Pochodne kwasu lizergowego, jak na przykład LSD, czy LSA.
Więcej informacji: Lizergamidy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 3 / / 0
Witam pół roku temu brałem sam 150ug i była to przyjemna i niesprawiająca problemów podróż. Czy teraz mogę uderzać w 300ug? Również zamierzam brać sam a S&S jest u mnie dobry.
  • 3216 / 909 / 5
Ja bym uderzył w 200μg, 300 nie da się nawet porównać do 150.
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=69736&hilit=Chef&start=170
Podziel się posiłkiem
  • 3 / / 0
Mam tabletki 1p LSD 150ug to jedną podzielę na pół czyli wezmę 225ug. Dzisiaj wybieram się do magicznej krainy 😎
  • 125 / 22 / 0
Zarzuciłem dzisiaj fakturę, babę na rowerze 300 ug,

Na peaku, trwało to z 5 sekund:

Pierwszy raz się ocknąłem na statku - UFO to pierwsze co pomyślałem wtedy.
Postacie wyłoniły mi się z obrazu, na który patrzyłem. Stałem i coś robiłem, zapatrzyłem się i ujrzałem sylwetkę kosmity dosłownie kontury i kiedy uświadomiłem, sobie co widzę, spojrzałem, że oni są wszędzie i mnie widzą.

Już się zesrałem, że utknąłem i poczułem, że wchodzi bad trip, ale jakoś się z tego szybko otrząsnąłem.

Pierwszy raz przeżyłem coś takiego z tą substancją.
what are we to do with an elf ?
  • 1455 / 596 / 0
Z obrazow na ktore polecam sie gapic to wlasnie ten - Ogrod Rozkoszy Ziemskich (Hieronim Bosch)
Jest trippy nawet na trzezwo a po kwazarze to juz w ogole i jeszcze ta ilosc detali jest niesamowita .
Macie jakies swoje faworyty ?
Lubie tez ogladac jak rosna grzyby :grzybki:
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Życie jest zdrojem rozkoszy; ale tam, gdzie pije zeń motłoch, zatrute są wszystkie studnie.
  • 1195 / 223 / 32
A ja lubię patrzeć co się dzieje pod powiekami :P
Kto pisze, ten pamięta! Pisząc dla NeuroGroove.info nie tylko nie zapomnisz swoich doświadczeń z substancjami odmieniającymi świadomość, ale również powierzysz je pamięci tysięcy czytelników. Wiesz, co to oznacza? Pisz!
  • 5 / / 0
75 ug to dobra ilość na pierwszy raz?
Uwaga! Użytkownik kuba172 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 684 / 154 / 1
@kuba172

Tak, chociaż lepiej wziąć bliżej 100-120 moim zdaniem. Lepiej mieć dobre pierwsze wrażenie z :lsd:
  • 1042 / 150 / 0
05 czerwca 2021kuba172 pisze:
75 ug to dobra ilość na pierwszy raz?
Słabo będzie choć efekt również zależy od wieku, używania innych substancji i masy ciała oraz zażywanych leków..
  • 27 / 1 / 0
Zastanawia mnie jedna rzecz. Czy jest tu ktoś kto po dawkach około 60ug czuł strasznie specyficzne uczucie "zmiękczenia" serca i takiej głębokiej miłości do wszystkich? Dodam tylko że to uczucie występuje u mnie regularnie przy tej dawce, przy dawkach ok. 200ug nie mam tego wrażenia. (kwas jest z pewnego źródła)
ODPOWIEDZ
Newsy
Psychodeliki i zdrowie psychiczne: Nieuregulowani 'szamani' z Kapsztadu

Choć substancje psychodeliczne są w Republice Południowej Afryki nielegalne, wielu samozwańczych uzdrowicieli i szamanów z Kapsztadu otwarcie reklamuje ich stosowanie w swoich terapiach.

Gdańsk: Chciał sprzedać policjantom narkotyki w promocyjnej cenie

- Czego potrzebujecie? - usłyszeli policjanci w cywilu od 38-latka na jednym z gdańskich parkingów. A potem padła oferta zakupu w promocyjnej cenie marihuany i amfetaminy.

Wino z kokainą stało się przebojem. Papież pisał encykliki, sącząc Vin Mariani

Pod koniec XIX w. kokaina była uznawana za cudowny lek na wszystko. Była też składnikiem Vin Mariani, czyli ulubionego napoju papieża Leona XIII. Ojciec Święty tak je sobie upodobał, że wystąpił w jego reklamie, a twórcę receptury, Angelo Marianiego, odznaczył medalem. Nie był zresztą jedynym sławnym entuzjastą tego wina.