...czyli jak podejść do odstawienia i możliwie zminimalizować jego konsekwencje
ODPOWIEDZ
  • 2714 / 512 / 0
Pomoże.
Odpowiadając mi na łamach forum użyj proszę funkcji mention.

Nie świadczę pomocy w załatwianiu substancji psychoaktywnych (legalnych bądź nie). Proszę, aby do mnie nie pisać w tej sprawie!
  • 153 / 41 / 0
Zamiast cbd to już lepiej porządny ekstrakt waleriany zadziała lepiej, a się nie wykosztujesz.
  • 144 / 12 / 0
@nobuou3matsu
Zamówiłem sobie legitny 5% z allegro.Jednak przerwę wydłużam do minimum roku.Od kiedy jaram 2 razy na tydzień od Stycznia źle to na mnie działa i chwała za to bo gdybym był nadal w ciągu nie zauważył bym tego.
@tinoss
Chcę tego używać przez jakieś 2 tygodnie maksymalnie.Potem normalne przestawienie na normalny tryb życia.A przerwę wydłużam do roku minimum.
Uwaga! Użytkownik Nurkoz55 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 509 / 25 / 0
Na sen polecam ashwagandhe naprawdę fajnie działa i nie uzależnia
  • 980 / 83 / 0
Minął ponad tydzień abstynencji
Drugi weekend na czysto i wczoraj myślałem że mnie zmiecie z planszy, dziś też nie mam co robić
Od 2 lat mój weekend to najczęściej 4-5 x bongo od rana do nocy
  • 5 / / 0
Jak pierwszy raz jarałem (w Polsce) z kumplami tydzień z rzędu dzień po dniu. To się trochę przestraszyłem bo normalnie do pracy musiałem iść a w głowie miałem tylko żeby zapalić. Dla mnie zadziałała kontrola, w senie nikt u mnie w domu nie wie, że coś biorę, ale w domu ciągle ktoś siedział to przy nich nie paliłem, a potem to zacząłem mniejsze dawki i rzadziej brać. Teraz to ograniczam tylko do weekendów piątek, sobota przez resztę dni do następnego piątku przerwa i jest póki co git. Podsumowując dla mnie zadziałała kontrola i zmniejszenie dawek
  • 144 / 12 / 0
Mijają 3 doby od rzucenia tego ścierwa.Też mieliście że czuliscie się przez te 2-3 doby tak psychodelicznie? Strasznie długo się to utrzymuje we krwi masakra.Jutro dochodzi mi olejek cbd mam nadzieję że pomoże.
Uwaga! Użytkownik Nurkoz55 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 567 / 50 / 0
mam detox z przymusu trwa juz 10 dzien,dalej jeszcze miewam gorsze nastroje przez to,bo to kurestwo jest w organizmie tygodniami,chodz i tak czuje sie odmulony to lapia mnie doly,ale ciut rzadziej.Byla by to substancja idealna jakby tak np po 5dniach nie bylo kompletnie nic THC w organizmie tak kompletne 0 .
THC :liść:
  • 82 / 6 / 0
02 lutego 2020Nurkoz55 pisze:
Mijają 3 doby od rzucenia tego ścierwa.Też mieliście że czuliscie się przez te 2-3 doby tak psychodelicznie? Strasznie długo się to utrzymuje we krwi masakra.Jutro dochodzi mi olejek cbd mam nadzieję że pomoże.
Nie. Schodzi faza i koniec wyczuwalnosci THC. Chcialbym czuc je jeszcze przez 3 doby he-he.

U mnie detoks juz 3 doby (tylko). Zaczynam rozumiec, w jaki sposob ziolo otwiera droge do twardych. Bo po prostu czlowiek jak jej np nie ma, siega po inne zmieniacze swiadomosci.

Jestem zly na siebie bo wczoraj ojebalem ponad gram pregabaliny, przed wczoraj 900mg. Dzisiaj 2 piwka poszly. Ehh. Taki to "detox" wlasnie :świnia:
Uwaga! Użytkownik nobuou3matsu jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 567 / 50 / 0
^Raczej otwiera do twardych bo jest nielegalna i dill moze nie miec mj a miec fete i taki osobnik moze sie skusic lub jak mj nie klepie to inne zacznie brac mocniejsze rzeczy lub chociaz "raz sprobowac je".

Tez czasem siegam po inne zmieniacze ale to tylko alko nic wiecej,przy detoxie.Chec przez mj zostaje byle by sie chodz alko zajebac.
THC :liść:
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Ekspertka: nikotyna ma większy potencjał uzależnieniowy niż heroina

Nikotyna ma bardzo duży potencjał uzależnieniowy, jest on nawet większy niż w przypadku heroiny - powiedziała PAP prof. Dominika Dudek, psychiatra. Dodała, że jej używanie ma niekorzystne skutki zdrowotne. Wskazała też, że nikotyna działa silnie na układ nagrody powodując wydzielanie się dopaminy.

Setki kilogramów narkotyków w gaśnicach i kołach zapasowych. Osiem osób przed sądem

Prokurator Prokuratury Regionalnej w Gdańsku skierował do Sądu Okręgowego w Gdańsku akt oskarżenia przeciwko ośmiorgu osobom, oskarżonym o udział w zorganizowanej grupie przestępczej zajmującej się międzynarodowym obrotem marihuaną i kokainą oraz praniem pieniędzy. Aktem oskarżenia objęto siedmiu mężczyzn i jedną kobietę.

CBD znacznie obniża głód alkoholu – pierwsze badanie kliniczne ICONIC

Alkoholowy zespół uzależnienia (AUD) jest powszechny, a skutecznych leków wciąż brakuje. Kannabidiol (CBD) zapowiadał się na obiecującego kandydata w modelach zwierzęcych – niniejsze randomizowane badanie ICONIC dostarcza pierwszych dowodów klinicznych u ludzi z AUD.