Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 2372 / 315 / 0
kogo ? Mnie ? Mi nic nie ukradł
Bywam pod mailem hyperalien@yahoo.com
  • 995 / 104 / 0
To kogos innego w takim razie (kogos, kto mu ufal) - bez wiekszego znaczenia. Taka akcja zdecydowanie musi ulatwic samoboja.
Uwaga! Użytkownik siostrorelanium jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2897 / 615 / 10
20 maja 2019opioszmata pisze:
Nie rozumiem, jak wieloletni ćpun może przywalić złoty strzał ?
To się naprawdę da ?
[*]
Znaczy czego nie rozumiesz? Co staż ma do możliwości samobójstwa przez złoty strzał? Powiedziałbym nawet, że szansa na to z czasem rośnie.
Chyba, że chodzi Ci o nieplanowane przedawkowanie, to wiesz, każdy może to zrobić, nawet bardzo doświadczony użytkownik.
20 maja 2019siostrorelanium pisze:
Aha czyli wyjebal Cie na hajs. No ladnie. Ciekawe obserwowac przedsmiertne mechanizmy dzialania u neutralnych jednostek. Przynajmniej nie ukradl staruszce torebki z renta ani nikogo nie zdziesionowal.
20 maja 2019siostrorelanium pisze:
To kogos innego w takim razie (kogos, kto mu ufal) - bez wiekszego znaczenia. Taka akcja zdecydowanie musi ulatwic samoboja.
Przecież AlienForms nigdzie nie wspomniał o żadnej kradzieży. Jeśli nie masz dowodów, to nie wyciągaj takich wniosków, bo jedynie siejesz ferment.
Hiperrealna propaganda w polskiej sieci
  • 559 / 55 / 0
Wypisywałem do niego od tygodnia bo po ostatniej rozmowie z nim miałem z tylu głowy że mogl cos planowac. Nie wiem czy by to cos dało, pewnie Nie. Ale gdybym bardziej jednak go męczył rozmowami i naciskał.. To pirtwsza osoba z hypka którą poznałem twarzą w twarz.. i'will miss him.
  • 1008 / 204 / 2
Mnie Nozer okradł na prawie 2 stówki, ale to było w zeszłym roku. Jak umarł to wcale mi go nie szkoda, chociaż możliwe, że to jakiś głupi wkręt, żeby nie musiał oddawać długów (wiem, że inne osoby ojebał na dużo większe sumy), bo ostatnie doniesienia o śmierci niektórych userów (np. Seken) okazały się nieprawdziwe, więc na tym forum wszystko jest możliwe.
Uwaga! Użytkownik eth0 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 559 / 55 / 0
Myślałem że to kwestia 2 tysięcy, Nie "niecałych 2 stówek".
  • 2372 / 315 / 0
20 maja 2019eth0 pisze:
Mnie Nozer okradł na prawie 2 stówki, ale to było w zeszłym roku. Jak umarł to wcale mi go nie szkoda, chociaż możliwe, że to jakiś głupi wkręt, żeby nie musiał oddawać długów (wiem, że inne osoby ojebał na dużo większe sumy), bo ostatnie doniesienia o śmierci niektórych userów (np. Seken) okazały się nieprawdziwe, więc na tym forum wszystko jest możliwe.
On nie chciał, żeby komuś, szczególnie w tym wątku jak zaznaczył, miałoby być go szkoda ;)
BTW - te Twoje dwie stówki i być może innych go w chuj bolały i gnębiły i wiem, że chciał Ci oddać te pestki które był Ci winien. Ale przy czynnym ćpaniu to jest nie możliwe a ogarnąć mu się nie udało..
  • 1008 / 204 / 2
No tak, brońcie go dalej %-D 2 stówy czy 2 tysiące to nie ma różnicy - kradzież to kradzież i tyle. Czynne ćpanie to tłumaczy, ale nie usprawiedliwia, więc nie będę po nim płakać, ani się litować nad jego nędznym losem. To jest najlepszy przykład tego sławnego powiedzenia, że "karma wraca".
Uwaga! Użytkownik eth0 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3215 / 416 / 0
Szkoda tego dalna nozera. Wymienilem z nim w powijakach swojej narkomanii pare pociesznych wiadomosci o grzybach
Uwaga! Użytkownik Fatmorgan nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2372 / 315 / 0
nie widzę, żeby ktoś go bronił. Ani żeby się ktoś użalał. Był, stwierdził, że pierdoli taki żywot i się wylogował. Niech mu ziemia czy cokolwiek tam ma lekką będzie.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Jak marihuana niszczy serce

Na Uniwersytecie Kalifornijskim w San Francisco wykazano, że przewlekłe używanie konopi - niezależnie od tego, czy są one palone, czy przyjmowane w jakimś jadalnym produkcie - wiąże się z istotnym ryzykiem dla układu sercowo-naczyniowego.

Powracająca moda na dopalacze. RPD apeluje o sprawną interwencję

W sprawie edukacji dzieci i młodzieży na temat substancji psychoaktywnych zwróciła się Rzeczniczka Praw Dziecka do Ministry Edukacji. – Z rosnącym niepokojem odnotowuję kolejne doniesienia medialne alarmujące o powracającej wśród dzieci i młodzieży modzie na dopalacze. Prawdopodobnie szeroka dostępność tych nielegalnych substancji – sprzedawanych m.in. poprzez Internet – oraz ich relatywnie niska cena sprawiają, że środki zastępcze oraz nowe substancje psychoaktywne zyskują coraz większą popularność, także wśród młodych ludzi – wskazała Monika Horna-Cieślak w piśmie do MEN z 2 czerwca.

EUDA 2025: Depenalizacja marihuany jako rekomendacja dla krajów UE

Analiza raportu „European Drug Report 2025 – Cannabis”.