A więc tak jezeli chodzi o jakąkolwiek substancje co wpływa na mózg to jeżeli nie chcesz żeby coś mu się stało to nigdy tym ludziom nie wkręcaj jakiś głupot (rzeczy typu braum są neutralne, bo nic nie zmienia, ale inne zjebane rzeczy, które mogą na niego mieć wpływ w 100% odpuszczaj, bo możesz mu rozjebać psyche no joke) To było zbadane MDMA? Nie słyszałem żeby tak szybko emka wchodziła nawet w krysztale (jesteś pewny, że miałeś po 5 min od razu jebnięcie maxem czy może zaburzyło Ci coś odczuwanie czasu?) W moim przypadku mieszanie emki z alkoholem zawsze kończyło się tak samo, utrata pamięci, nadmierna empatia do otoczenia (nadmierna względem emki nawet), nie zalecam z niczym mieszać emki, bo takie mogą być efekty, a przynajmniej dla mnie to nic przyjemnego. Jak się czuł na następny dzień? Typowy zjebany mood jak po emce czy jak to wyglądało? Ogólnie nie waliłem nigdy dużych dawek MDMA, bo to bardzo niebezpieczne więc nie wiem jak wygląda to na moim przykładzie, ale też rzadko się spotyka, że ktoś ma halucynacje po emce, więc nie wiem co tam zarzuciliście, ale moim zdaniem to nie była czysta emka. A co do telefonu lekarza to XD
Nie badaliśmy tego akcja pełen spontan. Co do wejścia generalnie moja teoria jest taka ze gdy brałem pierwsza dawkę to rozpuscilem to w małej ilości wody i zanim to połknąłem płyn rozszedł mi się po całej jamie ustnej i możliwe ze przez nerwy w dziąsłach się to wchłonęło przez co takie szybkie wejście i wejście było jak po normalnych pigułach z tym ze nawet mniej przytłaczające ale mimo to z tylu głowy czułem ze jeszcze 10 minut i bania już będzie mocna. Co do halucynacji możliwe ze trawa to spowodowała ? Bo pamietam ze 2 bonga w miedzyczasie sobie przypalilem a dorzutke zrobiłem po nich. Co do kolegi na drugi dzień typowy emkowy zjazd tyle ze z siła x4 bo w szoku był co się z nim stało. Natomiast co do wkręt były tylko 2 zarzucone przez znajomego z tych wymienionych. Najciekawsze i najbardziej przerażajace mimo wszystko były te jego oczy których nie było mimo ze miał otwarte XD
niebezpieczne jest polaczenie obu naraz w zbyt duzych dawkach
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni
Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.
Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty
>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.
Medyczna marihuana a autyzm — 18 miesięcy obserwacji 130 pacjentów
Brytyjscy badacze prześledzili losy 130 dorosłych osób w spektrum autyzmu leczonych produktami z konopi przez półtora roku. To najdłuższa obserwacja tego typu na świecie. Poprawa w zakresie lęku, snu i jakości życia była wyraźna po miesiącu — i systematycznie topniała przez kolejne siedemnaście. W tym samym czasie mediana dawki THC wzrosła z 20 do 192 mg dziennie.