Fenyloetyloaminy z przyłączonym farmakoforem N-benzylowym.
Więcej informacji: NBOMe w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 992 / 25 / 0
wcale nie, jak nie wleje więcej niż 0,4 ml to nie czuć tak bardzo
  • 418 / / 0
Wildzen pisze:
wcale nie, jak nie wleje więcej niż 0,4 ml to nie czuć tak bardzo
To może ja tak mam, ze poprostu strasznie słaba śluzówka, jak zajebie mało tabaki, to potem katar przez tydzien. Ale zawsze może troche zniszczyć, więc uprzedzam.

W ogóle jak sie kupuje 50mg tego, to warto zainwestować do tego jeszcze w kartony i po prostu nasączyć je. Łatwiej pozniej przechowywać i w ogóle, nie trzeba sie jebać ze strzykawką i dzielić roztworem pozniej. Plus zawsze może nam troche tej wódki odparować (powiedzmy mamy 50ml roztworu w 100ml butelce) i wtedy przez przypadek łatwo zajebać więcej niż sie chciało, a to są naprawde małe dawki.
Ω
  • 158 / 6 / 0
wyczuliście, że te nowe 25c sa jakieś bardziej psychodeliczne? Mialem faze jak po 2cp
  • 303 / 1 / 0
To ja pisałem niedawno, że ludzie opisujący wrażenia jakiś chujowy sort mieli. Miałeś 1.2mg na blotterze? Do tych się odnoszę.
Uwaga! Użytkownik nomas nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1513 / 26 / 0
Jak wygląda sprawa z erekcją, seksem po 25C? Na zejściu występują często bóle głowy, bezsenność, obniżenie nastroju itp czy raczej miły after jak po 25D. Ile trwa peak (znalazłem info, że 4-6 godziny i 2-4 opadania). Czy są nogi z waty, zaburzenia równowagi. Dawki pewnie będą niewielkie 600 (max 800).
Mam te kartoniki 1.2mg. Przeczytałem cały temat ale info na część albo nie ma albo można by jeszcze uzupełnić.
mr_b∩ʁbꞁө
  • 3363 / 355 / 0
Erekcja: możliwa, ale nie skupialem się na tym.
Zjazd: przyjemny, ale nie pospisz sobie. Załatw sobie benzo, etizolam wystarczy.
Peak/czas: pierwsze 30min to głównie body load i stymulacja, latalem i szukałem czegoś do zajęcia, nieprzyjemny ładunek w brzuchu jest przez pierwszą godzinę wyczuwalny, brak mdłości. +2h peak jest w pelni: kolory, falowanie, oddychanie, kreskówkowe CEVy dopasowajuce się do muzyki. Bardzo dużo śmiechu, niekontrolowanego czystego śmiechu i radości. Sfera umysłowa prawie nieporuszona, duża kreatywność przypomina pierwsze razy mj - w tym także filozoficzne przemyślenia. Stabilność ok, przyjemnie się chodzi, nogi zdają się przyjemnie falowac.
Wazokonstrykcja nie jest aż tak wyczuwalna, ale należy pamietax, że co organizm to reakcja.
+5h główne działanie niewyczuwalne, bezsenność.

Moim zdaniem za mała dawka, ja brałem 1mg i było ok. Przyjemna używka na słoneczne popołudnia, zachód słońca i kawałek nocy. Myślę że w dzień byłoby także bardzo fajnie i kolorystycznie.
  • 1513 / 26 / 0
Dawki niewielkie (pod policzek) ponieważ osoba towarzysząca nie ma doświadczenia (poza mj) nie chcę jej... Jestem z tych ostrożniejszych, a sam też biorę odpowiedzialność - jak bym wrzucał sam to pewnie od razu celował bym w 1.2. Plan właśnie na miły spacer w południe albo po południu nad rzekę - most (stąd pytanie o równowagę).

Dzięki za wyczerpującą odpowiedź.
mr_b∩ʁbꞁө
  • 3363 / 355 / 0
Tego nie da się zbadtripowac. 1mg,basta. :)
  • 303 / 1 / 0
Jak już ma taki karton, to 1,2, co będzie 0,2 odkrajał. ;-)
Uwaga! Użytkownik nomas nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 418 / / 0
Tak jak mówią ludzie. 600mcq(przy takiej dawce to jak efekt placebo,wiecej musisz sobie wkrecic tej fazy niż masz) sie nie opłaca nawet zarzucać. 1,2 bedzie git.
Ostatnio zmieniony 03 sierpnia 2012 przez zielonywojownik, łącznie zmieniany 1 raz.
Ω
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
W sieci prowadził "sklep" z narkotykami

Prowadził "sklep" na jednym z komunikatorów internetowych. Przyjmował zamówienia na narkotyki, które następnie dostarczał w wybrane miejsca, przekazując kupującym współrzędne geograficzne. Wykorzystywał również firmy kurierskie, co umożliwiało bezkontaktową dostawę narkotyków.

Matka przemycała narkotyki dla syna w więzieniu. Nasączyła nimi strony książki kulinarnej

Dzięki czujności funkcjonariuszy Zakładu Karnego nr 1 w Strzelcach Opolskich oraz szybkiej reakcji policjantów, udaremniono nietypową próbę przemytu narkotyków. 50-letnia kobieta, która przyszła na widzenie ze swoim synem, osadzonym w zakładzie karnym, chciała przekazać mu książkę zatytułowaną „Zdrowie zaczyna się na talerzu”. Jak się okazało, książka kryła coś znacznie bardziej niebezpiecznego niż przepisy na zdrowe posiłki.

Badania nad grzybami zaskoczyły naukowców. Odkrycie może pomóc wielu ludziom

Amerykańscy naukowcy przeprowadzili badania na temat działania psylocybiny, zawartej w niektórych gatunkach grzybów psychoaktywnych. Wnioski opublikowane zostały w "Nature Neuroscience". Jak się okazuje, związek ten może zmniejszać przewlekły ból i związane z nim ryzyko rozwoju depresji. Eksperymenty przeprowadzono na modelach zwierzęcych.