Odwrotni agoniści receptorów histaminowych.
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 174 / 36 / 0
Jak byłem w szpitalu, to podawali mi jakieś takie wielkie tablety hydroksyzyny, wyglądało to na co najmniej 200, 300 mg, czy to w ogóle możliwe? Nic po tym praktycznie nie czułem, a nieraz dostawałem po dwie dziennie jak poprosiłem na coś na uspokojenie. Dzisiaj wziąłem 50mg to też w ogóle tego nie odczuwam, o 25 nie wspominając.
Uwaga! Użytkownik mrwelladjusted nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 530 / 141 / 0
Niemożliwe, są tylko tabletki 10mg i 25mg, i jedne i drugie tabletki są malutkie. To musiało być coś innego.
  • 600 / 109 / 0
To mogła być promazyna ona ma takie tabletki a jakiego były koloru ?
"Głębia ziewa na powierzchni,
a powierzchnia okazuje się dnem głębi."
Stanisław Ignacy Witkiewicz
  • 94 / 5 / 0
a ktoś z was podbijal mj hydroksyzyną/inną antyhistamina 1szej generacji?
bo mam hydro i clatre i zarzucilbym do bata
  • 12 / 1 / 0
Hydro do mj jak najbardziej, tylko nie powyżej 80mg, żeby nie deptało powiek
  • 600 / 109 / 0
Nie, one bardziej działają jak neuro czyli zmniejszają fazę.
"Głębia ziewa na powierzchni,
a powierzchnia okazuje się dnem głębi."
Stanisław Ignacy Witkiewicz
  • 551 / 54 / 0
Dostałem je na sen od lekarza rodzinnego. Zerowa tolerancja na jakiekolwiek leki nasenne takie czy też benzo. Pierwsza tabletka 10 mg na sen podziałała świetnie. Po 3 dniach taka sama dawka już nie zadziałała. Kolejnego dzisiejszego dnia 20 mg popite piwem i nadal nie potrafię zasnąć pisząc ten post. Nie ma co wrzucać większej ilości i wstawać skołowany na drugi dzień. Zresztą jak usłyszałem w aptece cenę tego, to już wiedziałem że dupy to nie urywa. Wrzucane na trzeźwo, nie na żadnych zjazdach.
  • 776 / 179 / 0
Po znalezieniu alprazolamu który kiedyś od kogoś dostałem postanowiłem przetestować go na bardzo silne stany lękowe które mam wśrod ludzi tak że dosłownie pot ścieka mi po plecach na poślady i wziąłem dawke 0,25mg. No działanie idealne, zero zamuły jedynie całkowicie stres i lęk zniknął i byłem u lekarza postanowiłem wziąć sobie jedno opakowanie na takie doraźne branie (nie nadużywam tego i nie miałem zamiaru, jedynie w potrzebie) i powiedziałem że brałem i że spisywał się doskonale to dostałem hydroksyzyne 10mg i nie wiem czy to się różni właściwie jakimkolwiek działaniem od leków bez recepty ziołowych z apteki bo wziąłem na raz 50mg i jedna wielka chujnia. Nie wiem po co to jest na recepte nawet, ahh szkoda gadać
"Ta, może dlatego mówią mi: "weź no lecz się"
Ja, jeszcze pokażę im swoją lepszą wersję
Niech no wezmę coś - szczęście ląduje w przełyku
Dragi to lekarstwa, tylko w innym języku"
:płacz:
  • 5777 / 1184 / 43
Uważam, że hydroksyzyna powinna być sprzedawana bez recepty.
Takie pseudo benzo, nieuzależniające.
Wielu ludziom by pomogło uniknąć uzależnienia od benzodiazepin.
Jestem za. Piszmy petycję do ministerstwa zdrowia.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 8103 / 907 / 0
@EvilDead
hydroksyzyna jest dobra jak zaczynamy pierwszy pobyt w szpitalu psychiatrycznym, wcześniej nie biorąc żadnych leków na uspokojenie.Połączone z neuroleptykiem zamula ostro i usypia bardzo dobrze.Kiedy mamy już jakiś staż hydroksyzyna gówno pomoże.
Jedynie zostaje do podbijania kody, ot co jeden plus.
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
ODPOWIEDZ
Newsy
Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.

Trzech mężczyzn oskarżonych o przemyt kokainy promem Norræna

Trzej mężczyźni w wieku 60–70 lat zostali oskarżeni o próbę przemytu ponad trzech kilogramów kokainy z Hiszpanii do Islandii promem Norræna. Grozi im do 12 lat więzienia.

Używanie marihuany znacznie zwiększa ryzyko śmierci. „Byli młodzi i nie mieli wcześniejszych chorób

Regularne używanie marihuany może niemal podwoić ryzyko śmierci z powodu chorób sercowo-naczyniowych – wynika z najnowszej metaanalizy danych medycznych obejmujących blisko 200 milionów osób w wieku od 19 do 59 lat. Niepokoi fakt, że dotyczy ono również młodych osób, które do tej pory uważano za mniej narażone na takie zagrożenia.