150ug i była to przyjemna i niesprawiająca problemów podróż. Czy teraz mogę uderzać w 300ug? Również zamierzam brać sam a S&S jest u mnie dobry.
  • 3265 / 927 / 5
Ja bym uderzył w 200μg, 300 nie da się nawet porównać do 150.
https://url-shortener.me/GW4U
Podziel się posiłkiem, chamie
  • 3 / / 0
Mam tabletki 1p LSD 150ug to jedną podzielę na pół czyli wezmę 225ug. Dzisiaj wybieram się do magicznej krainy 😎
  • 125 / 22 / 0
Zarzuciłem dzisiaj fakturę, babę na rowerze 300 ug,

Na peaku, trwało to z 5 sekund:

Pierwszy raz się ocknąłem na statku - UFO to pierwsze co pomyślałem wtedy.
Postacie wyłoniły mi się z obrazu, na który patrzyłem. Stałem i coś robiłem, zapatrzyłem się i ujrzałem sylwetkę kosmity dosłownie kontury i kiedy uświadomiłem, sobie co widzę, spojrzałem, że oni są wszędzie i mnie widzą.

Już się zesrałem, że utknąłem i poczułem, że wchodzi bad trip, ale jakoś się z tego szybko otrząsnąłem.

Pierwszy raz przeżyłem coś takiego z tą substancją.
what are we to do with an elf ?
  • 1455 / 598 / 0
Z obrazow na ktore polecam sie gapic to wlasnie ten - Ogrod Rozkoszy Ziemskich (Hieronim Bosch)
Jest trippy nawet na trzezwo a po kwazarze to juz w ogole i jeszcze ta ilosc detali jest niesamowita .
Macie jakies swoje faworyty ?
Lubie tez ogladac jak rosna grzyby :grzybki:
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Życie jest zdrojem rozkoszy; ale tam, gdzie pije zeń motłoch, zatrute są wszystkie studnie.
  • 1195 / 223 / 32
A ja lubię patrzeć co się dzieje pod powiekami :P
Kto pisze, ten pamięta! Pisząc dla NeuroGroove.info nie tylko nie zapomnisz swoich doświadczeń z substancjami odmieniającymi świadomość, ale również powierzysz je pamięci tysięcy czytelników. Wiesz, co to oznacza? Pisz!
  • 5 / / 0
75 ug to dobra ilość na pierwszy raz?
Uwaga! Użytkownik kuba172 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 684 / 154 / 1
@kuba172

Tak, chociaż lepiej wziąć bliżej 100-120 moim zdaniem. Lepiej mieć dobre pierwsze wrażenie z :lsd:
  • 1055 / 153 / 0
05 czerwca 2021kuba172 pisze:
75 ug to dobra ilość na pierwszy raz?
Słabo będzie choć efekt również zależy od wieku, używania innych substancji i masy ciała oraz zażywanych leków..
  • 27 / 1 / 0
Zastanawia mnie jedna rzecz. Czy jest tu ktoś kto po dawkach około 60ug czuł strasznie specyficzne uczucie "zmiękczenia" serca i takiej głębokiej miłości do wszystkich? Dodam tylko że to uczucie występuje u mnie regularnie przy tej dawce, przy dawkach ok. 200ug nie mam tego wrażenia. (kwas jest z pewnego źródła)
ODPOWIEDZ
Newsy
Marihuana po reklasyfikacji: wciąż daleka droga do federalnej legalizacji w USA

Administracja Donald Trump ogłosiła wykreślenie marihuany z najbardziej restrykcyjnej kategorii federalnych substancji kontrolowanych. To ważna decyzja dla branży i inwestorów. Nie oznacza jednak, że Stany Zjednoczone zalegalizowały marihuanę rekreacyjną na poziomie federalnym. Do tego droga pozostaje długa i politycznie trudna. Po reklasyfikacji, zgodnie z zasadą „kupuj plotki, sprzedawaj fakty”, akcje firm z branży najpierw silnie wzrosły, a potem mocno spadły.

KAS wykryła 50 kg marihuany w przesyłkach z odzieżą

Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej z Mazowieckiego Urzędu Celno-Skarbowego w Warszawie skontrolowali przesyłki znajdujące się w jednej z firm spedycyjnych w Pruszkowie. W ośmiu paczkach wykryli narkotyki.

Psychologia w codziennym życiu: psychodeliczny zwrot

Kiedy Donald Trump podpisał rozporządzenie wykonawcze w sprawie substancji psychodelicznych, internet eksplodował szybciej niż jakakolwiek konferencja prasowa. Nagłówki w mediach społecznościowych migały o „legalizacji narkotyków”, „rewolucji psychodelicznej” i „końcu tradycyjnej psychiatrii”. W rzeczywistości, jak podkreślały NPR (npr.org) i PBS, dokument nie legalizuje żadnej substancji. Przyspiesza on natomiast procesy badawcze, skraca ścieżki regulacyjne FDA i toruje drogę do szerszego stosowania rozszerzonego dostępu w przypadkach poważnych chorób psychicznych, gdzie inne metody zawiodły. Jednak w dobie natychmiastowych emocji to nie fakty, a pierwsze wrażenia decydują o reakcji ludzi.