ODPOWIEDZ
  • 12 / / 0
Czesc jakieś 3 tygodnie temu przy zamulaniu z ziomkami jeden z nich którego tamtego dnia wystawiła kolezanka i był już trochę podpity stwierdził ze jakos by się porobił i zamówił 1,5g emy w krysztale. Ja wypiłem tak na oko 150mg i o dziwo gdzie na pixe trzeba czekać około tych 30-40 min to zaczęło wchodzić z potężna mocą po około 5 minutach. Ziomeczek stwierdził ze będzie wciągać bo ma chore nerki. I od jego pierwszej kreski (dość dużej) zaczęły się z nim pewne problemy gdyż dostał jakby demencji?XD co do niego się mówiło to po minucie o tym zapominał. Poszliśmy do niego do domu gdzie zjawiły się kolejne osoby i zrobiła się domówka jeszcze 2 osoby się poczęstowaly mniej więcej po 200 i mieli również ostro ja dorzuciłem kolejne 150 i po jakimś czasie zacząłem mieć halucynacje np jak patrzyłem na telefon widziałem 3 swoje dłonie i 3 telefony na raz XD ale co się zaczęło dziać po następnej dorzutce (byla większa od pierwszej dawki) tamtego ziomka od demencji zerwało wszystkich z nóg. Generalnie można mu było wkręcić doslowanie wszystko jeden mówi do niego ze Grzegorz braun przeszedł do pisu a ten mówi „No kurwa tego to się po nim nie spodziewałem” albo ze Duda przeszedł do PO to ten „ja wiedziałem ze oni wszyscy tacy sami” XD i przy okazji co 15 minut się pytał czy idziemy do tej żabki mimo ze była już zamknięta od 3 godzin. Jakos koło godziny 2 stwierdził ze idzie spać po czym usiadł na chwile byłem odwrócony ale spojrzałem na niego i agent miał otwarte oczy tyle ze same białka a źrenice i tęczówki jakby wirowały mu gdzieś wokół górnej części oczodołu. Po tym się położył i jakby dostał rozdwojenia jaźni praktycznie do godziny 9 gadał z kimś kogo nie było jednocześnie jakby teleportując się między dwoma osobowościami (może to była moja wkręta bo byłem tak porobiony ze na każdego kto spojrzałem wlatywaly komuś okulary na głowę których nie było)gdy przechodził na jedna kładł się było widać same białka i gadał z kimś kogo nie było po czym po 10 minutach się budził z totalnie innym wyrazem twarzy nic nie mówiąc i z powrotem wracał do pierwszego trybu jednocześnie przez ten cały czas przewracając się po całym łóżku i drapiąc się po nodze gdy się ocknął po tym wszystkim jak się go spytałem czy był świadomy tego co robił powiedział ze nie wie co się stało ale ze dalej jest ujebany XD Najlepsze w tym wszystkim jest to ze tego samego dnia na 12 musiał jechać na pobieranie krwi gdzie dzień później lekarka do niego zadzwoniła oznajmiając ze dziwne ze się chłop w nocy nie swieci. Ziomek po tej swojej feralnej nocy generalnie dochodził do siebie psychicznie 3 dni i stwierdził ze już nigdy tego nie tknie :D. I pytanie czy da się to chociaż w minimalnym stopniu wytłumaczyć co mu się wtedy działo w głowie czy raczej filozofom się to nawet nie śniło ? Bo według mnie opcja nr2
  • 15 / 1 / 0
CUT - nie cytuj postów nad sobą - UV

A więc tak jezeli chodzi o jakąkolwiek substancje co wpływa na mózg to jeżeli nie chcesz żeby coś mu się stało to nigdy tym ludziom nie wkręcaj jakiś głupot (rzeczy typu braum są neutralne, bo nic nie zmienia, ale inne zjebane rzeczy, które mogą na niego mieć wpływ w 100% odpuszczaj, bo możesz mu rozjebać psyche no joke) To było zbadane MDMA? Nie słyszałem żeby tak szybko emka wchodziła nawet w krysztale (jesteś pewny, że miałeś po 5 min od razu jebnięcie maxem czy może zaburzyło Ci coś odczuwanie czasu?) W moim przypadku mieszanie emki z alkoholem zawsze kończyło się tak samo, utrata pamięci, nadmierna empatia do otoczenia (nadmierna względem emki nawet), nie zalecam z niczym mieszać emki, bo takie mogą być efekty, a przynajmniej dla mnie to nic przyjemnego. Jak się czuł na następny dzień? Typowy zjebany mood jak po emce czy jak to wyglądało? Ogólnie nie waliłem nigdy dużych dawek MDMA, bo to bardzo niebezpieczne więc nie wiem jak wygląda to na moim przykładzie, ale też rzadko się spotyka, że ktoś ma halucynacje po emce, więc nie wiem co tam zarzuciliście, ale moim zdaniem to nie była czysta emka. A co do telefonu lekarza to XD
  • 12 / / 0
CUT - nie cytuj postów nad sobą - UV

Nie badaliśmy tego akcja pełen spontan. Co do wejścia generalnie moja teoria jest taka ze gdy brałem pierwsza dawkę to rozpuscilem to w małej ilości wody i zanim to połknąłem płyn rozszedł mi się po całej jamie ustnej i możliwe ze przez nerwy w dziąsłach się to wchłonęło przez co takie szybkie wejście i wejście było jak po normalnych pigułach z tym ze nawet mniej przytłaczające ale mimo to z tylu głowy czułem ze jeszcze 10 minut i bania już będzie mocna. Co do halucynacji możliwe ze trawa to spowodowała ? Bo pamietam ze 2 bonga w miedzyczasie sobie przypalilem a dorzutke zrobiłem po nich. Co do kolegi na drugi dzień typowy emkowy zjazd tyle ze z siła x4 bo w szoku był co się z nim stało. Natomiast co do wkręt były tylko 2 zarzucone przez znajomego z tych wymienionych. Najciekawsze i najbardziej przerażajace mimo wszystko były te jego oczy których nie było mimo ze miał otwarte XD
  • 36 / 3 / 0
Czy można zajebać emke jak biore escitalopram?
  • 563 / 104 / 0
odradzam . jak bierze sie leki ,zwlaszcza ssri branie emki jest srednim pomyslem :)
  • 141 / 26 / 0
@Orbitron dobra wkreta nie jest zła :extasy: ale jak ogarniales cokolwiek to trzeba bylo ziomka zabrac na spacer zeby odetchnal swiezym powietrzem, poruszal sie troche bez smieszkujacych z niego znajomych... nawet jak miales grubo to widziales przeciez ze cos nie halo z kolega
Uwaga! Użytkownik MontBlanc9999 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 153 / 12 / 0
@Diux Ssri plus emka może się równać rozchwianiem parotygodniowym nawet. Nie mówiac już o tym, że jak się ma problemy to nie powinno się nic walic.
  • 8 / / 0
Mogę spokojnie zarzucać eme, jeśli wcześniej waliłam fete w ciągu +/- 2 tygodniowym?
  • 141 / 26 / 0
raczej spoko jesli czujesz sie dobrze po tygodniowym ciagu

niebezpieczne jest polaczenie obu naraz w zbyt duzych dawkach
Uwaga! Użytkownik MontBlanc9999 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 777 / 106 / 0
czy ktoś też tak ma jak ja, że po prostu nie lubi emy ile mg by nie zjadł? Moi znajomi zawsze sie mi dziwią jak już da sie mnie namowic na pol krazka. Uwazam ze serotoninowy wyrzut jest chujowy, rozleniwia to czlowieka jakos i nic sie nie chce tylko siedziec na piździe i zamulac bo jestem typem osoby, ze mnie raczej wgniata a raz nawet zasnalem zamiast speeda. Jednie na plus to ze sie lepiej muzyke odczuwa a poza tym to nienawidze tego sztucznego, chemicznego złudzenia milosci do kazdej osoby, rzygam tym a jak patrze na te wyćpane mordy gdzie mielą szczęka co 5s to az mi sie odechciewa towarzystswa kogokolwiek, ale moze jestem wyjatkiem ;p MDMA z pewnością zostawiam w 2020 daleko za sobą.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni

Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.

Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty

>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.

Medyczna marihuana a autyzm — 18 miesięcy obserwacji 130 pacjentów

Brytyjscy badacze prześledzili losy 130 dorosłych osób w spektrum autyzmu leczonych produktami z konopi przez półtora roku. To najdłuższa obserwacja tego typu na świecie. Poprawa w zakresie lęku, snu i jakości życia była wyraźna po miesiącu — i systematycznie topniała przez kolejne siedemnaście. W tym samym czasie mediana dawki THC wzrosła z 20 do 192 mg dziennie.