Luźne dyskusje na temat opioidów. Posty napisane w tym dziale nie sumują się do licznika postów.
ODPOWIEDZ
  • 468 / 25 / 0
Na początku lat 90 mieszkałem przy samym samym Głównym Dworcu kolejowym w Krakowie. Stare, rozlatujące się kamienice, na garach siedziało w kurwę osób, bo popyt był niesamowity, słoma walała się tam tonami, dookoła w chuj narkomanów zaćpanych najpodlejszą"polską heroiną"... po roku 2000 już tego nie uświadczyłem, ani tych ludzi, którzy się zajmowali tym biznesem, ani tych ćpunów dworcowych. Dobrze, że te czasy już bezpowrotnie minęły.
W klipach możesz kurwa palić stuzłotówki
Z pożyczonym złotem i przy cudzych Mercedesach
Możesz pusty być i gasić te stylówki
Mnie to obojętne dzieciak.
  • 5195 / 917 / 0
Siemacie , ludzie..
Kupilem dwa kerfy zielone 250 mg z francji datowane na styczen z nr. 13 za 9 zł w sumie . Teraz nie wiem, czy dobrze zrobiłem i czy nie lepiej było kupić helcoma 133 , 500 mg za 7 zł .
Testy niestety Z PRZYCZYN LOGISTYCZNYCH ( no przeciez , nie z mojej kurwa silnej woli :D ) dopiero w ndz , ale jak to cpakowi, chodzi mi to troche po glowie :D

PS- dokladaja w kerfurach te 13stki , bo wzialem prosto z palety .
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 8103 / 909 / 0
[mention]ledzeppelin2[/mention]
Zdaj relacje jak po klepie.
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 329 / 58 / 0
Zielone kerfy 250 mg z francjii 13 działają. Wczoraj poszły 3 paki, pół nocy nie spałem i jeszcze teraz mam zmniejszone źrenice :-)
Porównałbym je do francuskich bakallandów 10, lepiej kupić 3-4 paki kerfów, niż 2 paki baka, mając do dyspozycji 20zł.
Dobrze zrobiłeś, że nie wziąłeś helcoma 133, bo z tego co pamiętam nie klepie.
Ostatnio zmieniony 23 lutego 2018 przez kanabinoid, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 2372 / 315 / 0
Helcom 1018133 nie działa - było sto razy o tym pisane. Nie korzystacie przed kupnem maku z wyszukiwarki ??
Zielony Kerf .13 słabizna (choć przepłuczka gorzka i nawet piekąca). Słabszy od .14 i na pewno słabszy od Bakallandów (przynajmniej te które ja płukałem)
Bywam pod mailem hyperalien@yahoo.com
  • 1016 / 97 / 0
Czy serie .13 i .14 kerfa są jeszcze słabsze od .16 z grudnia/stycznia? Szesnatki wygrzebałem jeszcze pół kilosa i sobie popijam teraz, ale to już taka dolna granica dla mnie, na słabsze serie szkoda mi do galerii jechać.
The child is grown
The dream is gone
  • 5195 / 917 / 0
Alien, sorki 133 podświadomie odrzucilem, bo pisales o nich nie raz że nie klepią. Zresztą, ta seria leży na sklepie od grudnia.
Chris, Ktoś pisał, ze 14 mocniejsze niz 13 z kerfów .
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 537 / 35 / 0
Wohoho, panowie i panie, to juz 1.5msc ciagu i dodatkowe 3msc na sportowo. Dotarlo to do mnie jak zobaczylem ile kasy miesiecznie na cpanie poszlo, a tolerka wyjebala sie w kosmos.
Taniej wychodzi isc do pisarza, zabulic mu za kwit i kupic prochy i odtruc sie na chwile jakas niz sie bujac i coraz wiecej kasy wypierdalac.
Siedze na mixie klonow i alpry i ibupromu bo mnie glowa boli i jest git, czuje sie zbenzowany.
Uzaleznienie jeszcze nie zaatakowalo z cala sila, nie lubie pojedynku jak przeciwnik na wlasnej skórze wychodowany robi sie silniejszy odemnie i walczy hehe. Ten pizdzik jezzcze nie nabral sil, trzeba go zdusic w zarodku.
  • 1016 / 97 / 0
Nowatorski pomysł z tym robieniem przerwy jak tolerka jest w kosmosie. Po PST tolerancja w moim przypadku utrzymuje się znacznie dłużej niż po ciągu na oxy albo majce i to nawet jak leciałem na dość biednych seriach z końcówki minionego roku.
The child is grown
The dream is gone
  • 468 / 25 / 0
Dzisiaj leci przepłuczka z kilograma kerfa 13, już ponad tydzień ciągu. A miało się skończyć na dwóch dniach...
W klipach możesz kurwa palić stuzłotówki
Z pożyczonym złotem i przy cudzych Mercedesach
Możesz pusty być i gasić te stylówki
Mnie to obojętne dzieciak.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Meta cenzuruje konopie. Rząd Brazylii grozi sądem i żąda reaktywacji kont

Meta, właściciel Instagrama i Facebooka, znów jest oskarżana o cenzurę. Tym razem chodzi o masowe blokowanie kont związanych z medyczną marihuaną w Brazylii. W ciągu jednego weekendu zniknęło blisko 50 profili. Wśród nich były konta stowarzyszeń pacjentów, lekarzy, influencerów i organizatorów Marszu Konopnego.

Dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się ze spadkiem nadmiernego spożycia alkoholu

Nowe, finansowane ze środków federalnych badanie przeprowadzone w stanie Oregon wykazało, że dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się z niższym poziomem nadmiernego spożycia alkoholu, zwłaszcza wśród osób dorosłych w wieku 21–24 lata oraz powyżej 65 roku życia.

„Lewe” recepty na opioidy i środki odurzające w paczkach

Prokuratura w Nowym Targu prowadzi dużą sprawę. Lekarz wystawiał „lewe” recepty na leki opioidowe, a ksiądz był jednym z odbiorców środków odurzających. To jedni z wielu zatrzymanych do sprawy osób. Nowotarska prokuratura prowadzi śledztwo, które dotyczy zatrzymanych z czterech województw, a także przerzutu środków odurzających za granicę.