Więcej informacji: Grzyby w Narkopedii [H]yperreala
Mam pytanie odnośnie obróbki termicznej wysuszonej masy. Czy jest jakiś próg temperatury, której lepiej nie przekraczać, np. przy pieczeniu ciasta/ciastek, itp. bo może to zepsuć grzyby??
scalono - delicsajko
"Do mniejszych dawek trzeba dorosnąć"
Słuchałem nagrzybiony kiedyś tej wersji
https://youtu.be/iXnKxRvX3Z4 stricte z Wieśka Trójki i był to istny rozpierdol , w pozytywnym słowa tego znaczeniu
Nie ma sensu żarcie psychodelików przy takiej obstawie lękowej. Nic nie poczujecie.
07 kwietnia 2021Detronizator2 pisze: Ja biorę escitalopram 10, sulpiryd 100 i piracetam 1600, a moja dziewczyna wenlaflaksyne 300 i lit 750, czy grzyby mają sens? czy może wystąpi taki sam efekt jak z 2cb i leki zniwelują działanie grzybów?
scalono - delicsajko
Nie mają sensu. W ogóle to zastanawiam się czy ssri jakoś na długo po odstawieniu nie daje zmian w receptorach HT2A. 2 tygodnie po odstawieniu escitalopramu pierwszy raz jadłem grzyby w dawce 1.25g i nie poczułem zupełnie nic a ostatnio już prawie dwa lata po odstawieniu tego leku podobna dawka co prawda połączona z
Piszę ten post już 3 raz,bo za każdym razem trafiałem w zły dział więc postaram się to napisać w miare sensownie jeszcze raz.
Wszystko w skrócie,najważniejsze informacje:
3tyg temu zjadłem 2g goldenów
Tabletki na ból głowy nie pomagały,dotlenienie mózgu też nie (wyjście na powietrze),próbowałem też oprzeć nogi w górze żeby krew lepiej do mnie spływała.mj palę naprawde okazyjnie raz na miesiąc albo rzadziej,nigdy wczesniej się takie akcje nie przytrafiały.
Postanowiłem sobie zrobić przerwe od wszystkiego do momentu aż wyjaśnie jakoś tą bolesną fazę.
Czy ktoś miał podobne sytuacje? Jest jakiś sposób na uniknięcie tego syfu?
Szczegółowy opis wibracji: Przechodzące przez ciało wibracje,jakbym był podpięty do prądu/wysyłana fala bólu spod oka,która leci przez całe moje ciało/uczucie odrętwienia i jednoczesne wibracje.
Z góry dzięki za pomoc!
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Złagodzony wyrok za przemyt narkotyków. „To od pana zależy, czy skorzysta z tej szansy”
Półtora roku więzienia za przemyt trzech kilogramów narkotyków z Holandii do Polski. W kwietniu tego roku w mieszkaniu Tomasza M. z Lęborka znaleziono duże ilości różnego rodzaju środków odurzających. Sąd Okręgowy w Słupsku zdecydował się na złagodzenie kary dla 37-latka.
Fatalna pomyłka - myślał, że to klienci i wręczył narkotyki nieumundurowanym policjantom
Policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie zatrzymali mężczyznę, który podczas kontroli klatki schodowej… sam podał funkcjonariuszowi woreczek z suszem roślinnym. Interwencja doprowadziła do zabezpieczenia większej ilości narkotyków.
Europa zasypana kokainą. Rekordowy przemyt i miliardowe zyski narkotykowych karteli
Unia Europejska stała się światowym centrum przemytu i konsumpcji kokainy, a rekordowe konfiskaty nie są w stanie zatrzymać fali białego proszku zalewającej kontynent. Jak alarmuje hiszpański dziennik „El Pais”, powołując się na dane światowych i unijnych agencji antynarkotykowych, nigdy wcześniej na świecie nie produkowano ani nie konsumowano tak dużej ilości tego narkotyku. Rynek jest wart miliardy euro, a na granicach UE działa ponad 440 potężnych organizacji przestępczych.