Pochodna kwasu gamma-aminomasłowego, o działaniu podobnym do modulatorów GABA (lecz nie działająca w ten sposób).
Więcej informacji: Pregabalina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 403 / 79 / 0
spokojnie - 0,25 to nieduża dawka a pregabalina działa przeciwlekowo. ja pregabaline 300mg po roku odstawilem praktycznie z dnia na dzień
  • 977 / 222 / 0
Pytanie do męskiej części pregabaliniarzy: też Wam praktycznie "zanikł" wytrysk na pregabalinie? Normalnie miałem zawsze obfite, a teraz ledwo parę kropel. Trochę niepokojący skutek uboczny.
  • 778 / 51 / 1
Wyczytałem tu gdzieś post, że prega wzmacnia opio. Benzodiazepony wzmania to napewno, ale opiaty? Pewnie nasil tylko efekt sedecji hmmm??
Promienna Pregabalinabogini ciszy i światła. Benzodiazepiny kłaniają się w pokorze, Opiaty szepczą pieśni tęsknoty, a ja w ich cieniu trwam, lecz Dusza należy tylko do Pregabaliny
  • 39 / 5 / 0
co powiedzieć psychiatrze żeby przepisał mi pregabe? nigdy nie byłem ani u psychiatry ani psychologa, natomiast chciałbym pregabe tak o do stosowania rekreacyjnego na wyjścia raz na jakiś czas, mógłbym kupić od kogoś przez internet ale skoro można spróbować legalnie. jak powiem, że studia i praca w chuj stresujące plus mam fobie społeczną to powinienem dostać, czy tak łatwo nie bd?
  • 3406 / 534 / 0
@jaculson pregabalina w tych czasach przepisywana przez psychiatrów jest jak świeże bułeczki.
Tak stres, lęk, niepokój te trzy rzeczy i masz recke, jeszcze tylko popatrz w necie na ceny różnych leków które zawierają pregabalinę bo czasem różnica jest kosmiczna i wtedy powiesz że pregabalinę ale nazwę handlową np. egzysta bo jest tańsza od innych.

Ja polecałbym od siebie pregabaline firmy mylan
F̲O̲R̲M̲Y̲ ̲Ż̲Y̲C̲I̲A̲ ̲O̲P̲A̲R̲T̲E̲ ̲N̲A̲ ̲W̲Ę̲G̲L̲U̲.̲
  • 39 / 5 / 0
@polymerase w działaniu chyba wszystko to samo co, skoro substancja czynna jest pregabalina. ja szamałem egzyste od ojczula i jes git
  • 390 / 95 / 2
Tabgaine jeszcze tańsze - 75 mg 56 kaps. 12,99 PLN
!מרנא תא
  • 778 / 51 / 1
19 lutego 2021jaculson pisze:
co powiedzieć psychiatrze żeby przepisał mi pregabe? nigdy nie byłem ani u psychiatry ani psychologa, natomiast chciałbym pregabe tak o do stosowania rekreacyjnego na wyjścia raz na jakiś czas, mógłbym kupić od kogoś przez internet ale skoro można spróbować legalnie. jak powiem, że studia i praca w chuj stresujące plus mam fobie społeczną to powinienem dostać, czy tak łatwo nie bd?
Masz problemy z lękami i kontaktami z ludźmi, brakuje ci motywacji. Prowadziłeś leczenie u innego lekarza (dobrze wziąść takiego z videokonsultacji z daleka) tak aby czasem się nie znali, bo potrafią się ciebie o Dr. prowadzącego pytać. Próbowałeś wszystkich chyba już SSRI które okazują się bezskuteczne, nie chcesz ich już więcej.
Ale brałeś kiedyś taki lek np. Egzystę powiedz, tylko nazwę leku nie substancji czynej. I ona była skuteczna brałem z początku 150, później wskoczyłem na 300 i było naprawdę lepiej. Z większymi cyframi nie próbowałem.
No i kurwa najważniejsze, poproś o wypisanie leku na 2/3 miesiące. Ja zawszę mówię dwa, i tłumacze się, że mogę mieć problem z finansami w przyszłym miesiącu.
Ale kiedyś poszedłem do jednej Pani Dr. której powiedziałem, właśnie tego typu historie i wspomniałem, że słyszałem o pregabalinie (nie o tym, że próbowałem).
Okazało się, że ona ma bardzo dobre doświadczenie z tym lekiem i mi go wypiszę, na początku mam brać 75mg potem wskoczyć na 150, gdyby było mało to na 300.
Sama powiedziała, że za miesiąc nie mam co przychodzić bo to zbyt mało efektów będzie widać. To jej powiedziałem, że za dwa szykuje mi się delegacja w Niemczech.
To ona stwierdziła, że wypisze na zapas. I dostałem 3x75mg i 3x150. Kiedyś jeszcze do niej uderzę, ale z lepszą bajarką, coś w stylu, że moja lekarz z przychodni postanowiła mi nie wypisywać tego leku, a biorąc dawki 300x2 dziennie w końcu od dawna czuje się normalnie ;D Póki co mam pręgę :D
Promienna Pregabalinabogini ciszy i światła. Benzodiazepiny kłaniają się w pokorze, Opiaty szepczą pieśni tęsknoty, a ja w ich cieniu trwam, lecz Dusza należy tylko do Pregabaliny
  • 867 / 253 / 0
19 lutego 2021KarmiKlasik pisze:
Wyczytałem tu gdzieś post, że prega wzmacnia opio. Benzodiazepony wzmania to napewno, ale opiaty? Pewnie nasil tylko efekt sedecji hmmm??
Tak, dokładnie, podbija sedację. A w zbyt dużej ilości wręcz spłyca działanie opio.
Raz półgłówka uwierał podgłówek, całą noc doskwierał mu ból,
lecz na zdrowiu ucierpiał w połowie, bo główki miał tylko pół.
Morał: doznajemy przykrości proporcjonalnie do świadomości.
  • 84 / 4 / 0
Wie ktos czy cbd moze wchodzic w interakcje z prega? I ile przeczekac by nie bylo żadnych interakcji pregi z thc?
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Palenie marihuany trzykrotnie zwiększa ryzyko raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat

Najnowsze badania naukowców z Uniwersytetu Kalifornijskiego w San Diego pokazują, że osoby z zaburzeniami związanymi z używaniem marihuany (CUD) mają ponad trzykrotnie wyższe ryzyko zachorowania na raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat. Związek ten utrzymuje się nawet po uwzględnieniu takich czynników jak palenie tytoniu czy wiek. Wyniki rzucają nowe światło na potencjalne zagrożenia zdrowotne związane z długotrwałym i intensywnym używaniem konopi.

Milion dawek heroiny w jednym bagażu na lotnisku w Lizbonie. "Niezwykle starannie ukryte"

Milion indywidualnych dawek heroiny zarekwirowali funkcjonariusze portugalskiej policji w porcie lotniczym im. Humberto Delgado w Lizbonie. Narkotyki znaleziono w bagażu jednej z pasażerek.

Właściciele sklepów z marihuaną pozywają stan. Urzędnicy pomylili się przyznając im licencję

Grupa kilkunastu punktów sprzedaży marihuany w Nowym Jorku wniosła w piątek pozew przeciwko stanowi. Właściciele domagają się uznania, że lokalizacje ich sklepów są zgodne z prawem pomimo błędu urzędników, którzy przyznali, że przez lata źle interpretowali przepisy dotyczące minimalnej odległości od szkół. Sprawa trafiła do stanowego sądu najwyższego w Albany.