Pochodna kwasu gamma-aminomasłowego, o działaniu podobnym do modulatorów GABA (lecz nie działająca w ten sposób).
Więcej informacji: Pregabalina w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 1070 / 137 / 0
A cicho tam, niektórzy brali po kilka miesięcy i odstawali bezproblemowo:D (p.s. to prawda).
  • 8103 / 914 / 0
@dash
Zalezy jakie dawki sie bralo oraz jak dlugo.Przy braniu pare miesiecy w dawkach 300+ wystapi uzaleznienie fizyczne i przy odstawce objawy odstawienne .Wiekszosc sie wjebie bo tolerka szybko rosnie i zwiekszamy dawki a tu nic nie klepie az dochodzimy do wysokkich dawek.Nie da sie z tego wyjsc bezproblemowo.
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 71 / 3 / 0
Ok, rozumiem, nie brac pregi w ciagach. Nastepna wizyte u psycha mam za 2tyg.. co mu powiedziec, zeby zmienil lek? wgl co mam brac na ta jebana nerwice? jest juz naprawde hardkor a na dodatek dzialania tej pregabaliny nie czuje kompletnie.. jedynie trazodon mnie usypia i uspokaja.. co robic, zeby bylo lepiej? dieta i sport jest, ale to chuja daje, tylko chwilowa poprawa..
  • 1070 / 137 / 0
Stary, rozumiem Cię, też jak mnie nerwica dopadła to byłem bezradny. Szedł trazodon, mirtazapina, pregabalina, pramolan. Przy największym nasileniu jedynie benzo dawało radę - to był powrót na kilka godzin do normalności. Co pomogło? Leki tylko trochę, a najbardziej to czas. Uwierz, że nerwica w końcu puszcza (tzn. nie całkiem ale objawy się znacznie zmniejszają). Warto się również suplementować (głównie duże dawki dobrego magnezu).
  • 425 / 33 / 0
3,5 miesiąca, 2 x 225mg na dobę. Łącznie 450mg codziennie przepisane. Zero jakichkolwiek objawów odstawienia. Zero, nic.

Stało się tak, że zapomniałem przez internet odnowić recepty na czas i ok dwa tygodnie mi to zajęło. Nie działo się nic złego. Nie przesadzajcie.

Potem opiszę jak to wygląda w UK bo tutaj również ten lek zrobił ogromną karierę wśród opiowraków.
  • 1070 / 137 / 0
Przecież napisałem, że niektórzy brali to po kilka miechów i odstawiali bezproblemowo. Jednak dużo było też osób, które miały objawy odstawienne. Dziwna ta prega.
  • 329 / 58 / 0
Czy połączenie pregabaliny i fenibutu ma sens i jest w ogóle bezpieczne?
Powiedzmy rano zjedzone 75 / 150 pregi, a potem po południu wrzucenie 1,5g feni.
  • 1070 / 137 / 0
Nie ma sensu. Choose one:)
  • 6 / / 0
150mg na wieczór pregabaliny jako codzienna dawka (leczenie). Nic nie czuć, prosić lekarza o zejście z tego specyfiku? Jak z uzależnieniem jeśli nie czuję jej działania. Biorę jakieś 10-12 dni.
  • 3455 / 1124 / 0
A na jakie schorzenie bierzesz pregabalinę? Po 12 dniach nie musisz się obawiać o uzależnienie fizyczne, zwłaszcza przy takiej niskiej dawce.
Guide do Nikotyny w Stymulantach Roślinnych.
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.

misspillz.blogspot.com
Zablokowany
Newsy
Są narkotyki, których zażycie prowadzi do przestępstwa częściej, niż innych. Wyniki badania

Nowe badanie opublikowane w „Journal of Psychopharmacology” pokazuje wpływ substancji psychoaktywnych na zachowania przestępcze. Okazuje się, że zażywanie niektórych środków wiąże się z niższym ryzykiem zatrzymań, zaś inne wykazują silne związki z różnymi kategoriami przestępstw.

Polak zatrzymany na granicy. Próbował wwieźć do Rosji 40 kg haszyszu

Na przejściu granicznym w Grzechotkach polskie służby zatrzymały mężczyznę, który próbował wjechać do Rosji z ponad 40 kg haszyszu o czarnorynkowej wartości ponad 2 mln zł - poinformowała Krajowa Administracja Skarbowa w Olsztynie.

Badanie: użytkownicy psychodelików mogą inaczej przetwarzać emocje

...czyli raz jeszcze na temat ostatnio omawiamy.