Więcej informacji: NBOMe w Narkopedii [H]yperreala
Wildzen pisze:wcale nie, jak nie wleje więcej niż 0,4 ml to nie czuć tak bardzo
W ogóle jak sie kupuje 50mg tego, to warto zainwestować do tego jeszcze w kartony i po prostu nasączyć je. Łatwiej pozniej przechowywać i w ogóle, nie trzeba sie jebać ze strzykawką i dzielić roztworem pozniej. Plus zawsze może nam troche tej wódki odparować (powiedzmy mamy 50ml roztworu w 100ml butelce) i wtedy przez przypadek łatwo zajebać więcej niż sie chciało, a to są naprawde małe dawki.
Mam te kartoniki 1.2mg. Przeczytałem cały temat ale info na część albo nie ma albo można by jeszcze uzupełnić.
Zjazd: przyjemny, ale nie pospisz sobie. Załatw sobie benzo, etizolam wystarczy.
Peak/czas: pierwsze 30min to głównie body load i stymulacja, latalem i szukałem czegoś do zajęcia, nieprzyjemny ładunek w brzuchu jest przez pierwszą godzinę wyczuwalny, brak mdłości. +2h peak jest w pelni: kolory, falowanie, oddychanie, kreskówkowe CEVy dopasowajuce się do muzyki. Bardzo dużo śmiechu, niekontrolowanego czystego śmiechu i radości. Sfera umysłowa prawie nieporuszona, duża kreatywność przypomina pierwsze razy mj - w tym także filozoficzne przemyślenia. Stabilność ok, przyjemnie się chodzi, nogi zdają się przyjemnie falowac.
Wazokonstrykcja nie jest aż tak wyczuwalna, ale należy pamietax, że co organizm to reakcja.
+5h główne działanie niewyczuwalne, bezsenność.
Moim zdaniem za mała dawka, ja brałem 1mg i było ok. Przyjemna używka na słoneczne popołudnia, zachód słońca i kawałek nocy. Myślę że w dzień byłoby także bardzo fajnie i kolorystycznie.
Dzięki za wyczerpującą odpowiedź.
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
W sieci prowadził "sklep" z narkotykami
Prowadził "sklep" na jednym z komunikatorów internetowych. Przyjmował zamówienia na narkotyki, które następnie dostarczał w wybrane miejsca, przekazując kupującym współrzędne geograficzne. Wykorzystywał również firmy kurierskie, co umożliwiało bezkontaktową dostawę narkotyków.
Matka przemycała narkotyki dla syna w więzieniu. Nasączyła nimi strony książki kulinarnej
Dzięki czujności funkcjonariuszy Zakładu Karnego nr 1 w Strzelcach Opolskich oraz szybkiej reakcji policjantów, udaremniono nietypową próbę przemytu narkotyków. 50-letnia kobieta, która przyszła na widzenie ze swoim synem, osadzonym w zakładzie karnym, chciała przekazać mu książkę zatytułowaną „Zdrowie zaczyna się na talerzu”. Jak się okazało, książka kryła coś znacznie bardziej niebezpiecznego niż przepisy na zdrowe posiłki.
Badania nad grzybami zaskoczyły naukowców. Odkrycie może pomóc wielu ludziom
Amerykańscy naukowcy przeprowadzili badania na temat działania psylocybiny, zawartej w niektórych gatunkach grzybów psychoaktywnych. Wnioski opublikowane zostały w "Nature Neuroscience". Jak się okazuje, związek ten może zmniejszać przewlekły ból i związane z nim ryzyko rozwoju depresji. Eksperymenty przeprowadzono na modelach zwierzęcych.