07 sierpnia 2020WizjaPoryta pisze: kodeinę biorę od ponad roku, kiedyś na początku zabawy brałem czasami 225mg, czasami 300 i zawsze czułem się dobrze, a teraz od jakiegoś pół roku mam problemy z oddychaniem po wzięciu nawet 150mg (jest to moja najczęstsza dawka). Oddycham wolno, nierówno, czuje jakby taką ciężkość na gardle, wszystko ustępuje po paru godzinach ale zawsze wraca z kolejną dawką. Pomijając badania na które zamierzam iść mogę jeszcze jakoś na to zaradzić? Jakieś leki mogą w tym pomóc? dimenhydrynat raczej średnio bo wyrzutów histaminy nie mam po kodzie
08 sierpnia 2020EvilDead pisze: Czym może być spowodowane wymiotowanie każdym napojem (piwo, woda mineralna, soki) po kodeinie ? Zazwyczaj dzieje się to tylko raz, to znaczy zarzucam kode a po jakiejś godzince jak już tak lekko suszy to pije to co akurat mam ręką i za każdym razem ten jeden raz po napiciu się wymiotuję, potem mogę już normalnie pić cokolwiek chce i w jakich ilościach chce. Może to mieć związek z sulfo czy coś ?
Kolejna kwestia to może być też nastawienie psychiczne - skoro działo się to już X razy, to jesteś przeświadczony, że kolejnym razem również nastąpią wymioty - przez co wyrabiasz w sobie nawyk.
09 sierpnia 2020JaTy1234 pisze: Da sie wyekstrahowac kode z thico do pokruszonych tabletek thico dodajemy pake pokruszonych z Antidolu i powinno nam w jakims stopniu scieknac tez z thico.
09 sierpnia 2020anonimowy18 pisze:Nie da się, nie wprowadzaj nikogo w błąd09 sierpnia 2020JaTy1234 pisze: Da sie wyekstrahowac kode z thico do pokruszonych tabletek thico dodajemy pake pokruszonych z Antidolu i powinno nam w jakims stopniu scieknac tez z thico.
Wystarczyło 2-3 buszki z lufki.
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
Nie, to raczej nie psychika bo ogólnie to wygląda tak że jak zarzucę kode to po jakimś tam czasie jak chce się napić, to nie ważne co to jest czy woda, czy sok, czy piwo to po kilku łykach mam tak że brzuch zaczyna się bardzo wzdymać i boleć, wtedy zazwyczaj zaczyna mnie ciągnąć na wymioty. Ogólnie najgorzej jest jak pije gazowane napoje, ale niegazowane też tak mi ten brzuch wzdymają więc nie wiem za bardzo o co chodzi
Ja, jeszcze pokażę im swoją lepszą wersję
Niech no wezmę coś - szczęście ląduje w przełyku
Dragi to lekarstwa, tylko w innym języku"
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Oświęcim. Zasnął na ławce miał przy sobie torbę narkotyków
Policjanci z Ogniwa Patrolowo-Interwencyjnego oświęcimskiej komendy Policji podczas patrolu zatrzymali 18-letniego obywatela Ukrainy. Nastolatek posiadał przy sobie torbę z kilkoma rodzajami narkotyków. Jest podejrzewany o posiadanie znacznych ilości środków odurzających.
Rok po częściowej legalizacji w Niemczech: młodzież nie sięga po marihuanę częściej
Federalny Instytut Zdrowia Publicznego przebadał ponad 7 tysięcy Niemców w wieku 12–25 lat rok po wejściu w życie ustawy konopnej. Wśród nastolatek, nastolatków i młodych kobiet nic się nie zmieniło. Jedyny istotny wzrost odnotowano u młodych mężczyzn — ale ten trend trwa nieprzerwanie od 2008 roku, czyli od szesnastu lat przed legalizacją.
Żołnierz brygady pancernej handlował narkotykami na dużą skalę
Starszy kapral 1. Warszawskiej Brygady Pancernej został zatrzymany w podwarszawskich Markach za handel dużymi ilościami narkotyków, głownie marihuaną i pochodnymi mefedronu. W tym samym czasie w Końskich wpadł jego wspólnik. Żandarmi i policjanci przeszukali trzynaście lokali i samochodów na terenie kraju, w których miały znajdować się narkotyki.